Ville testa den

Haha fick syn på den här och ville göra den.

slumpa i din kontakt lista i mobilen.

Namn: Helena
Är han/hon kul ? - Aa
Har du kramat personen ? - Aa
Minne av personen ? -  att hon jämt skrattar när hon e trött hahah (?)

Namn:  Kicki
Var träffades ni första gången ? - Hemma hos henne
Är personen viktig för dig ? - Ja
Sista bokstaven i personens namn ? - Du kan ju se det själv men eftersom tt jag är så snäll så kan jag säga att det är i.

Namn: Pappa
Flicka eller Pojke ? - Pojke (?) 
Älskar du honom/henne ? - Ja
Har du pratat med personen i telefon ? - haha ja (?)


Namn: Yasmin
Hur länge har ni känt varandra ? - Sen vi var 3 så i ca 10 år :D 
Har du kysst honom/henne ? - Eh nej????
Kan du berätta hemligheter för personen ? - ja 

Namn: Sara
Är hon/han snäll ? - Ja
Känner du honom/henne bra ? - Ja
Är han/hon upptagen ? -  Vad menar du hahaha


Namn: Denise
Är ni släkt ? - Ja
Hur är han/hon till sättet ? - Lat hahahah
Känner du honom/henne bra? -  Ja


Namn: Johanna
Har du sänt personen ett sms ? - Ja
Är det en tjej ? - Ja
Går personen i samma skola ? - Ja

Namn: Jossan
Hur gammal ? - 13
Bor ? -  Vendelsö
hatar du den personen ? - Nej

Ok den var tråkig hahah. Orkar inte skriva mer nu


Glassugen

Nu har jag och Yasmin sett på lite filmer. Ena var på TV1000 Family och hette typ Nim och den hemliga ön och sen såg vi på andra program.. Men nyss så såg vi faktiskt på en ganska så bra film. Den hette typ Shining eller nåt sånt.. Vet ni vad glassugen jag är då!? Hahah brukar inte vara det så ofta men nu är jag det..
Men jag orkar inte skriva mer nu men jag kanske bloggar senare. WEho knows?

Haha tycker att han ser så rolig ut.


Hos Yasmin

Hejhej! Nu är jag hos Yasmin och ska sova där. Vi har köpt lite godis och ska se på lite olika filmer. Ska äta nu också så jag hinner inte skriva mer just nu men bloggar mer senare.

Lite kort om gårdagen :)

Nu har jag vaknat för en stund sen och väntar på att Yasmin antingen ska svara i telefon eller att hon ska logga in på MSN! Hatar när folk inte svarar i telefon :@ hahahhah
Jag vet inte om jag har berättat om halloweenkvällen men det kan jag göra iaf. Det började med att jag kom in och visste inte vart jag skulle hänga jackan eller någonting. Jag kände ju bara tre st där hahha. Men sen så gick vi upp och körde nån lek att man skulle gissa vilken låt det var som spelades. Sen åt vi middag. Det blev Kycklingklubba med pastaris. Har aldrig ätit det men gott var det. :) Sen så körde vi charader och gjorde allt möjligt. Vi gick ut på bus eller godis också. Hahahah vi var tp 11 st och så fick vi en tia var! Det blir ju 110 spänn.
Jag hade iaf aldriggett ut det haha. Snål jag vet. Men ena tjejen sa också att hon inte hade fått nån så hon fick
20 spänn hahah. Så då blir det ju 120 spänn :o
Ja det var gårdagen i förkortning. Idag vill jag ju va med yasmin som sagt men hon svarar inte!! Det har hon inte gjort i två dar nu.. Kanske ska åka hem till henne. Men tänk om hon redan är med nån annan kompis haha :)
Nej men nu ska jag typ fixa mig. Bloggar sen

Har jag någonsin nämnt att jag hatar rubriker?

Hello! Nu är jag hemma, eller ok jag kom för en stund sen.. Men nu har jag nyss skrivit min önskelista, fyller ju år på Tisdag :) Hihi. Nej men jag tog inga bilder :( Tyvärr, men min mobilkamera ssuuuuuuger!!! Men har önskat mig en digitalkamera :) Om ni undrar vad det är jag har önskat mig så får ni kommentera :P
Men Jenny (Hon som jag var hos) tog massa bilder så vi får se om hon lägger upp de på sin blogg.
Hinner tyvärr inte blogga mer ikväll för jag ska gå och sova. Ska upp rätt så tidigt imorn.. Miichi dansar ju i Coop då.. Så ska kolla på det, sen ska jag vidare till Farsta med syrran, men tänker dock inte ta plånboken med mig för då kommer jag inte ha nå pengar när jag kommer hem hahah. Men jag bloggar när jag vaknar

Godnatt alla söta läsare!♥

Fixar mig

Nu sitter jag här i mina "halloweenkläder" och väntar på att Denise ska måla naglarna svarta på mig. Jag suger på att måla på mig själv.. Ska ha en sönderklippt svart klänning, röda gepard mönstrade strumpbyxor, as snygga platåskor, svart nagellack, och en hatt och så ska michelle komma runt 5 och sminka mig. Hihihihi.
ahaha Juste! Vet ni vad denise sa igår?

Denise: - Du behöver ju inte ens klä ut dig för alla barn kommer ändå bli rädda! HaAHAHAHAHAHAHAHHA!!!!!!!!!!!

Hon är bara så himla boring I know. Undrar vad jag ska göra under tiden jag väntar på michelle.. Just nu väntar jag på att mitt hår ska torka för jag har nyss duschat. Utan balsam! Jag fick inte ta det av Kicki för Miichi ska tuppera mitt hår och om jag tar balsam kommer allt bara att rasa ner. Men nu ska jag in på lite bloggar och så..
Men bilder på min outfit och det kommer sen.. Promise.

:@:@

Är så jävla förbannad nu! Inget är som det ska.
 
1. Kakan sitter kvar i formen och jag får inte ut den!!!
2. Jag fattar inget av designen!
3. Sen så funkar inte kategorin!!!!



Ni vill inte veta vad som hände nyss haha

Ja, efter att ha letat överallt efter receptet till morotskaka men inte hittat det så bestämmde jag mig för att göra sockerkaka. Så jag gör exakt som det står i receptet och smeten är hhheeelt underbar haha. Men sen när jag ska ställa den i ugnen så ser jag att en plåt står där inne! Så jag säger det till denise och hon säger att jag ska ta
ut den och ställa den på diskbänken, så gör jag det. Men när jag ställer den där så fräter plåtjäveln åt mig! Haha, så jag sa det till Denise och hon undra om det var vatten på diskbänken och jag tror att det var det, så det var darför det fräste åt mig hahahahhaha. Ndej men nu står sockerkakan i ugnen och ska vara där inne i 25 minuter..

Nu ska jag göra en ny kategori. Nämligen "recept" för jag brukar ju baka ganska ofta, och där kmr lite recept och så..


