Kort inlägg

Hejhej! Imorn börjar jag 08.00! Trodde att det var tisdag imorn, så jag trodde att jag började 09:40
Så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite - ÄNTLIGEN!
Men jag bloggar imorn efter skolan

Three new official New Moon posters

Hej igen! Måste bara lägga ut några nya posters på New Moon ;)


New Moon poster på "The Cullens" & Bella


New Moon poster på The wolfes


Och en New Moon poster på The voluturies

kan bjuda på de här också:


Bella och Edward springer i skogen


Och denna underbara bild. Hur kan man säga att han är ful och liknar ett mongo?
De som tycker att han är snygg kommenterar ;)

Men snart är det grey's så jag bloggar efter det, eller mellan reklamerna.


Piercing-ar

Vet ni vad jag vill göra så fort jag blir 15? Jo jag vill pierca mig! Asså jag har velat göra det i ett år nu, på samma ställe som jag jämt velat göra. Nämligen i tungan och på läppen. Tycker att det är sååå snyggt!
Mamma vill inte att jag ska ta hål i läppen, men jag får göra det i tungan. Hon tror att jag kommer ångra mig, och så kommer jag få ett stort hål under läppen. Men jag kan säga: Jag kommer inte ångra mig. Jag är 1000% säker på det. Och nu tänker ni säkert: "Men du vill ju bara pierca dig för att Bill har i tungan, och Tom har i läppen". Men nej, det är inte sant. Jag skulle inte pierca mig bara för att de har det. Jag vill göra det för att jag tycker att det är sååå sjukt snyggt. Jag tycker inte heller att det borde vara åldersgräns på det. Eller ok åtminstånde till man är 13 då.. Men asså man börde få göra det om man har förälderns underskrift. Hatar åldersgränser!
Vad tycker ni om åldersgräns på att pierca sig? Bra? Dåligt? Vad tycker ni att åldersgränsen borde ligga på för ålder?


Lovely!


Mein gott!!

Bilderna

Nu är jag hemma hos Pappa och chattar lite på facebook med Sara. Men jag tänkte bara ladda upp lite bilder från idag och igår.


Ingredienserna i chokladbollarna


Smeten/degen, eller vad man nu än säger.


Deblev asstora! Större än vad jag hade tänkt iaf.


Min middag igår :)

Och nu från idag:


Det var skog på ena sidan


Skog på den andra sidan


Och blå himmel om man kollade upp


Och en karta, som man inte fattade någonting av.


hahahahha det skulle vara min skugga, men rpkade visst ta ner mobilen.


Och susta bilden blev på ett orange-gult träd.

Hinner inte blogga mer, måste fixa annat. Men jag bloggar om en stund.

Orientering + tipsrunda

Hejhej! Usb-sladden funkar inte så jag kan inte ladda upp bilder. Men idag så var det ju orientering och tipsrunda i Rudan, och det gick si så där kan man ju säga. Hahah. Nej men man skulle hitta olika kontroller och man fick bara gå två och två, men Jag, Helena, Johanna och Josefin gick tillsammans. Vi typ möttes bakom "hörnet". Men iaf, när vi skulle leta efter den sista kontrollen så går vi runt, runt och runt. Och letar, letar och letar, men det finns ingen. Jag kan ju säga att vi verkligen behövde de där 2-3 timmarna det tog! Hahaha, det tog aslång tid, men det var ändå kul. Eller ja det blev kul eftersom att alla skrattade hela tiden, och alla ville gå åt olika håll. Men tillslut så gick vi åt ett håll, men det var fel. Så vi gick djupare och djupare in i skogen. Tillslut sa Helena:
 
Helena - Kommer vi ens att hitta ut härifrån?
Jag - Ehm... Jag vet inte

Gissa om vi gjorde det? Nej. Vi kom vilse och hade inte en aning om vart vi var, men tillslut ser vi ängen där man skulle byta karta och det.. Så vi springer dit och lägger oss i gräset och bara skrattar. Och så kollar vi upp, och gissa vad som har hänt då!? Jo alla har åkt hem! Så Helena ringer till våran klasskompis Jenny (Eller så var det Maria, kommer inte ihåg) och de står tydligen vid bussstationen. Så vi ringer våran lärare Mats och frågar vart han är, och då går han och samlar in kontrollerna! Inte konstigt att vi inte hittade den sista! Så vi springer till våran andra lärare och berättar att vi gick vilse, sen så fick vi visa upp vårat papper som vi hade gjort hål på. Eller ja, det fanns typ en klämma med "korta spikar" vid kontrollerna som man skulle trycka mot papperet. Typ som hen markering för att man var där. Och jag hade visst råkat tappa mitt och Josefin's papper, men som tur var så hade alla samma svar ;) men sen så var alla typ ashungriga så vi gick till Handen och åt där.. Och nu är jag hemma och har skitont i fötterna haha. konstigt. Men idag ska jag hem till Pappa, men måste bara plocka undan lite i mitt rum. Bloggar kanske innan jag drar, men annars bloggar jag när jag e hos Pappa.

Bill's nya coola, underbara, assnygga frilla

Omg! har ni sett Bill's nya frisyr. Jag fick reda på att han hade gjort tuppkam för länge sen, men har inte hunit blogga om det. Men nu gör jag det. Och jag tycker att han är såååå het. Asså han är så snygg att man fan inte kan beskriva det medd ord. Asså jag loooove him!
Men nu ska ni få lite bilder på han nya coola frilla


Finns inga ord som kan beskriva honom.


Mein gott! Like I said: there's no words that can describe him

Men nu ska jag gå, och jag hinner troligen inte att blogga på morgonen men jag bloggar när jag kmr hem från orienteringen, och då blir det bilder!

Godnatt!

Tävling hos Foki

Hejhej! Jag gick nyss in på Fokis blogg och såg att det var en tävlig. Man kan vinna ett namnhalsband från Betties Galleria. Jag ska självklart vara med och tävla :)
Jag vill vinna ett i silver, om jag vinner (*hoppas!*)
Men om ni också vill tävla så klickar ni HÄR.

Hoppas jag vinner!!!!

Chokladbollar

Hejhej! nu har jag suttit vid datorn en stund, och nu känner jag att det är dags att blogga lite. För en stund sen så bakade jag (ovanligt - NOT) asgoda chokladbollar. Stora gjorde jag de också :P. Kan tyvärr inte ladda upp bilder, för datorn hittar inte USB-sladden. Men ja.. Mamma kommer snart hem, hon har köpt min matsäck också :P
Men jag bloggar mer om en stund, vädigt snart. Jag ska bara hitta lite bilder från nätet som jag kan lägga upp :P




Dagens

hejhej, nu funkar äntligen internet igen! har inte funkat de senaste timmarna. Men iallafall, idag så försov jag mig, som jag verkligen inte borde göra. Men, idag är det en ny dag. Haha skoja. Men nu kommer dagens:

Dagens outfit: Baggyjeans och en jätteskön randig polotröja
Dagens smink: Nothing
Dagens låt: Alla med Tokio Hotel :)
Dagens planer: Städa rummet, packa lite smink m.m, köpa matsäck till imorn.
Dagens köp: Ingenting, än. Men jag måste köpa matsäck, och pengar till mobilen.

Men nu ska jag gå och fixa mig lite, kanske tar lite smink trots allt. Men jag bloggar mer om en stund. Promise.



Roast på Berns

Kom inte med på tv, men kanske nästa gång :P Men jag kommer inte blogga mer för kvällen, för nu ska jag titta på Roast på Bernst och sen ska jag sova. Jag kanske hinner slänga in ett litet inlägg innan jag drar till skolan imorn. Börjar ju 09:40 så.. Men nu säger jag godnatt på er.

Godnatt

Humanoid!!!!!

Jaaa!!!!! vet ni hur glad jag är??? jag spricker snart!! Hahah, men det får jag ju inte göra. Vet ni vad som har hänt?
Jo mamma beställde nyss Tokio Hotel's nya underbara skiva. Humanoid. Fast den tyska versionen. Ska köpa den engelska snart.
Men iaf, idag åkte jag in till stan för att jag skulle hämta min plånbok hos Mamma, men hon hade visst inte den.
Så jag väntade på att hon slutade, för jag ska stanna kvar hos henne till på onsdag, för jag måste städa mitt rum, packa, och sen ville Josefin att jag skulle åka tillsammans med henne till Rudan, för vi har orientering. Och då blir det bilder. Promise. Men iaf, jag bloggar mer om en stund, för nu ska jag in på lite bloggar, sen blir det Idol.

JUSTE!!::: GLÖM INTE ATT JAG KANSKE ÄR MED PÅ TV4 IKVÄLL KLOCKAN 21:00, DIREKT EFTER IDOL.
Matakuten har filmat i våran skola, och jag blir filmad typ hela tiden, så kolla efter underbara mig XD.


En ganska så gammal bild på mig..

filmen

Nu är jag hemma och ska snart göra läxorna. Hinner som sagt inte skriva så mkt så jag skriver lite kort.
Filmen var faktiskt bra. Handling:

I en hopplöst bonnig småstad någonstans i Sverige bor Maja, 18 år. Hennes högsta och enda dröm är att bli skådespelare. Hon vill stå i centrum, att alla ska se henne, den vackra människa hon är inuti. Det är bara lite svårt att se. Maja är kraftigt överviktig, klumpig och socialt missanpassad.

Erika Sohlman är 28 år och dokumentärfilmare från Stockholm. När hon träffar på Maja ser hon ett utmäkt tillfälle att skapa tragikomisk underhållning på Majas bekostnad. Lycklig över att äntligen få den uppmärksamhet hon förtjänar, tar Maja tacksamt emot chansen att bli filmad.

