program...

Hej! Nu har jag nyss sett på 2½ Men. Men nu väntar jag på att Leila på landet ska börja.. Fast det börjar ju kl 20:00 så ska se på Dr.Phil i en halvtimma sen sätter jag på 3:an och ser på 2½ Men. Leila gör jämt så god mat. Älskar hennes recept. Ikväll på första programmet ska hon göra så här:

Del 6 av 10. I dagens program bjuder Leila Lindholm på beduinparty. På menyn står helgrillad lammstek, lammburgare med baba ganoush och mynta, ugnsbakad potatis samt chokladpudding på orientaliskt vis. Leila får även en rundtur i fårhagen hos grannen Patrik.

Första programmet verkar inte vara sååå himla god men god verkar den vara i alla fall. I andra programmet ska hon göra såhär:

Del 7 av 10. Leila Lindholm bjuder på fisk- och skaldjursfest. Hon börjar med att ge sig ut och fiska kräftor som hon sedan kokar på traditionellt vis med krondill och öl. Resten av menyn består av grillad regnbågsforell, rotfrukter och heta chiliräkor. Till efterrätt blir det cheescake med mascarpone och färska bär.


 Låter inte allt det där underbart? Om ni också tycker att recepten låter goda så e det på tv4+. Kl: 20.00-21.00.  
Nej men nu ska jag se på Dr.Phil. Handlar om en 24 års gammal tjej som e beroende av knark. Heroin, marijuana, crack, ja you name it. Hon åkte in på Rehab och en dag så bestämmde hon sig för att åka hem och försöka vara utan droger men hon började knarka igen :(. Men nu har hon kommit till Dr. Phil igen och nú ska hon få en chans till och om hon säger nej när hon får hjälp så ska de inte hjälpa henne mer.  Snart börjar ju 2½men så det e dax att byta kanal om några minuter. Ojdå nu e det en annan tjej som började dricka och knarka när hennes pojkvän lämnade henne. Hon har knarkat så mycket att hennes näsa har lagt av, och hennes röst låter jämt hes. Hon slösade $300-500 per vecka för droger.  Nej men nu börjar 2½ men. Bloggar senare. 

Danni
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0