Design

Ska föörrsöökaa göra en design, resultatet kmr kanske sen. Beroende på om det blir bra eller ej.. Sen kanske jag hoppar in i duschen

Ska göra annat nu

Nu har jag vaknat och plockat bort lite saker från skrivbordet som var mina. Idag ska jag inte göra nåt speciellt, I think, men jag ska säga till Kicki att hon måste leta fram halloween kläder, för jag ska på en halloweenfest hos min kompis Jenny♥ :) Men istället för att sitta vid dator som jag gör 24/7 så ska jag kolla lite på tv (som jag också gör 24/7) och klä på mig och så.. Och juste, filmen från igår var hur grym som helst, och hur sorlig som helst. Gissa om jag grina.!!!

This is it!

Hejhej! Snart ska jag ta tåget mot kungsängen eller nåt sånt.. Ska på bio med denise och Michelle och hennes fastrar och så.. Ska se This is it. Alla har ju klagat och sagt att det inte är han som "övar"Men man får ju se hans ansikte och allt. Men nu sitter jag här och har nyss sminkat mig, och jag blev skit sur på denise för hon skulle låna min foundation och hon blötte min svamp!!! Hatar när hon gör det! Och så säger hon: Men man ska göra så!
Nej det ska man inte. Hon kanske gör så, men inte jag. men nu ska jag in på lite bloggar och sen kanske se lite på The 70 show, hahah älskar det programmet :) Men jag bloggar när jag kommer hem.


Hatar hans läkare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kisses

Nu säger jag godnatt på riktigt

Jag gick aldrig och lade mig. Sitter uppe och kollar på Cold Case. Men imorn ska jag inte göra någonting, men jag vill göra nåt. Brukar ha skittråkigt på dagarna. :( Önskar att jag kunde messa Steffi eller Helena eller nån för de har typ frågat mig 3 dar i rad om vi ska göra nåt, men har bara kunnat va med de en gång. Men klockan är ju 01.10. Skulle vara kul att göra nåt idag haha XD.Shoppa vill jag också göra men jag ska spara mina pengar till en digitalkamera som finns på elgiganten för 990:- (Samsung ES17) Har 500:- just nu, så det blir väl att spara i typ 3 månader..
Tror inte att jag kommer blogga mer inatt för alla datorer är avstängda utom den här (Denise's) Och hon gör läxan på den.. Men nu hinner jag inte skriva mer för nu ska hon ha den. Hon göra nån jävla HK läxa som man ska laga en varmrätt och en efterrättt till 2 pers.. Men jag bloggar mer imorn..


Godnatt!

God Natt!

Ska gå och sova nu. Datorn laggar som fan och jag e trött!

Godnight!!!

Bada

Nu ska jag hoppa in i duschen och bada jättelänge. Önskar att jag hade badsalt :) men jag har lite andra bad-saker. Bloggar säkert efter det, eller när jag känner för det

Låg energinivå

Min dator har låg batterinivå och jag hittar inte laddarn!!!! Men den kmr stängas av snart, så jag bloggar mer sen

PussPuss

sova

orkar inte skriva mer ikväll. Ska nog sova nu.

Puss puss!

Hairspray

Nu ska jag, Denise och Devin (Kanske) kolla på Hairspray. Men nu så sitter jag här och sjunger med min förkylda röst haha. Och det låter INGE bra. haha. Men sen så ska Kicki leta efter utklädnings kläder för jag e bjuden på en halloween middag och min gammla klasskompis som jag intehar sett på ett år typ (!!!!!) Men det ska bli kul iaf.. Orkar inte skriva mer just nu. Men det kmr mer senare..


Ja, jag har vart galen i Zac Efron, jag gick ju fan och såg HSM 3 på bio (!, I know)


Nikki Blonsky och Zac Efron. Jag kmr ihåg vad det var jag sa när jag såg bilden för första gången:
Jag: Denise, vad stor Zac's mamma är!!!
Denise: Det där är inte hans morsa, HAHAHAHAHAHA!!!!!!

var det ett tag sen eller?

ALLMÄNT...
Namn: Daniella Karlsson Eriksson
Piercingar: Bara i öronen men jag vill ha i läppen och i tungan
Tatueringar: Ska göra en senare ;P
Längd: 1.56 (kort jag vet!)
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: mööörkbrunt
Är du kär i någon: nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: Tyskland (;P) och i U.S.A
Tänker du på självmord: Tror du det själv eller?
Tycker andra att du är attraktiv: Ich weiss nicht
Vilket shampoo använder du: hos Mamma: lite olika, hos Pappa: tresemmé (det är grymmt!)
Vilken parfym använder du: lite olika har typ 8 st ;P
Vad är du rädd för: insekter, och lite annat...
Gillar du att tvätta: Om jag ska vara ärlig så har jag ALDRIG tvättat i mitt liv ;P (bortskämmd? - vad tkr ni?)
Gillar du Berg-och-Dalbana:  Har aldrig åkt nån värsting, jag är lite feg när det gäller sånt

SENASTE...

Film du hyrde: Oj.. Ehm.. Jag vet inte
Film du köpte: typ Hairspray haha
Låten du lyssnade på: Pussycat Dolls - Beep
Låten du hade på hjärnan: Tokio Hotel - Dogs unleashed
Låten du laddade ner: oj du.. det var länge sen. Jag kmr inte ihåg :o
Personen du ringde: Sara
TV program du tittade på: MTV där Automatic kom♥ 
Personen du tänkte på: Bill och Tom :)


FAVORIT...

Mat: Skräpmat.. ;(
Låt: har många men om jag säger såhär: ALLA är med TH
Sak att göra: shopping shopping!!!
Sport: Har ingen
Dryck: Red Bull, cola
Kläder: converse, skinnjacka och jeans (as snyggt. men i detta läge så har jag inga converse eller skinnjacka, men vill ha!!!!!!)
Film: The Twilight Saga
Bil: Är inte så bra på bilar men Lamborghini är snygga!


ANTAL...

Gånger ditt namn varit med i tidningen: Ich weiß nicht
Ärr du har på kroppen: vet ej, hahaha

SENASTE...

Bok du läste: Så länge vi båda andas (helt underbar!)
Personen du fick mail av: FB
Personen du fick brev av: oj du! orkar inte gå och kolla, men om jag minns rätt så e det från Yasmin
Personen du fick sms av: Johanna
Gången hela din familj åt middag tillsammans: nån gång förra gången vi var hos Pappa. Då kom t.o.m Donny 


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Beställt värdens underbaraste biljetter, halvsovit och kollat på TV samtidigt 
Var det kul: Nja
Hur tidigt stiger du upp: på helgerna kommer jag upp runt 10 - 11 men på skoldagar så e jag TVUNGEN att gå upp 06.30-07.00 
Gillar du att slåss: nej haha 
Vad ska du göra ikväll: Vet inte.. Kanske ska vara med kompisar igen..