Vi får följa Maja och hennes kamp att förverkliga sina drömmar under sista terminen på gymnasiet, delvis filmat genom Erikas dokumentärkamera. Det är en komisk skildring med tragiska inslag.
Fördomarna man möts av när man har ”fel” utseende. Svårigheterna att hitta en egen identitet mellan en egocentrisk mamma och en likgiltig pappa. Den försiktiga förälskelsen till Alex, en snygg, populär till synes ouppnåelig kille i teatergruppen.
Men under en resa till Stockholm får Maja veta att även Alex bär på hemligheter och besvikelser…

Med tiden inser Maja att Erika kanske utnyttjar henne, och hon måste då fråga sig om uppmärksamheten är värd priset. Rollerna blir plötsligt ombytta när Maja inser att Erika behöver henne mer än tvärtom. Hon hittar till slut den styrka och självkänsla som behövs för att verkligen stå i centrum, på sina egna villkor.

text tagen från: sf.se

Men nu måste jag göra läxorna. Jag bloggar efter det.


Hurry!

Nu är jag klar med duschningen, och måste fixa mig assnabbt. Jag sa att jag skulle hämta Yasmin runt 14:00 så jag måste skynda lite. Måste sminka mig oxh välja kläder nu, men jag kanske bloggar mer när jag har hämtat Yasmin. Men nu måste jag verkligen gå.

Danni

Vad som händer idag är...

Hejhej! förlåt att jag inte bloggade något igår, men jhag var såå himla trött. Jag somnade t.o.m på soffan.
Men iaf, igår när jag var uite så gick jag till skolan. Jag tänkte gå till rampen och kolla när alla skatade, men det var redan två stycken som satt vid "trappan" så jag satte mig på en backe vid konsum istället.
Och när jag hade satt mig där, så såg jag denise komma med en energidricka i handen och sen kom sara med en läsk i handen. Så jag sprang till de och sa hej. Och sen bara drog de. Men så började jag gå runt lite sakta, och tillslut vänder Denise sig om och skriker (verkligen skriker!) såhär:

Denise: - MEN ASSÅ SKA DU HEM ELLER SKA DU VARA HÄR!!!!!!!??????
Jag: - jag ska gå runt får man inte göra det eller?

Och så går hon bara vidare. Menmen. Sen var jag så trött så jag lade mig bara på soffan och slappade.
Det blev tyvärr inga bilder, men jag har några från i förrigår, och jag kommer att ta lite bilder idag också.
För idag ska jag vara med Yasmin, och jag, Hon, Mamma, Denise och Devin ska gå på bio, och se någon film.
Vet inte direkt vad den heter, men jag tror att den heter Prinsessa eller något.
Istället för att berätta vad jag ska göra idag kan jag ju göra såhär istället:

Dagens planer:

 - Duscha
 - fixa mig (sminka, välja kläder, osv.)
 - Åka till Pappa och hämta Yasmins present.
 - Åka till Jordbro och hämta Yasmin.
 - Åka till Mamma och vänta på att de ska bli klara
 - Åka till stan, och käka lite, sen gå på bio.
 - Åka hem och göra läxorna. 
 - Sova

Ja så jag har lite grejer att göra.. Men jag måste duscha nu, men jag bloggar lite mer innan jag åker. Bye
 


Ska ut

Ringde Yasmin för en stund sen och frågade om hon kunde komma, men hon skulle bort. Och Sara är med Denise. Och alla mina andra kompisar är på andra sidan jordklotet känss det som. Men jag är lite sugen på att gå ut faktiskt. Så jag antar att jag går ut nu. Själv - kul? nej
Men jag bloggar sen

Ska snart ringa ett samtal... Dålig rubrik - jag vet!

Hejhej! Nu sitter jag i mitt rum och ska snart ringa till Sara och prata med henne om en sak. Ehm.. Sen funderar jag på att dra hem till någon kompis som är ledig. Jag har världens huvudvärk för allt jag hör är Denise, Michelle och Lina som skriker i köket. Men det finns inte så mkt mer att skriva just nu, men jag bloggar sen och säger om jag ska till någon kopis eller ej?

Skolan

Hejhej! Nu är jag hema. Idag ska jag nog bara vara hemma, om jag inte drar ut och är ute ågon gång. (väldigt ovanligt - haha) Fast inte så himöa ovanligt. Men iaf, nu kollar jag på Jims värld och har jätteont i fötterna.
Ida u skolan så hade vi bara fyra lektioner.  sköönt. Men jag har lite bilder på mobilen som jag sa ladda upp sen, orkar inte göra det nu.. Men jag bloggar mer om en stund.

Tävling hos Foki

Nu har jag anmält mig till en tävlig hos fokis.se där man kan vinna ett valfritt smycke från cocoo.se.
Jag har valt det här smycket:



Asballt

Jag valde det här smycket för jag tycker att det är assnyggt och coolt.

Det är artikelnr: 22687
Pris: 245 sek.

Vill verkligen vinna smycket. Brukar inte vinna på såna här tävlingar så det skulle ju vara kul att få göra det en gång ;) nej men nu ska jag gå och lägga mig. Jag bloggar säkert imorn på morgonen.

Godnatt

Jag är bäst - jag hittade den!

Jaaaaa!!!! Jag hittade den! Jag hittade USB-sladden och jag är sååååå himla glad! från och med nu ska jag börja ta fler bilder.  Nu ser jag på idol, och sen funderar jag på att sova. Jag har vart sååå himla trött de senaste dagarna. Men nu ska ni få lite bilder som kanske är några dagar gamla, hehe.


De blev mina nya vänner när jag städade hos min brorsa :P


liten utsikt från djurgården, när jag var där med Mamma, min syrra Donna och hennes pojkvän och deras söta son ;)


Den aaasssjobbiga matteläxan som jag fick hem.

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag gjorde Fattiga riddare? Här kommer lite bilde iaf.


Ingredienserna, och datorn :) det står lite ingredienser bakom datorn också :P


Smeten


Sådär blev de. Det blev så gott så..


Min underbara middag som jag fick igår. Så himla gott! Det är det i vanliga fall också menmen..


Hade VÄRLDENS sämsta ämne igår - Fysik - Det är nog det sämsta ämnet.
Så himla tråkigt.

Men nu finns det inte mer bilder att ladda upp men mer kommer imorn. Men nu ska jag se klart på Crminal Minds, sen ska jag nog gå och sova. Kanske slänger in ett inlägg innan eller nåt..






Finally

Nu har jag äääääntligen kommit hem från skolan. Jag började 08:00 och slutade 15:15! det var asjobbigt kan jag bara säga er. Och nu så ser jag p Cribs och chattar lite. Vet ni, ag blir sååå hmla förbannad på att jag inte hittar USB-sladden. Jag har tagigt bilde och allt, men jag kan inte ladda upp de! Så himla irriterande.
Men nu ska jag snart in på lite bloggar, sen ska jag antingen halvsova eller kolla på film på nätet..
Bloggar lite senare

Godmorgon

Godmorgon! Nu ska jag snart fixa mig, medans det är reklam på Vakna med The Voice. Idag ska jag inte göra något speciellt, eller jag kaske åker hem till Pappa och hämtar lite kläder. Om jag orkar. Hhaha.
Nej, det här får bli ett kort inlägg, för jag måste fixa mig nu, me jag bloggar sen när jag kommer hem

Somnade vistt.. Hhahaaha

Nu har jag nyss duschat. Somnade i duschen gjorde jag också, haha. Nu sitter jag och kollar på Kändisdjungeln, och chattar med Sara. Jag är jääääättetrött, och jag ska gå och sova direkt efter kändisdjungeln. Jag ska upp k 06:00 också. Börjar 08:00, så jag vill h lite extra tid. Jag hatar att komma i sista sekunden. Funderar på att platta mitt hår lite också. Onödigt, jag vet XD. Men ibland när jag vaknar så är mitt hår messed up.
Men iaf, nu ska jag se klart på Kändisdjungeln, sen ska jag ju sova, så jag säger Godntt till er alla, så bloggar jag mer imorn.

Godnatt

våfflor (mums)

Nu äter jag mina våfflor. Det blev jättegott. Bilder kommer sen. Men nu orkar jag inte skriva mer, så jag ska äta klart, sen ska jag se på film. Men bloggar sen.

Hemma

Nu är jag hemma. Jag var i handen med Johanna och Helena. Fast vi hade det bråttom för Helens buss går bara en gång i timmen. Men jag bloggar sen, tänkte bara skriva lite så att ni vet att jag lever.

Danni

Måste bli klr snart!

nu håller jag på med sista sidan som jag ska göra i matteboken. Idag mår jag mycket bättre. Jag har inte ont i magen och inte ont i huvudet. Idag börjar jag 09:40 så jag måste typ gå 09:15. Måste skynda mig med matten. Måste hinna sminka mig. Eller ja måste och måste.. men jag vill hinna... Nej men nu hinner jag inte logga något mer, så jag bloggarnär jag kommer hem

Paramore

Vet ni HUUUUR mkt jag vill gå på Paramores konsert. Jag har pengar och allt, MEN jag har INGEN att gå med. Jag har redan frågat mina kompisar, men ingen av de gillar de. Och jag läste nyss på min syrras blogg att min brorsa hade hjälpt de med att beställa biljetter. Hon skulle tydligen gå med Michelle och Sara, och jag kan inte direkt stå där och hoppa för mig själv liksom. Sara tycker att jag borde få följa med.. Men jag vet inte om de andra tycker det så.. Jag vet inte. Jag kommer nog att få skippa den (vilket är det sista jag vill göra!).
Asså ni kanske inte tror att jag är ett stort fan av Paramore (vilken denise inte gör!) men, jag ÄLSKAR deras musik. Jag har ju pengar och det. Faktiskt 700 när jag fick min månadspeng idag.. Men ja.. som sagt. Jag har tyvärr  ingen att gå med :(

Men nu ska jag gå, chatta lite och sen ska jag sova. bloggar kanske något på morgonen innan jag drar till skolan

Fattiga Riddare

Nu har jag nyss gjort Fattiga Riddare. Gott var det. Och min brorsa kom hem för en sund sen, och gissa vad han ska börja med? Jo hålla på förstås! det är sååå himla ovanligt (OBS. ironin) Ska nog gå ut snart tror jag..
Det är bara såå tråkigt att alla mina kompisar bor vid djurgårdsvägen/sågen och i Jordbro.. Och där vill jag inte bo. Jag har tagit lite bilder, men hittar tyvärr inte USB-sladden. Men laddar upp de såfort som möjligt.
Men jag ska nog gå upp i skogen eller nåt...

Danni

Vad tycker ni? - Hhaha

Okej, nu hr jag gjort världens fulaste "bild" på paint. Eller ja bild oh bild, det är lite kläder, som jag har satt ihop.


Hahahahah gud vad jag skrattar när jag ser bilden! Men ja, som ni ser så är storlekarna lite olika (hihi) men skulle det inte vara snyggt med "skinn"leggins, en vit T-shirt (som egentligen ska vara lite längre) och den där fjäder-västen. T-shirten finns på H&M & legginsen och västen på BikBok. Jag blir galen på mmin mage! Jag har fortfarande ont i magen, och i huvudet. Fast huvudet verar snart gå över (som tur är.) Men jag har fortfarande jätteont i magen. Jättejobbigt. Men jag bloggar senare.



fortfarande ont i magen och huvudet :(

Jag stannade hemma. Har fortfarande JÄTTEONT i magen. Men huvudet är nästan värt. Det dunkar i hela skallen på mig! Åt en Ipren i morse, men den har inte hjälpt för 5 öre. Nu ser jag på One Tree Hill, reprisen från igår. Jag missade det.. Men det slutar snart. ska nog se en film då, och baara vila. Göra klart Matteläxan måste jag göra också. Men nu ska jag gå och välja någon film. Bloggar när jag har lust.


Jag har ändrat min åsikt (redan)

Okej, jag har ändrat min åsikt om Anna Anka. Jag trodde att hon var falsk, men jag kan faktiskt inte säga nåt, för jag har inte sett programmet. Men nyss så ringde Vakna med The Voice henne, och hon lät faktiskt inte sååå himla blåst. Hon lät som vilken normal skånsk (typ) som helst.
Men ja.. Nu ska jag fortsätta vila, för nu har jag bara ännu ondare i magen! Me jag bloggar senare

Danni


"Anna Anka"

Hejhej! Nu mår jag asdåligt! jag har ont i huvudet och jätteont i magen :(.
Har fixat mig klar, och ligger bara i soffan och hoppas att magen blir bättre. Huvudet också.
Idag är det ju skola (om jag mår bättre) Idag börjar jag 09:00 så jag väntar minst en halvtimma till att jad ska bli "friskare". Juste! Jag läste i klick! häromdagen, och där var det en "megastor" intervju med Anna Anka. Hahahah jag tycker att hon verkar såååå falsk. Jag har aldrig sett det här "Svenska hollywoodfruar" Men asså hon sa typ så här i intervjun:

 - Alltså jag är inte den snobbiga typen av hollywood kändis. Man skäms ju lite för att man har det bättre än andra. Jag har absolut inte blivit en "Amerikansk bimbo".

Jag kan ju säga en sak: Jag VET att hon inte skäms över att ha det bättre än andra. Hennes man är ju typ 70-80 år eller vad det var. Ha är typ låtskrivare och så. Eller så var han artist. Men hon är bara ute efter hans pengar!

Men. og om henne. Som sagt. Nu ska jag bara vila i soffan och hoppas på att allt som gör ont ska bli bättre. Men jag bloggar mer om jag stannar hemma, eller så bloggar jag efter skolan!

Danni

 


J**la matteläxa!!!!

Förstoch främst vill jag be om ursät för världens världens sämsta uppdatering. Men jag har inte kunnat vara inne på internet, för vi har tapetserat i vardagsrummet, oh vi var tvunden att koppla ur modemet. Men nu är det färdigt och jag kan blogga som vanligt igen. Och nu sitter jag med min (ni fr ursäkta ordet, ni som gillar läxor alltså) skiiiit läxa. Matte är det också, det gör ju saken bara ännu roligar!! Tss - NOT. Och min lärare ha lärt mig fel än vad som står i boken så jag kan inte jobba längre, och jag har bara gjort några tal.. Om jag visste hur man räknade så sulle jag ha gjort 6 sidor till, men nu kan jag ju inte det så ag ligger fortfarande efter!!! ÅÅHH!! jag hatar, hatar och jag hatar fortfarande min lärare!!!!!!!!!! Och jag kan inte fråga denise heller, för hon är hos Pappa. Men henne vågar jag inte fråga heller, för hon gjorde så att jag fick fel på en diagnos! Men iaf. Idag så har jag tjänat 400 kr :) (YEY!!!) jag fick 100 om jag böt blöja på Max när han hde bajsat, och jag gjorde det. Sen hjälpte jag Mamma att städa min brorsas nya lägenhet, och då fick jag 300. Fast jag kan säga, jag har nog aldrig sett så skitigt golv och badrum i mitt liv! Me ja.. sen så får jag min månadaseng snart, så då blir det ju 700. Fast kommer bara ha kvar 625 kr, för jag måste köpa pengar till mobilen. Brukar bara ta 75 kr, för då får jag mer att ha kvar, och det räcker ändå typ i en månad. Men nu måste jag försöka fortsätta med matteskiten, och hoppa över de tal jag inte fattar. Har ingen här hemma som fattar min ok heller så.. Det är ju bra. Och jag är såå himla irrterad, men min cola gör så att jag lugnar mig liite iaf. Hahahahah. Men ja.. jag bloggar nog när jag är klar.

Danni

låg eneginivå

Datorn stängs av när som helt. Men nu ska jag fixa mig, sen drar jag till mamma, och sedan vidare till Kicki. Jag kanske bloggar hos mamma.

Danni

Imorn

Såg nyss på Dirty Dancing. Debn är såå himla bra! Älskar den. Tycker ju att syrran är grym. Hahahha.
Men nu så är kag såå himla trött s¨jag skulle kunna somna på bordet. Imorn sp kommer jag typ vakna runt tio och så drar jag typ till Mamam runt 12 tiden. Min syrra är där med hennes son Max och hennes pojkvän Johan, så jag tänkte vara där och säga hej och så..
Sen drar jag till Länna och är där en stund med Kicki. Men jag bloggar mer imorn när jag har vaknat.

Godnatt!  // Danni

Åhh!! en skinnjacka!!

OMG!!! jag hittade världens snyggaste skinnjacka som finns på BikBok för 399 kr. Åhh I want!!
Kan tyvärr inte spara någon bild på den, vet inte varför men kan typ länka istället. Nej länka funkar inte heller men om ni går in på http://Bikbok.com och så trycker ni på Collection, och där trycker ni på Jackets som är nedanför.
Där finns det vå skinnjackor, men det är den högst upp som jag vill ha. Den med krage, inte luva.
Den heter typ Hansen leather jacket eller nåt..

Danni

Ex-girlfried/my super ex-girlfried???

Nu har jag ätit och det var ASGOTT! Kommer ju en film på 5:an klockan nio, som jag nog ska se.
Tror att den typ heter: Ex-girlfriend eller typ: my super ex-girlfriend. Det är komedi iaf. Vet inte vad jag så jag skriver inte just nu

Danni

tacos till middag (Yummie)

Var nyss uppe i centrum och handlade tortilla och 4 chokladkakor (OJ!)  nej men Dennis ville ha det..
Ska snart äta tacos (Yummie!) sen måste jag nog ta tag i läxorna. Har inte orkat göra det. Och det värsta är att det ska vara ett helt A4 papper fullt med text om någon konstig Irukandji manet eller så.. Fattar inget av vad han sa.
Gjorde inte någon annan heller så. Haha. Nej men man går bara in på wikipedia så finns allt där. Haha.
Imorn kanske jag ska till Länna och jobba med Kicki. Föreslog hon. Hon typ sa att jag kunde komma för typ ingen ska vara hemma imorn utan jag. Så du kunde jag komma och hjälpa henne. Med nöje! Älskar att jobba på Stadium, det e askul! Men ja.. Och det blir ju ännu roligare om man får pengar :P Haha, vilket jag hoppas att jag får, och om jag inte får det så kan man ju alltid tjata sig till det :P Men ja.. Nu ska jag in på lite sidor innan jag ska äta.
Bloggar när jag har ätit klart.

Danni

läxor.. :(:(:(

Hej! Kom hem för typ en 15-30 minuter sen. Jag har ätit och gjort precis ingenting. Men måste snart göra läxorna.
Ligger efter i matten asmycket för jag var ju sjuk i en vecka. Och Denise hämtade aldrig boken, som jag bad henne att göra, så fick ta hem över helgen istället. Men ja.. Nu ska jag in på wikipedia och söka fakta om tråkiga äckliga maneter ;( blä. Men jag bloggar senare.

Danni

När jag kom hem..