Är du seriös: inte alltid haha
Vad är du allergisk mot: pencilin
Var har du ont: Ingenstans.. (?)
Använder du hårspray: Inte ofta...
Kan du stå på händer:  Nej
Favorit serie: Scrubs, Desperate Housewifes, Grey's, GG, One Tree Hill, och MASSOR av andra


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: Aa
Är du glad nu: Ja fy fan, hahahahahhahhha
Var du glad igår: Ja
Känner du någon som jobbar på sjukhus:  Nej
Vad dansar du till: Brukar inte dansa -.-
Stockholm är: Hauptstadt von Schweden
Göteborg är: typ sveriges tredje största stad eller nåt???
Kan du sjunga: jag tkr att det låter bra, men ni hör ju inte min röst så som jag gör.. Men just nu sjunger jag inge bra, för jag e förkyld
Mer värt än guld: love
Spaghetti eller makaroner: spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Tyskland & U.S.A
Ska bli skoj: Tokio Hotel konserten!!!!!
Ska inte bli skoj: Skolan -.-
Sparar till: Inge särskillt
Väntar på: Mars!!!
Pålägg som gäller:  Ost eller Kalkon
Dagens dryck: Inget

Ja det var det.. Nu orkar jag inte skriva mer så jag ska fortsätta lyssna på TH sen ska jag städa och sen drar jag till Pappa


Biljetterna!!

förlåt att jag inte bloggade igår, men Dwnise hade datorn när jag kom hem. Berättar mer om gårdagen senare.
Nu sitter jag i kö på Ticnet och SKA få biljetterna! det är bara 5 minuter tills jag får de! Donna beställer också åt mig, om jag misslyckas ;P Gud mitt hjärta slår i 280/h!!! JJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH JAG HAR BILJETTER!!! WWWWIIIIIIIIIHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!JAG ÄR SÅ GLAD, SÅ GLAD, SÅ GLAAAAAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAN INTE VÄNTA TILL DEN 4:E MARS!!!!!
Nej nu ska jag kanske sova eller så ska jag vara vaken och bara vara lycklig!!!

bråttom

Missade bussen så nu måste jag springa till ica maxi!! Bloggar kanske där eller när jag kommer hem.


lite om New Moon

Nu sitter jag och messar med Helena och Steffi. De har tråkigt och vill hitta på nåt ikväll. De har typ frågat 4 pers till, men ingen har svarat. Men iaf, för en stund sen så var Sara här och lämnade pengarna, så jag måste messa pappa sen också, och fråga hur vi ska beställa biljetterna
Nu har Helena och Steffi loggat in på MSN så då kan jag chatta istället för att messa. Mina pengar tar snart slut och jag kan inte köpa nya på hela månaden till jag får min månadspeng igen, för jag ska ju köpa den bästa biljett jag någonsin har/kommer köpa. :) Ni vet säkert vilken jag menar. Men ja.. Finns inte så mkt att skriva men jag kan skriva lite om New Moon som jag inte har gjort på ett tag. Ni vet väl att den har premiär den 20 november, och man måste vara 15 för att komma in :( Vilket betyder att jag inte kommer in på: New Moon, Eclipse ELLER Breaking Dawn! Seriöst. Medans alla är på bion och har en underbar kväll kommer jag sitta hemma i min säng och slå huvudet i väggen och gråta haha. Men fattar ni! Jag missar alla filmer! Jag fick ju inte ens se på Twilight.
Och de e inte direkt läskiga, hallå!? Jag ska fan klaga på SF! Ja.. Nu orkar jag inte skriva mer.. Ska småstäda rummet nu. Måste fan göra det nu..

Kan inte vänta!!

Nu sitter jag och letar efter en röd/svart rutig skjorta på lite olika hemsidor. Men ingen har :( Skulle vara så jävla snyggt med en sån skjorta och lackleggins. Nu gör Michelle och de pannkakor. Mums! Idag MÅSTE jag verkligen städa rummet. Ser förjävligt ut! Men.. Någon gång idag kmr Sara förbi med pengarna, och biljetterna släpps ju imorn!!! Åh!!! Jag orkar inte vänta till Mars!!
Nej men nu ska jag fortsätta att kolla runt lite.


Långt inlägg

Såg nyss att Densie aldrig skrev nåt inlägg! Så då ber jag ännu mer om ursäkt! Men för en stund sen så gick jag och Mamma igenom massa kläder som jag fick av min syrra. Det var en svart/grå rutig blus som jag älskar!♥
Den kommer bli skit snygg med jeans och ett svart linne under. Men just nu har jag på mig min blåa ssilkespyjamas (bara byxan), ett svart linne och en röd jätte skön kofta. En som jag fick av min syrra. Röda sockor har jag också. Jätteskönt!Jag sa ju att jag skulle städa idag, men jag tror att jag städar liite idag och emr imorn. När jag satte mig ner kände jag hur trött jag var. Men idag kommer Sara förbi och ska lämna pengar så att jag kan betala hennes biljett. Asså ni kan inte fatta hur glad jag är över att de kommer! Ni skulle ha sett efter skolan när jag såg SMS:et som jag fick av Donna  där det stog "Har du sett att Tokio Hotel kommer till Sverige å spelar i Globen den 4:e Mars nästa år?" Gissa om jag blev glad. Typ lite mindre än halva klassen stog och prata lite, och så tar jag upp mobilen och läser det. Så typ säger jag (ganska högt): OMG!!!!!!!! HEEEELLENA!!! JOHANNA!!!!!! HAR NI SETT!!??? och alla vi tre typ flippa ur haha. Och så frågar Joel helt plötsligt: Asså är du glad eller är du ledsen?
Haha dummaste frågan som någon någonsin har frågat mig. Haha Jo jag är jätte ledsen att de ska komma till sverige och jag ska köpa biljetter :( (Ironi!!!) Hhaha. Så Johanna sprang hem och gick in på Ticnet direk, jag me xD. Haha

Nej men nu ska jag fortsätta lyssna på lite musik på Spotify, sen ska jag surfa lite på internet. Kanske hoppar in i duschen också. Sen har jag en sak jag måste köpa också! Ansiktsmask! Jag behöver verkligen det! Min hy mår inte bra just nu haha. Nej det e faktiskt inge kul! Jag ska vara glad att jag har lov :) Juste fyller år tisdagen efter också hihi. Men jag har fått läxor över lovet! Det borde vara föbjudet! Jag har 14 tyska glosor, Matte läxa, och så måste jag plugga till ett SO prov. Kul - Nej inte så värst. Nej nu ska jag göra annat än att sitta här och skriva.
Det blev ett långt inlägg, men det är jag nog skyldig er. Men jag vet själv att det inte är kul ätt läsa världens längsta inlägg. Haha Nej nu måste jag faktiskt sluta skriva men jag skriver väl sen antar jag. Nu ,åste jag bara komma på en rubrik ochså ;/ Man borde inte behöva en rubrik tkr jag. Vad tycker ni om det?