Nu är jag hemma hos Pappa. När jag låste upp dörrn så var det alldeles släckt och tyst, så jag antog att de inte var hemma, och det var de inte heller. De brukar jämt var hemma, och så stog skåpluckorna öppna. Vilket de inte brukar göra. Men sen några minuter senare så kom de. De hade tydligen vart på devins fotbollsmatch. Blev tydligen 2-2. Men ja.. Jag bloggar senare för nu chattar jag med Sara och ser på 2½Men. 


Den kan jag bjuda på. Det är jag med min söta systerson Max.

Men nu ska jag gå.
Danni 

Gossip Girl

Hejhej! Nu håller jag på att ladda ner den ny MSN. man får ju inte ha kvar sin gamla. Men den nya är bättre!
Men iaf, idag efter skolan, så gick jag en bit med Helena, så gick vi åt olika håll. Hon gick till busstationen och jag gick hem till Mamma. Denise och Michelle bakade äppelpaj, så det fick man också. Haha, den var jättegod!
Men nu har jag såååå himla ont i magen! Men nu sitter jag och kollar å Gossip Girl, ett gammat avsnitt, men jag har missat det.  Men ja, bloggar senare.

Danni

Min önskelista.

Jag vet att det är typ 2 månader kvar till min födelsedag, men det är ju bra att ha en i förtid ;) Men här kommer den:

  • Nokia N97 - 5
  • Digitalkamera - Samsung ES15
  • Bijett till Paramore's konsert
  • presentkort (Farsta C, BikBok, Glitter, Kicks, rocks/CDON.com)
  • Tokio Hotel DVD (spelar ingen roll vilken, bara det är Tokio Hotel :P)
  • Avril Lavigne - Black star (Parfym)
  • Massor av pengar :)


Och de grejerna jag vill ha av presentkorten är:


BikBok. Tycker att den är såååå snygg.
Och lite annat på Bikbok. Hittade massor av saker där idag.

Och på CDON.com och rocks kan man ju köpa lite Tokio Hotel CD:s


Avril Lavignes nya parfym Black star som jag så gärna vill ha.

ja.. Det är det jag vill ha.. Massor av dyra saker, men också några som inte är såå dyra.
Men nu ska jag se på Bachelorette - Where are they now?
Bloggar sen.

(vill verkligen ha ett present kort på BikBok och Glitter :P)

 


mat

Nu har jag nyss ätit mat. Det blev kötbullar och spagetti. Mums!! Gud vad jag längtar till den 20. Får ju mia pengar då. Men det dåliga är att jag har sett såå många olika saker som jag vill ha. Jag kan försöka hitta de på bild sen.
Men ja spagetti och köttbulalr var det ja.. Men ja bloggar sen



Danni

Utelåst :(

Nu kom jag nyss in, för jag var utelåst i 30 minuter, haha. Smart som jag är så sprang jag ut till Pappa, utan nycklar och ingen mobil. Jag gick och plockade ekollon från marken + kottar för att kasta på fönstret.
Och tror ni att någon hörde? nej. Men tillslut kom min granne hem och öppnade åt mig. Som tur var. Annars hade jag fått vänta ännu längre till Kicki eller Pappa kom hem. Men nu ska jag in och surfa lite.
Bloggar mer om en stund.

Danni

Dagen, hittills

Hejhej! Nu har jag kommit hem från Handen. Jag slutade runt 11:30, och då så hämtade jag mina saker från skåpet, och gick till bussen men Helena, Johanna och Frida. De skulle till handen, och jag skulle till terminalen och ta tåget hem, men de ville att jag skulle vara med de i handen.. Så jag följde med, även om jag inte hade några pengar :P men aa, alla var hungriga så vi bestämmde oss för att äta, men vi visste inte vart.
Men vi gick till TacoBar och det var asgott! Helena och jag var de enda som inte hade ätit på TacoBar, och båda tyckte det var gott :P Men efter så brändes det kan jag ju säga! Det brann verkligen i munnen, haha. Men gott var det iaf. Sen gick vi till H&M, stadium, och massa andra affärer. Sen så satt vi helt plötsligt på Bianco för Frida skulle kolla på lite skor, och Helena ville in på McDonald's för hon tyckte att de hade sköna stolar, haha.
Så vi gick dit och köpte varsin glass. Frida och Johanna tog en McFlurry med smarites i, och jag och Helena tog samma men med daim i. Intressant va? haha skoja. Nej men sen gick vi till bussen, och när jag väntade på min buss så ringde Dennis och sa att han hade kört förbi mig, så jag fick skjuts hem :) Det var askul iaf. Hade skitroligt. Men nu sitter jag i rummet och kollar på VMA, sen ska jag nog göra läxan.. Om jag orkar :P
Men nu ska jag se klart på VMA, så jag bloggar senare.. Byee

Danni

lite kändisskvaller

Patrick Swayze:
Idag när jag var i Handen så såg jag att Patrick Swayze dog igår natt av cancer. Har inte så mycket att säga om det för jag var inte riktigt intresserad av hans filmer och så.. Dirty dancing var bra.. Men Aftonbladet har inte ens skrivit om det!? Och det tycker jag är dåligt. Men det är synd att han dog. Så R.I.P Patrick Swayze!

VMA:
Sen tycker jag att det var jävligt taskigt av Kaney West att gå upp på scenen och ta mikrofonen av Taylor Swift och säga: Beyoncé borde vinna priset, det är hennes videos som är bäst!
Asså Beyoncé skämmdes ju, och Taylor visste inte vad hon skulle göra. Han måste ha vart hög eller något..
Jag är inte ett sånt stort fan av Taylor men det var ändå jäklöigt taskigt och gå upp på scen, precis när hon sa tack och säga: Beyoncé borde vinna priset. Och det pinsammaste var ju att hon vann sen ju! Jag hade skämmts ihjäl om jag var Kaney. Men som sagt, han var väl antagligen full eller hög.

VMA igen:
Sen såg jag på afotnbladet att Blondinbella hade intervjuat Nelly Furtado, och då hade hon plötsligt börjat sjunga!?
Men jag kan inte säga så mycket där. För jag vet inte vad som hände..

Men nu ska jag gå.. Bloggar nog mer imorn.

Danni


inget blogghumör

Var i skogås centrum nyss. är verkligen inte på blogghumör så jag bloggar kanske sen


Ich bin zu Hause

Förlåt om ni fick inlägget nu.. Det är från imorse men precis när jag skulle publicera det så stängdes datorn av..
Och jag hade bråttom till skolan. Men nu är jag hemma från skolan. Och efter skolan så drog jag till Handen och köpte lite presenter. Kan inte säga vad, iaf de personerna läser detta :P men ni får veta sen.
Hittade en massa saker som jag vill ha. Massa ringar också. Var nära att köpa en men hade inte råd efter att ha köpt presenterna.. Det får bli någon annan gång. Men snart så ska jag nog ringa sara och fråga om hon kan logga in på MSN. Men jag bloggar senare..

<Danni>

Lite gnäll om Kenza och Kissie

Hejhej! Nu kollar jag på Vakna med The Voice. Älskar när Jacob och "Jingelmannen" ska ha en rapatack.
Låtarna är ju grymma! Haha, och jag skrattad asmycket för en stund sen. tittarna/lyssnarna ska ringa in till the voice och säga vem som är känd och vem som INTE är känd. Så sa någon kille någon kändis, och någon som INTE är det. Det började med att de pratad om Kändisljungen, och de tyckte inte att "kändisarna" i kändisdjugeln
INTE är kändisar. Men iaf såhär var samtalet:

Jacob/Paul - Vet du vem Kissie är?
killen i luren - Nej, det vet jag inte och har aldrig hört talas om henne.
Jacob/Paul - Nej Kissie hon är inte känd.

Och nu har jag bevis på att hon INTE är kändis. Hon tror att hon är det, men hur många vet egentligen vem hon är? Det är typ bara jag och två tjejer i min klass som tycker att hon är en total bombad bimbo, som inte fattar vad hon själv säger. Ok, man ska inte säga så men asså jag tror verkligen att hon är riktigt blåst.
Ni har väl hört när Peter (Kissies brorsa) var på idol. Han var ju asdålig! Men så skriver hon i sin blogg:
Jag kan inte fatta att han int gick vidare, han var ju grym ju!

Hon säger det säkert bara för att det e hennes brorsa, men asså ändå.. Man behöver inte överdriva. Han var inte grym. Laila satt ju fan med händerna för öronen. Och hälften av Kissie's läsare, läser hennes blogg för att se hur dummare hon blir för varje dag. Jag läser kissies blogg. Men ENDAST för att s alla hennes blåsta ego saker. "Åh, visst är jag fin idag? Aa men idag skulle jag göra min bröstförstoring, men jag vågade inte så jag ställde in den." En barbiedocka, det är vad hon är. Och sen måste jag klaga lite på Kenza också. Hon skulle få åka till New York, och vara på VMA, men hon ställde också in det! Seriöst! Vem ställer in en sak där


det blev....

det blev kladdkaka. Ville göra något gott och enkelt. Kladdkaka. Ja men nu ska jag göra lite läxor.. bloggar sen.
Danni

ska jag baka?

Hejhej! gud vad mycket läxa jag har nu känns det som. Eller ja.. det var iaf tungt att ha det i väskan.
Idag så var det planerat att jag skulle åka till Pappa, men jag ska stanna kvar hos Mamma, för jag har sovmorgon imorn till 09:40 (asskönt) och om jag är hos Pappa så måste jag upp runt 7 och det e kanske inte det roligaste som finns.. Men ja idag så ska jag göra lite läxor, och så var det lite "krångel" med dansen. Jag ska börja på dans, och det börjar tydligen idag, men Kicki har typ inte anmält mig och så.. Så får gå nästa gång antar jag. Åhhhh!!! JOBBIGT. nu blir det inge mer slapp efter skolan. Nej nu måste man dansa också! 
Goosh!!! men iaf funderar på att baka också (igen :P)
Som ni kansek har märkt så ÄLSKAR jag att baka, och laga mat. Älskar sånt, tycker att det är jättekul.
Men ja.. Nu ska jag gå och baka, men vet inte vad.. Har ni kanske några tips?
Men jag bloggar efter att jag har bakat.

Danni

Rensade mina bilder.

Jag rensade nyss en massa bilder, och hittade också en massa som ni kan få se!


Jag hittade bland annat bilden när Tom o´ckså finns med!


KOLLA VAD SOM HÄNDE MED MIN ÖGONSKUGGA IDAG!! tappade den i golvet, och som tur var så gick bara den blåa sönder. Använder mest bara den lila och svarta.

Och nu tänkte jag visa er hur många autografer jag har, inte för att skryta men hittade bara lite bilder på de:


Ojdå! texten blev lite liten, men ni ser lite rött där uppe.
 Det här är Måns iaf.

Alcazar. Texten blev liten där med


Sahara Hotnights.


Anders Lundin. Haha


Peter Jöback


Elena Papparizou


E.M.D


Vanessa Hudgens


Man ser inte den så bra eftersom att skivan är mörk, men det är
Erik Segerstedt


Alexander Rybak


Danny Saucedo


Mattias Andreasson


Alice Svensson


Molly Sandén


Nanne Grönvall


Amy Diamond.


Johan Palm

Och sist men absolut inte minst!


Tokio  Hotels underbara autografer

, Alice Svennson, och Robin Bengtsson. Ni kan få se den någon gång i veckan, för den e hos Pappa. Men nu måste jag gå och sova. Är ju skola imorn. Så godnatt på er alla läsare!

Danni


jag hatar rubriker!

Hej! Förlåt för dålig updatering. Men har inte haft så mycket att skriva om. Idag ringde jag Yasmin och frågade om jag kunde komma till henne, men hon var visst påväg till.. vad hette det nu då?? ehm.. Tror att det var kungsängen, så det gick inte.
Så jag chattade med Sara och då kom jag på att jag var tvungen att åka till Handen, för min kompis Josefin har fyllt år, och jag måste köpa en present till henne ju! Men det är såå svårt för hon vet inte vad hon önskar sig,
så jag vet inte vad jag ska köpa.. Men jag hittar säkert något. Men om du läser det här så är det här till dig:
Du måste säga NÅGONTING som du önskar dig, dock inte något FÖR dyrt :P
Ok, men nu ska jag fixa en sak så jag bloggar senare.

Danni

ensam hemma.. Snart

Hallo! Nu kollar jag på Run's House och funderar på att åka till Haninge snart. Nej det orkar jag inte :P. Det e sååå skönt, för jag kommer snart få vara ensam hemma. Denise e ute med lina, och devin och Mamma ska till haninge centrum. Vad ska jag hitta på då? Men.. ja, bloggar senare.

Danni

I denna minut

Nu sitter jag i Mammas sovrum, nu duschad och kollar på Family Guy. Älskar det programmet. Men ja nu slutade det. Sitter här och chattar med sara och äter lite gott. Men ja.. Kan inte säga så mycket mer.
Men jag bloggar mer senare.


Min Ben&Jerry som jag åt igår


Det här är min underbara lördagskväll. Cola, Exotic snacks, M:S och TH videor


Sexy Mama! Haha hade tråkigt hos pappa så tog lit kort med webcamen

Kan ni gissa vems läppar det där ska föreställa?

Nej men nu ska jag gå.
Danni


Sorry

Hej! Fölåt för att jag inte har bloggat så mycket men asså det är för att jag inte har någonting att skriva om.
Och sen när jag skriver att jag inte har nåt mer att skriva så känns det som om jag skriver det i varje inlägg ch det blir för tjatigt. Men jag ska verkligen försöka att hitta något att skriva om, men ni måste också hjälpa mig!
Kommentera och skriv vad ni vill att jag ska skriva om. För det blir ju roligare om jag skriver lite om sånt som jag tycker om, Och lite om vad ni vill att jag ska skriva.. Iaf. Idag kommer det nog inte hända så mycket.
Och det är en av anledningarna till att jag inte har så mycket att skriva om. Sen så har jg ju vart sjuk, och då har man ju inget roligt att skriva om heller. Men på Måndag är det skola och då kommer jag att skriva om mycket roligare saker, för då hnder något iaf. Problemet är bara att jag inte vet när jag börjar. Jag får nog ringa till Pappa eller Kicki så år de kolla det på schemat som hänger i köket. Har inget schema hos Mamma än. Tror att det är i skolan, eller så är det hemma hos Pappa. Men jag ska ta hem ett till Mamma. Nu så ska jag in på lite bloggar, sen ska jag flytta över lite filer från den stora datorn till den datorn jag sitter vid (bärbara).
Sen ska jag nog kolla på TV eller läsa. Men ja.. Bloggar sen

Pusspuss/ Danni

Visst var det schysst? :@

Vaknade för kanske en timma sen och då satte jag mig vid datorn och chattade med Sara och min kompis.
Och så fick jag reda på att Michelle har dansuppvisning i Handen idag. Men nej då har ju ingen sagt det till mig så nu kan jag inte gå.. Kul. Schysst. Nej inte såå värst. Så idag har jag precis ingenting att göra, som vanligt.
Så ska nog bara vara hemma och göra nothing. Jag hade värsta drömmen om Tokio Hotel! Haha fast orkar inte berätta om den nu. Berättar om den senare. Men nu ska jag typ gå till min säng och läsa eller nåt..

P.S: det här är mitt 340:e inlägg!

Danni


Vad ska rubriken vara idag?

Hej! sorry för dålig uppdatering. Men nu chattar jag med Sara och ska snart se på Idol tror jag. E så jävla kul och se när de dissar folk. Och höra alla som e tondöva, haha. Idag när jag kom hem så gjorde jag korv. Hahah snabbt och enkelt. Och nu är jag bara JÄTTEIRRITERAD! på mitt internet. Det stängs av, och sätts på. Stängs av och sätts på. osv. Ja.. Väntar på att denise ska komma med min Ben&Jerry också. Hon borde komma snart.
Men ska se klart på Idol nu.. Bloggar sen.

Danni


Hos Mamma

Nu e jag hemma hos mamma, och läser min tidning. Vet inte vad jag ska skriva.. Men ska snart packa upp, så bloggar senare.

Danni

Nu åker jag

Nu drar jag till Mamma. Bloggar mer när jag är där!

Danni

Ska göras idag:

 - Blogga
 - Fixa mig (sminka, klä på mig, borta håret, borsta tänderna)
 - Packa (kläder och smink till Mamma) 
 - Blogga
 - Åka till Mamma
 - Blogga
 - Duscha
 - Blogga.

Ja det är i stort sett allt som händer idag, men bloggar säkert mer än bara tre gånger.
Men ja nu ska jag sminka mig och det.. Bloggar efter det.

Danni


Just nu......

Hallo!! Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på Xena. Det är inte sådär jättebra men ja.. Finns inget bättre på TV.. Idag är jag tyvärr inte heller i skolan, för har lite ont i halsen, och hostar ibland. Och så sa denise att hon inte tyckte att jag skulle åka, för att jag skulle bli helt frisk. Men jag ska defenitivt gå till skolan på måndag.
Men jag bloggar mer om en stund för nu ska jag läsa lite bloggar, och kolla lite på tv.
Vet ni vad jag ska köpa såfort jag har råd.? Jo en kamera. Jag tål verkligen inte min mobilkamera. I hate it.
Den tar såååå dåliga kort. Och det är säkert anledningen till att jag inte tar så mycket kort. Men jag lovar att när jag har råd, eller om jag kanske får en i födelsedagpresent (:P) så ska det bli såå mycket mer kort. Ska ha med den överallt. Det kan ni skriva upp. Haha. Men ja som sagt, nu ska jag kolla klart på Xena och sen är det typ Våra värsta år. Heheh

Bilder

Hejhej! Nu ska ni få bilderna.


Den jättegoda kycklingsalladen! (det där e inte min tallrik, det e hela salladen :P)


Den unnderbara äppelpajen.


Och min tallrik.

Men nu ska jag sova, ska ju till skolan imorn, tåget går 07:24 så måste upp halv sju. Kul. Men bloggar mer imorn.

Danni

Just nu

Nu har jag ätit och ska snart äta lite efterrätt. Äppelpaj. Gott! Ja.. men bloggar efter det, när jag har tid.

Danni

Ingen rubrik

Nu ska jag snart äta, Har tagit lite bilder som ni ska få sen också.. Imorn så ska jag nog till skolan tror jag. Mår mycket bättre iaf. Men ja nu ska jag gå och fixa lite. Bloggar senare.

Danni

KOLLA!

KOLLA BILL HÅLLER I MIN TECKNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kolla på 2:23, HAN GÅR DÄR MED MIN TECKNING! god! jag dör! Jag ser Sara också tror jag. De står exakt bredvid hon som filmar :P Denise jag såg min autograf också :)

Men nu ska jag gå.


Underbaren♥

Danni

Ingen blogglust

Har ingen blogglust nu, + så har jag inget att blogga om. Men vaknade för typ 10 minuter sen.
Bloggar sen när jag har mer att skriva om, eller när jag har lust..

Danni

Hur har eran dag varit?