Helgens planer

Förlåt om jag inte bloggade så mkt igår. Men jag var på dåligt humöroch så.. Sen på kvällen så hade Dense datorn så jag bad henne skriva ett inlägg, men vet inte om hon har gjort det. Ska kolla snart. Men idag så MÅSTE jag städa rummet. Ser förjävligt ut där inne! Ni vill inte ens se det. men jag kan lägga ut "helgens schema"

Lördag: Städa rummet, sen vet jag inte vad jag ska göra.
Söndag: Foki är i Sthlm och hon kmr vara i cocoo's butik. Ska jag kanske åka dit? Ich weiss nicht. Måste prata med Pappa också, om hur vi ska göra när vi ska beställa biljetterna
Måndag: Biljetterna till TH's konsert släpps!!! Ska gå upp extra tidigt för jag måste hinna beställa de!!!♥

Det var det:) Så nu tänkte jag gå in på lite bloggar, sen ska jag nog äta frukost som jag inte har gjort :o
Men jag bloggar säkert efter det. Ska gå och stänga balkongen också. Fryser ihjäl mig!!


:@

Har inte lust att skriva nu, är pissed of!

nyduschad

Hejhej! Nu är jag på liiite bättre blogghumör när jag såg min statistik haha. Inte mitt rekord men men.. Fler än jag brukar ha. Men iaf jag lovade ju att jag skulle lägga ut lite bilder, så här kommer de.


Tokio Hotel tröja - Punktshop
Jeansleggins - BikBok
Svart thocktröja - BikBok


Bakade idag. Receptet kommer imorn


En närmre bild :P

Men nu ska jag torka håret (är nyduschad) sen ska jag sova.

Godnatt!


Ideér dyker ju bara upp i geniers glödampa ^^

Förlåt, jag vet att jag inte har skrivit nåt mer sen det där underbara inlägget :D:D
Men nu är det såhär. Haha. Men iaf Johanna fick inte ta ståplats, men geniet herself har kommpit på en grym ide!
Dock får ni inte veta den än, för jag vet ju inte vad de andra tkr om det. Måste prata med de imorn. Om typ massor. t.ex min födelsedag, och den underbara konserten. Det är egentligen inte så mkt men vi kan säkert prata om konserten i timmar! Haha. Nej men snart ska jag ringa Sara och berätta iden för henne. Hon kunde typ inte logga in på MSN så ringer henne istället.

Imorn börjar jag 08.00 (tyvärr) så jag hinner troligen inte göra ett inlägg innan jag drar. Men det beror också på när jag vaknar och hur snabb/seg datorn är imorn :P Nej men nu ska jag surfa liiite på datorn, sen ska jag ringa Sara, och bara komma på vilka kläder jag ska ha imorn. Får se vad jag tar. Juste! Jag har inte lagt in några bilder på jättelänge så lite bilder blir det imorn också. Får vi hoppas haha. Nej men ska försöka ta kort på det mest intressanaste. Men det finns inte så mkt. Om ni inte vill se mitt schema/mina bocker med bilder XD.

Nej men nu ska jag se lite på internet, sen ska jag som sagt ringa Sara som jag nu har sagt 4 gåner.
Så jag Kaaaannske bloggar imorn innan jag drar

OMG!!! THERE'S NO FREAKING WORDS FOR IT!!!!!

OMG! Asså ni kan inte fatta vad jag känner just nu!!! Vet ni vad jag fick reda på!? Tokio Hotel kommer till Sverige den 4 Mars och biljetterna släpps på måndag!!!!! Och jag har tillräckligt med pengar också!!!!!!!!!! Gud jag dör!!!! Om jag inte bloggar mer så menas det att jag har dött av entusiasm!!!! ÅH GUD!, och så ska jag tävla på the voice också. Man kan vinna en resa till berlin, gå på EMA live, hotell och man får ta med sig en kompis! Vem ska jag ta med? Kommentera om ni vill med XD

Kort inlägg

Hinner inte skriva så mkt, tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag drar. Jag tänkte bara plocka upp lite kläder i rummmet först. Men jag bloggar efter skolan.

hjälp mig!

Nu ser jag på Ugly Betty, och har nyss skrivit min önskelista som jag ska kopiera ut. Och angående min födelsedag så har jag ett problem. Jag vet inte vad jag ska göra. Funderar på att typ bjuda lite kompisar från min förra skola, några från min nuvarande klass, och andra kompisar.. Kanske hyra en lokal och ha en "födelsedagsfest". Haha vad töntigt det lät. Men man kanske kan hyra en lokal som igger skit nära Mammas hem.. Nej jag vet inte..
Men kan inte ni hjälpa mig, snälla? Vad gjorde ni på eran födelsedag och har något något tips som jag kan göra?

Älskar den!

Asså jag kan verkligen inte sluta lyssna på den här låten. Jag hatar orginalet, men älskar den här.
Hans röst är så himmla underbar! Alla tycker att han har sån pipig röst, okej, visst han har lite ljus röst, men asså lyssna på den flera gånger så kommer ni inte kunna sluta spela den. Fråga min syrra om jag lyssnar på den mkt!


Jag älskar den!!!!

Så jävla bra röst.

irriterad

Gud vad irrterad jag blir! Jag hade skrivit ett inlägg, men när jag skulle publicera det så gick det inte! Åh!!
Så nu hinner jag inte skriva mer. Måste torka håret, för jag har duschat.

Hos Johanna

Nu är jag hemma hos Johanna med helena och Johanna och vi ska typ se på Ice Age, eller Tokio Hotel - Caught on camera. Ja.. nu finns det inte så mkt mer att skriva, så juag ska låta Helena blogga lite också.
Juste, sen ska jag kanske till Kicki som jobbar i Länna. Det är askul där haha. Nej men nu ska som sagt Helena bloga lite.


4.30

Har nyss vaknat och jag ser knappt vad jag ser. Haha. Igår så var vi uppe till: 4.30 
Nej asså förlåt men jag ser fan inte vad jag skriver s¨å jag får skriva om en stind


Grattis, Grattis

Idag fyller Denise år så jag kan ju säga GRATTIS! Sen så fyller ju Foki år, så då kan jag ju säga grattis! Till henne också :P Haha.Nej men hoppas du får en bra födelsedag.

Tänkte bara säga det.

ingen rubrik

Hejhej! Nu sitter jag i sängen och lyssnar på lite låtar. Michelle och Denise sitter här också. För en stund sen hjälpte jag Kicki med att baka, denise fyller ju år imorn. Men jag orkar verkligen inte skriva nå mer för tillfället. Så jag skriver väl om en stund

Sorry

Förlåt för skit dålig uppdatering de senaste dagarna. Men jag lovar att gottgöra er!
Men iaf, jag kan börja med att säga grattis till min kompis Emma - Grattis!
Idag var jag i skolan och dagen har gåt såå sakta. Dagens schema såg ut såhär:

Engelska
Idrott
Matte
Slöjd

Det var inte så många lektioner men som sagt. Det har gått segt idag. Snart kommer Donna, Johan och Max till Mamma, så jag kanske hinner säga hej till de. Kicki slutar vid 17:00 (om jag minns rätt) och efter det så åker hon hem, hämtar devin, åker till Mamma och hämtar upp ig. Sen drar vi till Ica Maxi o handlar. Orkar inte skriva nå mer nså jag skriver antagligen när jag kommer hem till Pappa igen.