Hejhej! Förlåt för ganska så dålig uppdatering men har faktiskt inte orkat blogga. Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på tv. Och bara slappar, som jag iförsig har gjort i typ tre dagar, och det börjar bli långtråkigt.
Vet inte om jag ska till skolan imorn, får se hur jag mår.
Känner mig liite bättre. Men hostar fortfarande. Jättejobbigt. Vad har ni gjort idag? Är det någon annan som är sjuk,
eller är det bara jag? :P
Men nu ska jag kolla klart på tv:n Så ni får vän ta lite på ett längre inlägg. Kommer snart. Lovar.
Men ja nu ska jag gå. Bloggar sen.

Danni

Bilden som jag ritade på Bill

Fick en kommentar där där det stog: Har du ingen bild på teckningen. Jo det har jag. Jag tror att jag har sparat den på den här datorn faktiskt. Så ni kan få se den. Fast har tyvärr bara en bild på Bill :( Vet inte vad jag har gjort av bilden på båda :( Men här är den iaf.


Ja, sådär blev Bill.

Jag vette fan vad jag har gjort med bilden när Tom också var med!? Gud vad irrterad jag blir. Det här skulle säkert inte ha hänt om jag hade en Nokia N97 :) Hahah gud vad mycket jag vill ha den. Men nu ska jag gå.
Bloggar sen.


Sådär ser den verkliga bilden ut. Underbaren.

Men ja nu ska jag gå


Tonårsliv

Nu har jag nyss kollat på Tonårsliv med min brorson... Och nu har jag abslolut ingenting att göra. Tror att jag ska äta min "frukost".. Men vet inte vad. Ja.. Finns inte så mycket mer jag kan skriva just nu. Men ja. nu ska jag gå och äta. Bloggar sen Bye



Danni

Inte skola idag heller.

Nu har jag nyss vaknat efter en dålig sömn. Jag somnade runt kanske 12:00 och så vaknade jag 4 gånger också!
en gång så vaknade jag 01:45, sen så somnade jag om.
Sen vaknade jag runt 03:00, och då gick jag upp på toa.
Sen efter det så vaknade jag 04:15, men jag somnade om.
Sen vaknar jag 05:45. Men jag somnade om efter det också.
Juste! Jag sa till Denise att hon skulle vääcka mig runt 06:30, men det gjorde hon inte. Men det var lika bra det, för jag mår inte så bra idag..
Asså jag kan fortfarande inte fatta att jag fick deras autograf, skulle säkert kunna börja gråta lika mycket igen ;)
Och det känns verkligen OVERKLIGT att de tog min teckning. Underbaren.
Men nu ska jag nog läsa lite bloggar, sen ska jag kanske kolla på tv, eller film.
Bloggar sen

Danni

VET NI VAD SOM HÄNDE MIG? - jo jag fick nyss veta att det här är den bästa kväll som någonsin har funnits för mig

OMG!!! vet ni vad som hände!!!!!!?????????????????? Denise och Kicki kom hem och sa att jag behövde ta alvedon och hostmedicin, men det ville jag ju såklart inte så jag sa det:

Kicki - Om du tar det där så får du en överraskning av denise sen.
Jag - E den bra då?
Kicki - OH JA!
Jag - Om den inte e det så får jag 100 spänn var!
Kicki - Du kan få 1000 om du inte tycker om den.
Jag - E det sant!? ok.


Och så tar Denise upp ett papper ur väskan och ger det till mig, och allt jag ser är hela Tokio Hotel när de singnerar.
Och jag bryter ihop. Asså fråga Denise, jag grinade i säkert 5 minuter. Och så sa dennis såhär:
Dennis - Du kan få min autograf också.
Och jag bara grinar, grinar och grinar. Jag var glad och ledsen på samma gång, men såklart mest glad.
Glad för att: Jag fick deras autograf och för att Bill och Tom tog emot min teckning.
ledsen för att: Om jag inte var sjuk så skulle jag kunna vara där och ge de teckningen personligen
.
Och Denise sa att när de klev in i bilen så öppnade Bill papperet och log medans Tom typ kollade chockat på den, som om han typ tänkte:
Damn! She's good
Asså inte för att skryta eller nåt, men det var vad Denise sa. Tänker tyvärr inte ladda upp bild på autograferna för då kommer folk säkert ta bilden och säga. Åh kolla vad jag fick.  Så ni får vänta ett tag tills jag vet hur man gör för att få det att stå typ: http://www.danniiis.blogg.se
Men nu ska jag sova och dröma lyckligt om Tokio Hotel♥


Underbara, lovley, wonderful, underbaren Tokio Hotel♥

(Ich weiß, dass Sie nicht lesen, aber du Jungs immer, immer und immer in meinem Herzen für immer, egal was ♥) (Du bist mein alles, und Ich liebe dich!)

Det går fan inte att föklara hur mycket de betyder för mig. Jag måste till Ikea och köpa ramar, så att jag kan rama in autograferna.. Men nu ska jag sova.

Guten Nacht// Danni

My ugly nails

Gud vad gräsliga mina naglar ser ut! God, det borde fan vara olagligt att se ut som de gör!
Är det någon som kan hjälpa mig!!? Kanske Michelle?? :P
Kolla bara på de!:


OK, men sååå snea är de inte!Vet inte varför de blev så på bilden, menmen.

Michelle, COME AND HELP ME FOR GOD'S SAKE!

och såhär vill jag ha de:



Alttså så måste mina naglar: Filas ner, målas med svart, målas med vitt, och kanske med genomskinligt över.
Någon som kan göra det åt mig? :P

Men nu ska jag dra. Bye

Danni


Idol 2009

Nu har jag nyss kollat på Idol 2009. Det fanns väl några bra men typ alla var asdåliga. OMG! Såg ni Kissie's brorsa Peter? Han var ju asdålig ju! Ful e han också. Och det e ju konstigt (ironi), han liknar ju sin syrra..
Men man fick tyvärr inte se Kissie. Hon sjunger väl lika barbie-aktigt som hon pratar. (?) 
Men ja.. Nu sitter jag här och bloggar, lyssnar på Tokio Hotel - Automatisch.
Grym låt!
Men iaf nu ska jag snart in på www.tv4.se/idol. För det stog att man kunde se alla auditions där, men vet inte om de e några som man inte fick se, eller om det bara e de man fick se.. Men hoppas Kissie e där för jag vill verkligen höra hur gräsligt hon sjunger.. Men nu ska jag kolla lite där.. Bloggar sen

Danni

Lite bilder kanske?

hejhej! Nu har jag nyss käkat klart. Dennis gick till Skogås Centrum och köpte pizza. Tog en Hawaii ;) Har druckit te med honung idag också. Tror inte att jag ska till skolan imrn, men vi får se hur jag mår. Jag mår sämre nu iaf. Känns som om jag har feber :( Ligger i sängen med en halsduk virad runt halsen. Ser på Grey's Anathomy också. Nej nu slutade det, men Unga mödrar börjar snart. Önskar att det typ var vänner, Simpsons, Family Guy eller nåt sånt på just nu. Men nu ska ni få lite bilder.



Kolla hur vårat fönster såg ut igår på morgonen!



De muggar te med honung i. Det e ganska så gott, men inte te HELA tiden, sen alvedon, sen hostmedicin, sen te osv.


Min Hawaii med Cola och pizza-sallad. Gott!

Ja, blev inte så många bilder. Men nu ska jag gå. Bloggar mer sen

Danni

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag, Gustav!

Juste!!! Gustav fyller år idag!!! Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag Gustav! Han fyller 21 år! Grattis!


Herzlichen Glückwunsch mein lieber♥

Danni

allt e åt H*LVETE

Nu e jag i sängen och allt är åt h**vete.
1. Jag e sjuk.
2. Jag vet vilket hotel bor på men kan inte åka dit.
3. Denise och Sara ska dit, för de e friska.
4. Jag ringde Kicki och frågade om jag fick åka, men hon sa nej.
5. Jag skulle fråga Pappa sa hon, men det behöver jag inte göra. För jag vet redan att jag inte kommer få det.
6. JAG VILL INTE VARA SJUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En enda sak som e bra är att om Sara och Denise ser de, så gav jag de en teckning som jag har ritat av Bill och Tom på. Och på baksidan så är det ett litet brev. Men ja.. Hostar fortfarande lika mycket, och jag vill inte det!
Vet inte om jag ska till skolan imorn. Jag vill det just nu för det e asboring att bara sitta inne och göra ingenting.
Jag tror att jag ska gå till skolan imorn, för jag vill bli frisk. Men då ska jag fan klä på ig ORDENTLIGT!
Problemet e bara att jag har glömt min Everest jacka i skåpet, men det fixar sig nog..
Men nu ska jag nog gå och hosta lite mer! ÅÅÅHHH!!!! och det e ingen rolig inne på MSN heller. Kul
Nej inte så värst. Men bloggar mer sen. Byye

Danni

Seriöst!?

NRJ ringde upp en tjej som hette Maria, för hon hade tydligen vunnit. Och hon blev typ inte ens glad!!???
Såhär var samtalet:
Bill - Hi, it's Bill from Tokio Hotel and you are gonna see us tonight.
Maria - Jaha vad roligt  då...
kNappeN - JA du har vunnit, GRATTIS!!
Maria - ja men tackar, jaa. vadkul.

Seriöst. De ringde till helt fel person. Jag hade fan grinat sönder mig. ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH FAAAAAAN VADDDD JAG BLIR AAAAAAAAAAARRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

men nu ska jag typ sova/kolla på tv. Och sörja.