Har ingen bild, eller jo, men jag orkar inte lafdda upp de, men ni kan få en bild som Sara förstörde. Haha

Bilder

Idag skulle jag, Johanna och Helena gå hem till Johanna. Men vi skulle hämta min Caught on camera hos Mamma, men så kom jag på att jag tog hem den till Papap. Så vi gick hem till mig iaf, och såg på nån film där. Kommer inte ihpg vad den heter. Men jag har tagit liite bilder från idag och igår som ni ska få se nu


Det var en jävla massa text att täcka över haha


Baksidan


HHMMM...... vad kan det vara?? Det får ni veta sen moahahahaha


Jag och Yasmin körde Schack, Jag var de vita. Haha


Hahahahahah!!! Helenas muffins var mosade, så hon skulle slänga iväg de. Haha det såg så roligt ut. Hahah kan inte sluta garva. :D:D

Det var alla bilder, och nu ska jag äta korv. Haha jag vet att det är sent, men jag kom faktiskt inte hem förrän typ en kavrt sen eller nått. Men jag bloggar  mer sen

Tävling. DKNY

Hej. Jag är med i en tävling där man kan vinna DKNY's röda parfym. Johanna har den, och den luktar sååå gott. Hoppa jag vinner :P


Det är den parfymen <3<3
Och om ni vill tävla trycker ni här! 


Men nu måste jag hem till Pappa igen. skriver när jag är där.

Hos: Yasmin XDXD

Hej hej! Nu är jag hemma hos Yasmin. Ska sova där också... Så jag tror inte att jag kommer skriva under kvällen. Men imorn är det skola som vanligt. Suck -.-
Och såhär ser min resa till skolan ut:

Ta pendeltåg 35 från Jordbro mot Kungsängen.
Det går från Jordbro 07:28 
och kommer till Handen 07:31.

Vid Handenterminalen byter du till buss 829 mot Coop Forum.
Den går från Handenterminalen 07:37 
och kommer till Brandbergens centrum 07:46.

Vid Brandbergens centrum byter du till buss 818 mot Stockholm C.
Den går från Brandbergens centrum 07:50.
Du är framme vid Tyrestavägen ca 07:53.

Restid 25 minuter.

Trevlig resa!
 
Men om jag minns rätt så måste jag inte göra det så komplicerat och byta buss oc så.. Utan jag tror. Jag tror att 825 mot trollbäckens Centrum går 07:36. Japp det gjorde den XD. Då tar jag den istället. Men nu ska jag göra lite annat och så.. Men jag tror jag bloggar mer imorn efter skolan. Eller om jag mobil bloggar. (Om jag fattar hur man gör :P) 

 


Höst

Seriöst klockanär 18.00 och det är redan mörkt ute!? Man märker verkligen att det är höst. På grund av kylan också. Jag, Johanna och Helna var i handen idag och det var så jävla kallt ute asså. Fyfan. Och imorse snöade det också! Iaf i Skogås och lite under dagen i Vendelsö. Men jag har absolut ingeting emot snö men dp ska det vara riktig snö, och inte bli massa slask och så. Det är bara jobbigt. Det enda jag hatar med hösten och vintern är nog kylan. Skitjobbigt att frysa ju. Haha. Men nu njuter jag bara! Jag ska vara ensam hemma till typ halv nio! Yey!
Men nu orkar jag faktiskt inte skriva nå mer.

091012 - 19.44

Nu är jag hemma hos Pappa. När jag kom hem så kollade Denise och Kicki på kläder. (www.hm.se) Och då sa Denise: Jag vill ha stentvättade jeans.
Hahahahaha. Asså jag tycker att hon inte passar i det. Gud vad taskig jag är haha. Men egentligen inte, jag säger ju bara som jag tycker :/
Men idag är Svenska Hollywoodfruar på TV. Och matakuten är på tv också.. Men tror att jag ska se på SH.
Men man kan ju alltid zappa mellan kanalerna.. Nej men nu ska jag göra lite annat än att skriva.

091012 - 19.44

Nu är jag hemma hos Pappa. När jag kom hem så kollade Denise och Kicki på kläder. (www.hm.se) Och då sa Denise: Jag vill ha stentvättade jeans.
Hahahahaha. Asså jag tycker att hon inte passar i det. Gud vad taskig jag är haha. Men egentligen inte, jag säger ju bara som jag tycker :/
Men idag är Svenska Hollywoodfruar på TV. Och matakuten är på tv också.. Men tror att jag ska se på SH.
Men man kan ju alltid zappa mellan kanalerna.. Nej men nu ska jag göra lite annat än att skriva.

091012

Hej! Idag har jag vart med Johanna, Helena och Frida. Vi skulle hem till någon av oss, och se på min TH DVD Caught on camera. Den äger (!!!) Och så bakade vi kladdkaksmuffins opch de blev helt gudomliga, haha.
Men nu har jag diskat och städat lite. T.o.m packa har jag gjort! Duktiga jag, jag vet :P Nej men ja.. Nu ska jag till Pappa, tänkte bara sllänga in ett kort inlägg så ni vet att jag lever.

---...---

Nu hinner jag inte skriva så mkt för alla sover och det känns som om de kmr vakna. Så jag kanske hinner slänga in ett inlägg innan jag drar imorn. Nej nu rotar Denise igenom mina grejer så jag säger:

Godnatt!

Hemma

Go'kväll haha, nu sitter jag och försöker samtala med Sara men mickrofonerna funkar ej :(
Men för en stund sen så kom jag hem från Ica Maxi. Jaag och Denise skulle äta där, så Lina och Daniel följde med
Idag har jag ju rensat garderoben, men är inte helt klar med det :)
Men jag har ingen känsel i fingrarna så jag rokar inte skriva mer men jag skriver antagligen om en liten stund.


Det här ska föreställa en rubrik ;S;S;S

Hej! I förra inlägget så var det min syrra som bloggade. Jag bad henne göra det, för jag fick aldrig datorn.
Så jag bad henne skriva så.. Idag ska jag nog städa garderoben :( Suck. Men någon måste ju göra jobbet eller hur haha. Nej men nu tänkte jag lägga mig framför teven och bara slappa. Sen ska jag ta tag i det hårda jobbet ;).

Bloggar om en stund. Tror jag..?


Trött!!!:S

Jag orkar verkligen inte blogga mer ikväll! E skit trött!
Ska nog sova nu.. Men boggar mer imorgon bitti?
Godnatt!


Skruva den som Beckham

Nu tänkte jag bara skriva lite kort. Men det finns egentligen inget att skriva om men tänkte bara visa att jag faktiskt lever ;) ÅH! vet ni vad jag såg! Min ex-favoritfilm kmr haha. Skruva den som Beckham. Fråga Denise om jag gillar den, haha Kunde se den 5 gånger i rad förut!

Äntligen!

Förlåt att att jag inte har skrivit på hela dan, men det är faktiskt så att Denise har haft datorn HELA dan! Men nu duischar hon så nu kan jag äntligen skriva. Nu sitter jag här framför datorn skrynklig som ett russin (Jag duschade i typ en timma :) ) och lyssnar på lite låtar som jag har fastnat i. T.ex Sugababes - Red dress, Sugababes - About you now och massor med Tokio Hotel! Ofc. Idag ska jag nog inte göra något speciellt, tror jag.
Men nu ska jag gå och göra lite annat.


Handen C

Hallo! Nu är jag hemma från skolan och handen C. Först i skolan var det bara långtråkigt. Hela tiden faktiskt. Utom en stund. När vi skulle städa. Precis innan vi skulle göra det, så skulle vi "dammsuga" Johannas hår. Haha Och hon hade uppsatt så hennes tofs åkte in i damsugaren! Hahaha gissa om vi skrattade!? Hahaha det var sjukt kul. Men sen efter första och sista lektionen så gick vi ut och där "mötte" vi (Jag, Johanna och Josefin) Helena, Frida och Steffi. Josefin skulle till Handen och det skulle Frida och Steffi också göra så Helna, Johanna och jag åkte med. Där så gick vi runt lite och vi "hamnade" på lite olika ställen hahaha. Jag tänkte köpa lösnaglar, för det är såååå himla obekvämt med korta. Men alla lösnaglar var typ lika långa som de jag har nu, och jag har INTE långa naglar! Så jag kunde inte köpa några. När jag kom hem så står Lina, Michelle och Denise utanför och pratar med så säger lina: Denise har gjort en överraskning till dig, den ligger på din säng.
Så jag typ springer upp för trapporna (VILKET JAG GJORDE HELT I ONÖDAN!!!! :@) Går in på mitt rum ser teckningen och jag tänker inte säga vad det var för något, för den var Hemsk! Och helt osann!
Men nu är jag iaf hemma och är skittrött. Jag har ju deltagit i en tävling hos Foki igen, men hon har inte utsett vinnare. Det ska hon göra idag iaf.. Men nu ska jag in på lite olika bloggar och läsa lite. Vet inte vad jag ska göra sen men vi får se..


Mer saker

hejhej! Nu är jag vaken. Eller ja det har jag vart i en timme nu men.. Ja iaf, jag lade ju ut lite grejer jag vill ha och nu så gick jag in på Melba.se och fick se att de har fått in grejer till Nagelvård. jag har hittat asmkt som jag vill ha och sammanlagt blev det 428 :- på bara nagelvården :S hahah. Nej men det är faktiskt inte så dyrt om man kollar priserna. Det där var ju sammanlagt, men det finns t.ex en nagelfil som verkar grym som jag verkligligen vill ha för 40:- Jag gör så här istället:

Saker jag vill ha från nagelvården:
(Man kan inte ta bilder så jag länkar istället!)

http://www.melba.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_flash.tpl&product_id=1650&category_id=48&option=com_virtuemart&Itemid=80
(I färgerna: Mörkblå, Röd, Grön och Lila. Men den lila är slut för tillfället :()

http://www.melba.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_flash.tpl&product_id=1658&category_id=48&option=com_virtuemart&Itemid=80
(inte limmet, bara stenarna)

http://www.melba.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_flash.tpl&product_id=1576&category_id=48&option=com_virtuemart&Itemid=80
(Jag vill ha den där med tre blommor i tre olika färger. Den är bredvid melonen och den gröna katten. Under/Över körsbäret och limen)

http://www.melba.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_flash.tpl&product_id=1574&category_id=48&option=com_virtuemart&Itemid=80
(verkar vara sååååå grym. Det är exakt en sån jag har letat efter)

http://www.melba.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_flash.tpl&product_id=1584&category_id=48&option=com_virtuemart&Itemid=80
(Om ni inte ser bilden, så klickar ni på bilden nedan)

http://www.melba.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_flash.tpl&product_id=1578&category_id=48&option=com_virtuemart&Itemid=80
(till grejen innan. (Lösnaglarna) )

Ja det var de grejerna. Vill verkligen ha de. De viktigaste är nog glittret, Nageldekorationen (bommorna), NAGELFILEN!, Ja i princip allt utom lösnaglarna och nagellimmet. För antingen kan jag låta mina naglar växa ut eller så köper jag det någon annanstans. Men nu sitter jag och chattar emd min kusin Tony (mitt största bloggfan, haha) och min klasskompis Josefin. Funderar på att duscha lite snabbt.. Eller så gör jag det när jag kommer hem. Vi får se.

Min önskelista

Hej, Antingen såär det bara min dator eller så är det blogg.se. Det är segt som fan! Men iaf tänkte göra en liten önskelist så att alla kommer ihåg vad jag vill ha. Haha nej skojade, men jag har inget annat spéciellt att skriva om så.. Men de grejer jag vill ha är:


Digitalkamera - Samsung ES15
Elgiganten - 990 :-



Nokia N97, N 97 MINI, N900 (någon av de). Ja jag vet att den är svindyr men man kan ju alltid önska sig. (nOKIA N97 mini ser likadan ut men mindre och billigare)
Elgiganten 5590 :-


Vita hörlurar till mobilen
TeknikMagasonet 200 :-


Avril Lavigne - Black star
Kicks - Vet inte hur mkt den kostar


Fjäderväst.
BikBok - 499 :-
Den var också väldigt dyr, men snygg :/


Världens snyggaste skinnjacka som jag verkligen vill ha.
BikBok - 399 :-


Lack leggins.
BikBok 149 :-


Exakt en sån. Louise Vuitton väska. Får gärna vara fejk (ser ingen skillnad på äkta och fejk)

Ja det var det tror jag. De grejerna jag vill ha mest är en digitalkamera och väskan.
Men iaf nu måste jag faktiskt gå och läggha mig. Eller ja måste och måste, men jag känner bara hur ögonlocken blir tyngre och tyngre. Jag kanske slänger in ett inlägg innan jag drar imorn, men annars bloggar jag runt 14.30-15.00

Anledningen till att jag inte har uppdaterat

Hejhej! Förlåt för att jag inte har uppdaterat något under hela dan, men jag har inte vart hemma. Jag följde med Emma, Johanna och Helena hem till Emma. Vi gjorde nästan allt möjligt där. Vi låg på golvet i Emmas rum och Helena var jätte trött. Och när hon är trött så skrattar hon VÄLDIGT mycket. Haha så det blev en del garv också. Men tillslut så gick vi ut, vi gick till någon kiosk och där köpte jag och Helena en chipspåse som vi skulle dela på.
Men så stog vi där ute och pratade om allt möjligt och höll på att frysa ihjäl. Kul var det iaf.
Menkom hem för en stund sen och då kan jag säga er att jag inte hade någon känslel i fingrarna.
Så nu sitter jag framför TV:n och spelar Humanoid (TH's nya skiva) på högsta volym och bara sitter och sjunger med haahaha. Dricker varm choklad gör jag också. Gott! Men nu ska jag gå och läsa lite bloggr, så jag bloggar väl om en stund antar jag. Men ni ska bara veta hur trött jag är. Och det ska bli sååå skönt att få sova ut imorn. Börjar 12:30 och har en lektion i 1 och en halv timma sen slutar jag :D Moahahaha jag har bara träslöjd sen drar jag hem igen! Längtar! Men nej, nu måste jag gå, orkar inte skriva mer.