Bye// Danni

Tokio Hotel på NRJ, Live

Jag e hemma från skolan istället. Orkar inte åka dit + så e jag ju sjuk. OMG!!!!! jag lyssnar på NRJ nu!! omg! Tokio Hotel pratar"!!!!! Men en idiot ska ju översätta precis vad de säger. Exakt samma tid som de pratar. Man hör bara fittans röst. Det är inte för henne jag lyssnar, de e för deras stund! Och jag skäms verkligen över sverige här! de kan ju inte svenska. Men asså gud vad jag blir irriterad på tjejen. Som om jag ändå inte fattar!!!
Mein Gott!
ÅÅHH!!! NU spelas Automatic!! Jag dööööörr. Det här e sista gången ni hör av mig!! I'm gonna die1!!!
Men nu ska jag lyssna klart, bloggar sen

Danni

vila lite?

Just nu känner jag mig som välkokt spagetti. Har ont i halsen, hostar och e snuvig. Idag så börjar vi 09:40. Jag ska bara gå på två lektioner sen e det skolfoto. Och sen går jag hem, har jag och pappa kommit överrens om. Hostar f*n som en galning! Men ja, nu sitter jag här med handduk och blött hår, för jag duschade nyss. Men jag tror att jag ska gå och lägga mig en stund till för jag tar inte tåget som går förrän 8.54.
Men bloggar mer när jag kommer hem!

Danni

Trötter.

Förlåt för jääääättte dålig uppdatering. Men ja.. Nu e jag skit trött. Säkert efter den där alvedonen som jag tog. Imorn är det skolfoto, och Michelle ska komma till oss och sminka mig. Kicki skulle typ fixa mitt hår också.
You know they R my personal stylists. Men ja.. Som sagt ingen bra uppdatering, och det kommer säkert inte bli mer idag. För jag tror att jag ska gå upp till sängen och läsa lite. Börjar 09.40, för halva klassen har HK (Hemkunskap.) Vilket jag vill ha, för som de flesta vet så älskar jag att baka och laga mat. Men får ju det nästa termin. Men ja nu ska jag gå.. E astrött och det e jävligt ovanligt att jag VILL gå och lägga migkl 20 över 9.
Men bloggar mer imorn.

Godnatt alla läsare// Danni

Ich bin zu Hause!

Hejhej! Nu e jag hemma från skolan igen. Gick hem lite tidigare, för jag mår inte bra. Hostar som en galning och har fortfarande ont i halsen. Dricker just nu te ch kollar på Tyra Banks show. NRJ eller Aftonbladet har tyvärr inte ringt, men jag ger inte upp hoppet! De kanske skulle ringa ikväll också. Så man får fortsätta hoppas* Finns inte så mkt mer att säga. Det hände inget speciellt i skolan idag som jag kan berätta.. Men ja ska gå nu, kanske bloggar mer om en stund.

Danni

Tänk om de ringer till mig? Vad gör jag då? Jo såhär:

Godmorgon! Nu e jag färdig fixad och väntar bara på denise. Juste! måste bara borsta tänderna. Det får jag inte glömma. Idag så ska jag inte vara med på gympan, för e fortfarande förkyld :( Är bara täppt i näsan, har inte ont i halsen längre. Drack ju te med honung i igår, och det verkar ha hjälpt. Tack gode gud. Det är idag de från NRJ och Aftonbladet ringer. ÅÅÅHH!!! JAG VILL VINNA. Ni fattar inte hur mkt det skulle betyda för mig <3<3. Men ja, finns inte så mkt mer att säga eftersom att det inte har hänt något..
Och vad ska man skriva då? :P
Kanske om hur glad jag kommer bli om de ringer till mig, och säger att jag har vunnit? - Ok då gör vi det ;)

Jag kommer bli sååååå glad att om de ringer på lektionstid så ställer jag mig upp på stolen och hyschar åt alla och säger att de ska hålla k**ten, Sen så svarar jag och så säger de typ:
- Ja hej det är Knappen och Hakim från NRJ, du har tävlat om att få träffa Tokio Hotel. Vi har lite goda nyheter till dig. 
- OMG!!!! har jag vunnit? Skämtar ni? Snälla säg att ni INTE gör det!!! 
- Ja du vann, GRATTIS!
- YYYYYYYYYYEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sen kommer jag såringa ut ur klassrummet, grina av lycka. Och sprina ända till Denise's klassrum, öppna dörren, och så kmr läraren och bah:
- Vi har faktiskt lektion här, du får komma tillbaka om en stund
- SKITER VÄL JAG I!!!!!!!!!! FLYTTA PÅ DIG! Jag har inte tid med dig! DEEEENNNIIIIIIIIIIISSSSSEEEEEEEEEEE JJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGG VVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!
 

Gud, det hade vart min bästa dag ever. Men när man får träffa TH skulle den vara ÄNNU bättre!
Men nu måse jag gå, och borsta tänderna.

Danni

Läggdags

Ja, sängen väntar på mig. Kanske inte ska till skolan, kanske ska jag det.. Vet inte. Vi får se hur jag mår. Det är imorn de ringer också. Gud va mkt jag vill vinna!!!

Tokio Hotel - Humanoid

Fick ett meddelande från Tokio Hotel's news letter om att man kan få höra en bit av Humanoid. Den verkar vara GRYM! Men nu sitter jag och chattar med min kompis och e snuvig som fan. Har fortfarande ont i halsen. Men nu ska jag gå. Bloggar sen

Danni


Me <3 Fruity Fresh?

Nu e jag hemma och suger på mina halstabletter. Har tagit lite bilder också. Har redan börjat känna att de hjälper.
Me <3 Fruity Fresh. Men ja nu ska ni få lite bilder.


Fruity Fresh


Sådär kanske min dag kommer se ut imorn? I hope so!

Ja det blev inte sådär jättemånga bilder. Men ju fler desto bättre. Nu ska jag chatta lite och kanske logga in på FB


Nu drar jag

Nu drar jag och köper halstabletter! YES! de kmr verkligen att behövas

Mår inte bra

Ja, som ni ser så lyder rubriken: Jag mår inte bra. Och det e sant. Jag känner mig jätteseg och så har jag verkligen JÄTTE ont i halsen när jag sväljer. Hostar gör jag också. Gud jag kan inte svälja! Ska nog fråga Pappa om jag får gå  upp till Ica och handla halstabletter. Kanske apoteket. En halstablett som verkligen hjälper är Zyx. De bedövar typ hela halsen, men de hjälper. Såg nyss på Miss secret Agent 2, den e bra faktiskt, men nu sitter jag och chattar med Sara och hon skriver för fullt. Jag mår verkligen pissigt nu alltså. Ska nog bara vila lite, sitta lite vid datorn och göra ingenting. Orkar inte skriva nu, men skriver mer om en stund

Danni

Det är imorn det kanske händer (gud, jag hoppas!)

Nu sitter jag i vardagsrummet och ska snart äta frukost. Ska bara blogga lite först. Åh!! Det e imorn de kanske ringer och säger att jag har vunnit en träff med TH (HOPPAS VERKLIGEN <3<3<3<3) Gud vad jag skulle bli glad, min dröm skulle verkligen gå i uppfyllelse. Om de ringer på en lektion så ska jag svara, och så säger de att jag har vunnit. Vet ni vad jag gör då? Jo jag kommer bli så glad att jag springer ut ur klassrummet, och skriker: JAG VANNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och så kommer jag börja grina såååå mkt. Ni förstår verkligen inte hur glad jag kommer bli. GUD!!! Men ja.. Nu ska jag gå och äta lite frukost. Bloggar säkert mer om en stund.

Dagen med Sara

Så, nu är jag hemma och har ätit och så.. Satt på tpgperrongen när jag plötsligt kom på att jag och Sara kanske skulle kunna va.. Och de var vi ;) Först så tog vi en chips påse, två glas, citronvatten och självklart mitt favoritgodis: Gummibären (eller ja gummibjörnar, som man säger på svenska). Sen gick vi och satte oss på en gräsplättt och satt där och åt ochpratade. Skrattade massor! Tex eftersom att: Det om 4 personer som red på 4 härsta. Och det var två av de som verkligen juckade. Asså visst man "juckar" lite när man rider, men fan inte som de gjorde. Hahah, det låter inte så roligt med det såg sjukt ut. Men sen så försvann solen så vi gick hem och lämnade alla saker, sen gick vi till "läktaren" och satt där och pratade.. Sen så gick vi runt, och bara pratade. Kul var det iaf. GUD VAD IRRITERAD JAG BLIR PÅ BLOGG.SE Först o främst så har de ändrat så man bra ser det allra sista inlägget man har skrivit, och man ser inte om man har fått kommentarer, nej då mste man gå in på arkiv och sen på kommentarer. Asjobbigt. Och så hade jag skrivit klart det här inläget men när jag ska spara det så går halva texten bort. ÅHH!!! Men nu så sitter jag jag och kollar på Sthlm boggie. Haha den e ganska rolig faktisk. Men ska se klart på den.

Danni

Lite bilder.

Ni kan få bilderna nu, hinner nog ladda upp de


Min goda syltkka, som jag bakade :P


Min NO lärare tillät oss att ta kort på honom. Så jag gjorde det ;)


KOLLA IN KÖN TILL MATSALEN. och där fick jag stå :/


En blomma :)


Mosade svampar som såg jätteäckliga ut :S


Min mexikansoppa (mums!)


Varma mackor (asgoda)

Och nu från dagen:


Dagens outfit:
jeans - h&m
randig tröja - från Danmark
Kavaj - Kmr inte ihåg

Juste! jag fick en kommentar om att jag typ borde visa hur jag sminkar mig. Så tänkte göra det.
Tack förrensten J.