Mums!

 
Det är ju aldrig fel att kolla på den underbara bilden! Visst är de båda sssoooo cute!?

P.S: Jag fick VG på tyska provet :D

Sova

Nu måste jag gå och sova. Tyvärr. Har ju skola imorn, och kommer förmodligen inte att hinna blogga på morgonen. Så jag bloggar mer när jag kmr hem


Greys

Hejhej! Tänkte bara säga att nu är det Greys och jag har redan missat en kavrt så måste rusa nu!

Greys

Hejhej! Tänkte bara säga att nu är det Greys och jag har redan missat en kavrt så måste rusa nu!

Massa bilder

Hej!!! Vet ni!? Det här är den mest underbaraste dagen i mitt liv! Det här är vad som hände:
Jag kommer hem till Mamma och ser ett paket som är skickat från min syrra till mig. Så jag öppnar det skitsnabbt, och vet ni vad det var!? Tokio Hotel DVD:n Caught on camera! Har aldrig sett den förut. Sara har ju den, och vi började se på den, men gissa vad som händer vid bästa delen? Den börjar hacka som fan. Så vi kan inte fortsätta se på den :( Men nu kan jag se på den hundra gånger om :D Och jag är såååååå himla glad.
Men iaf, sen när jag går ut i köket och ska ringa och säga tack så ser jag ett till paket, så jag öppnar det också, och gissa vad det är!? DET ÄR TOKIO HOTEL'S NYA CD HUMANOID!!!!!! Deluxe paketet ofc. DVD och CD för 198 kr. Och det är jävligt billigt. Man brukar ju bara få en dvd/cd för de pengarna! Jag förbokade den Tyska versionen och jag ska köpa den Engelska ofc. Men nu ska jag onte babbla på om hur glad jag är utan ni ska få kolla på lite bilder.


Paketet innan det var öppnat


Och kolla vad som låg i paketet!


Den andra saken som låg i andra paketet


Tillsammans - De underbaraste sakerna on planet earth


Kolla hur mkt jag villa ha upp paketet


Jag och Lisa klottrade på mina armar och händer


Händerna.


Hhahaha, bilden blev lite konstig men det är båda tummarna












Freunde Bleiben


Ja somsagt det är över hela båda armarna.

Det var alla bilder. Men mer kommer säkert imorn. Juste jag hade tyskaprov idag också. Det gick bra faktiskt. Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Men nu ska jag in på lite bloggar sen ska jag nog sätta mig framför TV:n och kolla på Caught on camera.


wihoo

Yes! Nu är jag äntligen kalr. Jag övade på 65 glosor, jag kunde 53 st och hade 51 rätt. Ganska bra va? Inte skitbra, men det duger ju! Jag är iad nöjd. Nu ser jag på Desperate Housewifes.
Men nu ska jag se klart på DH sen så ska jag nog gå och lägga mig. Kanske ska öva lite till. Just kicki sa att hon skulle förhöra mig också. Så vi får se om hon gör det. Men jag bloggar efter DH

allt jag gör är fan att plugga.

Hejhej! Nu ska jag fortsätta plugga och plugga. Det är bara såå tråkigt -.-
Men jag har bestämmt att jag ska plugga i varje paus mellan Ugly betty. Men nu måste jag fortdätta plugga. Kicki ringde nyss och sa att hon skulle förhöra mig när hon kommer hem. HOn var tydligen i Skogås C nu så hon borde komma när som helst.

Tyskaprov :S

Nu måste jag öva inför tyka provet som jag har. Hon tror verkligen att jag ska kunna 63 glosor utantill!?


Vikarie

Hejhej! Nu är jag hemma från skolan. Det var astråkigt, som vanligt. Men sista lektionen var kul, för vi hade en vikarie som kallade mina klasskompisar för bl.a Albino, Harry Potter och Tuppen. Haha.. Men ena killen kallade iförsig henne för EMO så.. Men ja.. Nu sitter jag och äter mellanmål. Och är inne på lite bloggar. Så jag tänkte forsätta med det, så bloggar jag sen. Haha Men ja jag ska läsa lite bloggar nu

Bilderna

Nu kmr bilderna



Haha min brorsas duschdrapperi och duschmatta.


Hahahaha! Jag skulle ta kort på denise när hon gick men det blev visst lite annorluda :D Hahah


En osminkad Denise i Haninge C


HAHAHA!! gud vad vi garva! (Iäm on a boat, man!) Hhahahahaha


Min outfit för idag


Och Denise's uggs- Vill ha såna!


Där är den svåra smeten


Denise försöker blanda som FAN. Vi hade ingen elvisp så vi fick vispa för hand!


Där är första kakan ute ur ugnen. (Tog tyvärr ingen kort på den andra)


Läxor, läxor och ännu mer läxor


Och så såg de ut när de blev färdiga.
Ni får ursäkta det stökiga bordet, men det rann som in i norden. Haha lät som värsta gammla kärringen där menmen.

Jag det varalla bilder för idag. Kommer säkert mer imorn. Men nu måste jag sova. Det är ju Tyvärr skola imorn. Fast jag har ju sovmorgon till 09:40
Så jag kanske hinner slänga in ett inlägg imorn innan jag sticker.

Klar!

Nu har jag bakat klart. En till skolan och en som vi kan ha hemma och mumsa på :) Jag säger bara att de ser asgoda ut! Bilder har jag såklart tagit men USB-sladden ligger uppe på rummet, och jag ska se klart på Svenska Hollywoodfruar. Så nu ska jag sätta mig i vardagsrummet och vänta på att glasyren ska stelna. Haha. Men bilder kommer om en stund lovar.

Läxor, Läxor, läxor!

Hej, Nu är jag äntligen hemma från skolan. När jag kom till Handenterminalen, så såg jag Kicki och Denise. De skulle till Tandläkaren med Denise, så jag följde med in och väntade där med de tills tandläkaren kom. Sen tog jag tåget hem. Och nu sitter jag i sängen och skriver. Snart måste jag göra läxorna också :/ Åh! orkar inte med det.
Jag har jätte mycket läxa känns det som. Här är allt jag ska göra idag:

- Ca 60 glosor i Tyska, TILLS PÅ ONSDAG!
- SO  läxa. Svara på asmånga frågor om tråkig Historia.
- Baka tills imorn (Till skolan)

Ja det låter inte sådär jätte mkt men om man tänker efter så är det ju det. Nej, men nu måste jag baka till skolan.
Denise ska hjälpa mig också, så.. Men bilder av "kakan" kommer sen.


Maat

Nu ska jag snart äta, maten är i ugnen nu. Det blir potatisgrantäng med kassler. Gott!
Sen är det ju kanelbullensdag, så Kicki och Devin köpte 10 kanelbullar! och så har vi gjort fruktsallad också :D MUMS! Sen ska ju jag göra sockerkaka till skolan också. Nu har Donny och Madde kommit. Dennis är också här så vi är typ 8 pers. Men nu ska vi äta så jag måste gå.

Fäst vid dig.

hejhej! Nu är jag hemma igen. Vi möttes bara i Handenterminalen, och där så fick vi lämna in våra gamla busskort och bytte sedan till + kort. Men sen när jag och denise skull hem så skulle vi köpa kexchoklad ur den här automaten. Så vi tog två st. Men vi fick tre st :) Haha, men nu ligger jag i Devin's rum och kollar på "fäst vid dig."
Efter filmen så vet jag inte vad jag ska göra. Men nu vill jag se klart på filmen :P så ja kanske bloggar efter det.

Nu drar jag

Nu ska jag snart åka. Får skjuts av Kicki. Sköönt. Då slipper man iaf stå och vänta på tåget i det kalla vädret.
Åh nej! Jag har hicka. Det är nog det jobbigaste man kan ha. Men jag kan faktiskt ett trick så att den går bort i en stund. Men när den kommer tillbaka gör man bara om det. Här kommer tricket.

Du tar ett glas kallt vatten. Tar en klunk, men innan du sväljer kollar du upp i taket och håller för näsan. Sen sväljer du. Så gör du 5 gånger.

Och jag lovar. Det hjälper faktiskt. Men nu måste jag stänga ner datorn. Ska åka snart, så tänkte borsta håret nu. Det är helt kaos. Men jag bloggar när jag kommer hem

God morgon! (iaf för mig :P)

Hejhej! Snart ska jag till Handen och möta mamma med Denise och Devin. Vi ska byta vårat terminskort till terminskort+. Vaknade för en stund sen :S oops! Nej men jag måste lägga mig lite tidigare för det är ju skola morn :(. Juste! Idag måste jag baka, fast det är till skolan. Ska baka världens godaste. Vad ska jag säga? Nej det går inte att förklara med ord, haha. Men bilder kommer sen. Nu sitter jag och äter frukost, och ska snart åka tror jag.
Gud vad jag är törstig. Ska nog ta ett glas juice. Juste igår kom Alexandra till oss. Hon sov hos oss, och vi kollade på tv. Men jag somna :P Nej, men nu ska jag äta klart, sen ska jag fixa mig lite.

Bourne

Nu sitter jag och ser på Bourne filmerna. Vet inte vad den andra filmen heter men det är "Bourne 2".
Vet inte vad jag ska skruva mer så jag skriver om en stund.

Bilder från webbkameran

Nu har jag tagit massor med drivbilder med webbkameran som ni ska få se.


WoW! So cool. NOT!


Kom ihåg att det var driv bilder! Hahah


Sexi Sexi!!!




EGO!!!


Profil bild. Vet inte vf jag tog den.. Menmen
Juste! där är min halsduk också!


HHAHAHAHAHAHHA!!!! är det bara jag som garvar åt den här bilden?


moahahahahah


Åh min halsduk är sååååå skön. Älskar den!

Och så kan vi ta en "Visste ni att"


Visste ni att jag kan göra en "blomma" med tungan? Nu vet ni det iaf.
Bilden blev muppad men..

Det var alla bilder. Ska snart äta tror jag. Det blir Thailändskt! gott! Alexandra kommer hit idag också. Blir säkert kul. Men nu måste jag gå


Sorry

Hejhej! Var nyss i Ica Maxi och handlade lite med Kicki och Denise. Det var väl kul.. Har inte så mkt att skriva om så jag tänkte blogga mer om en stund. Det här blev ett väldigt kort inlägg, men jag ska leta efter något som jag kan blogga om.. 

lite om gårdagen

hej nu sitter jag i sängen och ska snart se på The O.C. Fast jag ska äta först. Men jag kan blogga lite också :=)
Igår var jag som sagt hos min brorsa som fyllde 21. Det var väl trevligt. Vi åt middag där, sen bjöd de på tårta...
Ja, Vi var 13 personer, om man räknar med mig. Blev tyvärr inga bilder. Jo förresten! Två bilder blev det XD
Men jag bloggar mer om en stund, typ när jag kollar på O.C eller nåt. Men nu ska jag äta.

Danni

detta är mitt...

Detta är mit 300:e inlägg! Tänk er. Att ni har läst 300 (underbara) inlägg ;) Men iaf, det här är helgens planer.

Fredag - Ska snart sminka mig lite, sen drar jag till Min brorsa, som fyller år!
Lördag - Kanske drar till Handen. Måste köpa lösnaglar. Tål inte att ha korta!
Söndag - plugga som f*n

Ja det är helgens planer. Vet inte vad jag ska skriva mer.. Så jag kan lägga in världens snyggaste bild :)


There's no words!


Tävlig hos... Ddadadadadadn!!! Min favoritblogg!

Hejhej! gick nyss in på min favoritblogg schwarz. Där kan man vinna en TH mugg, och en Tokio Hotel-kalender för 2010! Grymt va? Så alla Tokio Hotel fans som vill försöka vinna det här klickar på länken ovanför.
Hoppas att jag vinner. Brukar ju aldrig vinna. Och skulle vara grymt att få såna saker ju!
Och snygga är de också. Ofc. Det är ju TH! Men jag bloggar mer om en stund


*HOPPAS JAG VINNER!* håll tummarna för mig!

Halsduken och lite annat

nu ser jag på Criminal Minds men tänkte bara ladda upp lite bilder först.


Alla grejer vi skulle "exprementera" med. Socker bitar, o'boy pulver och majonäs


Hahahahahahah, jag blandade i o'boy pulvret, vatten och majonäs i en burk. Någon som vill smaka?


Så stor ät halsduken när den liggen ihop mosad.


Och nästan så stor är den normalt. Fast den är egentligen dubbelt så stor, för den är vikt en gång.

Ja.. Det var alla bilder. Imorn kommer ni få se den på mig, för jag tänkte ha på mig den.
Men nu ska jag se klart på Criminal Minds. Sen ska jag nog sova. Är jättetrött. Och imorn börjar jag 08:00 igen, så hinner inte blogga på morgonen heller. Men bloggar när jag kommer hem, och det blir säkert lite bilder imorn också.

En stoor FET halsduk.

Hejhej! Nu håller Kicki på att Laga Lax med potatis. Mums! Men idag var jag i Handen med Helena och Johanna. Vi gick runt i lite affärer och kollade lite. Men jag skulle leta efter en skinnjacka, på BikBok. Så vi gick in där och det första jag ser är en riktigt FET halsduk! En som jag har letat efter. Skinnjackan fanns inte så jag köpte halsduken och Helena köpte en grå lite större halsduk. Hon ville också ha en stor. Men bilder på min kmr sen. Men nu måste jag äta. Men jag bloggar mer om en stund.

RSS 2.0