Först så tar jag min fuondation som är ifrån Makeup store. Finns i varje makeup store och på Kicks.
Jag applicerar fundation över ansiktet med hjälp av en svamp.


Sen tar jag puder som finns på H&M, inte så dyrt vad jag vet.. Men jag applicerar puder på hela ansiktet med hjälp av en borste som finns på Kicks.


Sedan tar jag concealer som också finns på H&M. Tar concealer under ögat för att kanske ta bort lite mörka skuggor och så..


Och på ögonlocket. Tar det där för att få bort alla ådror och sånt


Sedan tar jag Kajal på ögonlocket, men baralite tunnt.
Över och under ögat. Även i ögat också.


Sist men absolut inte minst.. Min supermascara. Haha nej, men jag älskar den. Det e False Lash Effect mascara. Rekomenderar verkligen den.

Ja det var det det. Men nu ska jag gå och sätta på mig strumpos, för ska gå snart. Om 5 minuter. Bloggar när jag kommer hem.

Danni

Design & ordningen

Hej, nu har jag fixat ny design och ändrat ordningen på Ipoden som finns på bloggen :) Tänkte bara säga det, men nu måste jag gå.

Danni

Michelle's dans

Jag e vaken kl 10.44. Ganska så ovanligt, eller kanske inte, nej men har faktiskt varit vaken i en timma också.. Men idag så ska jag till Jordbro, för Miichi ska dansa Michael Jackson tema där. Polisen har typ öppet hus och så..
Men ja, ska lämna Saras blush också, för den har råkat hamna i min sminkväska sen när vi sminkade henne.
Och så ska jag få en 50 lapp som hon e skyldig mig från grönan... Inte så viktig men ändå. Juste jag hittade Automatic videon!! Ni ska få se den. Det blir säkert massa bilder idag, och kan tyvärr inte ladda upp bilderna från igår. Sitter vid Pappas dator, och jag får inte ladda upp bilder på den. "För han tror att de ger virus -.-" Men vet ni vad han berättade vid matbordet?
Aa men pappa skulle duscha igår för att piggna till lite, och när han tar av sig byxorna så öpnnar han toalettlocket och slänger i byxorna där. När han stoppar i foten i badkaret så stannar han tydligen upp och tänker:
Vad fan gjorde jag?
Och då så gick han tillbaka till toaletten och öppnade locket, och såg byxorna. HAHAHA hur fan kan man vara så dum? Hahah det går fan inte. Men ja, ni får lite bilder sen, för nu måste jag
fixa mig lite.
Klä på mig och borsta håret och tänderna.
Men bloggar när jag kommer hem från Michelles dans.

Looove// Danni

Tokio Hotel - Automatic

Nya videon till Tokio Hotel's nya singel har släppts nu! Ni ka få se den!
NEEEJJ!!!!! Den finns inte. Jaja om ni söker på Tokio Hotel - Automatic/Automatisch så finns videon där.
Har bara ett ord att beskriva den med: GRYM!
Ryser genom hela kroppen när jag hör den, och kan inte sluta lyssna på den. har säkert lyssnat på den 12 gngr :P

Men ska dra bye!!!

Me <3 NRJ

Nu har NRJ också låtit folk tävla om att vinna en träff med Tokio Hotel. Blir ju bara bättre och bättre för varje dag som går. :) Gud vad jag hoppas att jag vinner, och om ni också vill tävla så klickar ni här! Men nu ska jag gå, BYYYEEE!!!!

Danni

I'm back home

Nu e jag hemma igen. Kommer vara fullt hus här om en stund. Det kommer vara: Jag, Kicki, Pappa, Devin, Denise, Devins Kompis och Michelle. Ja 7 pers. Tog lite bilder och så som ni får sen.
Har ingen USB-sladd nu..
Men nu ska jag gå och hjälpa Kicki med maten. Bloggar sen!

Danni

Till Yasmin

Hej!! Nu ska jag ta tåget som går 54. Ska till Yasmin som jag inte har träffat på hela sommaren. Hon har vart i Marrocko och i Danmark. Men nu e det dags för mig att gå. Bloggar säkert lite hos henne.

Danni

Aftonbladet också!!!

Hittade just på Min syrras blogg, att Aftonbladet också lottar ut TVÅ vinster. Samma vinst såklart. Och min högsta önskan :P Hoppas jag vinner <3. Men om ni även vill tävla på denna tävling så klickar ni HÄR!,  och fyller i alla frågor. Önska mig lycka till igen :D

 Gud vad jag vill vinna!

Tokio Hotel till Stockholm

Hallo!!!! Älskar mitt liv i detta moment!!!!! Ahh!! God, I'm gonna die!!! Tokio Hotel kommer ju till Sverige för att intervjuas (visste det sen igår, men har glömt att blogga om det.) Och det e Kenza som ska intervjua de. Och hon tar med ett Tokio Hotel fan!! Själv e jag ju världens största fan känns det som. Håller nu på med att tävla på Universial Music. Om ni där ute är ett stort fan av TH så HÄR! klicka och tävla! Hoppas verkligen att jag vinner. Det är verkligen min största dröm att få se de. Höll ju fan på att börja grina när de inte kom förra året. När Bill var tvungen att operera stämbanden :(. men ja som sagt, hoppas jag vinner och önska mig lycka till!


Verkligen min favoritbild. Älskar bilderna!



Tröjan jag har på mig idag <3<3<3

Men nu ska jag gå och skrika av lycka och bara hoppas, hoppas och hoppas

Hemma

Nu e jag hemma från min kompis. Vi var 5 pers. och vi körde typ bara GH och hade lite kuddkrig. Var när att bryta nageln också :S Och så fick jag hem ett kilo av läxor också. ÅHH!! kul. Inte så värst faktiskt.Ska nog snart äta, potatismoset står i ugnen och e snart klart. Just glömde säga att jag bakade igår. Skulle egentligen baka cheesecake med Michelle idag, men skulle ju inte vara hemma.. Får bli någon annan gång. Antagligen snart för jag bakar ju ganska ofta. ;P Men det blev tyvärr inga bilder, kund inte ta några för man blev så kladdig om händerna. Bakade syltkakor och där måste man ju blanda med hämderna. Formade de också, så de blev lite exta roliga. Goda blev de också. Men ja nu ska jag nog in på Facebook. JUSTE! här om dagen när jag var inne på facebook så var Amir "Gaybloggen" inloggad. Jag ville skriva till honom men visste inte vad jag skulle säga, så jag frågade Sara. Hon sa att jag skulle säga typ: Din blogg e sjukt bra. Aa så jag skrev det. Men gissa vad han gör då!? Han dissar mig, Han blockade mig.. Men ja.. Nu måste jag gå..

Danni

Of to school

Nu ska jag snart dra til skolan. Vaknade runt 6.15 och nu e klockan snart 7.15. Så det e snart dags för mig att ta tåget som går 7.24. Men ja.. Nu ska jag gå, för hinner inte blogga mer nu.

Danni

Extreme Home Makeover

Nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på Extreme Home Makeover. Och äter äpple ;P Har nyss blivit klar med NO läxan, och kom på att jag glömde Tyska boken i skolan, så får hämta den imorn. Men ja.. Ska se klart på prgrammet nu.. Men bloggar sen



Danni

Skoolan

Hej! Nu sitter jag i soffan med datorn i knät och väntar på att Papa och Kicki ska komma hem. Vänner börjar nu, så ska se på det :P Haha ÄLSKAR Joey. Såå jävla skön! Men ÅHH!!! Såg detta avsnitt igår ju :( Men ja idag så fick klassen sluta tidigare för min lärare var typ inte i skolan. Så slutade 13:00 och kom hem för ungefär.. Kanske 13:55. Så fick man ju tyvärr läxa också :( I NO och Tyska. Tyska blir nog roligast. Ska kunna presentera mig själv utan boken, tills på onsdag nästa vecka. Vilket jag redan kan. Och i NO ska jag typ bara svara på några tråkiga frågor.. Men ja nu ska jag nog gå och äta lite mellanmål.
Bloggar sen när jag har tid.

Danni <3

Bill und Tom bilder..

Hejhej! Ju har jag nyss ätit. Det var jätte gott. Pasta och typ någon gryta.. Men kyckling, lök och kräftstjärtar i. MUMS! Som sagt så e det ju Bill och Tom's födelsedag idag. Och det finns inte så mycket mer att säga.. Just nu chattar jag och försöker få min kompis att säga vad hon vill ha i födelsedagspresent. (hon fyllde år igår, GRATTIS!) Men hon säger aldrig :P men hon ska nog säga till mig. Det ska jag se till. Haha, nej men nu ringde hon mig och sa att hennes internet laggar så hon loggades ut ur msn :( Aja får fråga henne imorn. Ska nog ringa Yasmin imorn också. Hon har ju äntligen kommit  hem. Men ja.. Nu ska jag se vad som går på tv just nu.. Men bloggar sen. Men nu ska ni få lite bilder..


Bill und Tom


Cute Tom


Cute Bill


Tom♥


Bill♥


Tom und Bill




Finns det några ord för det?


Wohooo!!



Ja.. Nu ska jag gå.. Bloggar sen!


Danni

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag

Herzlichen Glückwurnsch zum Geburtstag Bill und Tom!!!!!♥ 
Om ni förstår tyska, så står det Grattis på födelsedagen Bill & Tom. Eftersom att mina älsklingar Bill och Tom fyller 20 år idag! Grattis, grattis. Nu e jag hemma från skolan, och från Mamma. Så nu e jag hos Pappa. Kicki måste ha datorn nu, och jag måste göra läxan. Men bloggar när hon e klar.

Danni


RSS 2.0