KLAR!

Hej! Jag är äntligen färdig med mitt rum. Vill ni se sjillnaden? Klart ni vill. Hehe skoja. Men lägger ut bilderna i alla fall..
Skrivbordet före:

Skrivbordet efter:


CD-bordet före:


CD-bordet efter:


Sängen före:

Sängen efter:


Golvet före:

Golvet efter:

Städat och fint.

Varför det var så stökigt på golvet var för att jag fick typ 70 böcker av en tjej och det tog 4 dagar innan jag kunde sortera klart de och lägga in de i kartonger. Och skrivbordet och CD-bordet var så stökigt för att jag har varit lat och inte orkat lägga grejerna där de egentligen skulle ha vart. :P Och sängen blev så stökigt igår för jag inte h¨ar orkat packa upp sen jag åkte från Pappa till Mamma. Såklart så sovde jag inte med sakerna över benen, slängde ner de på golvet :$. Hihi. Jag vet vad ni tänker nu: Jävla bortförklaringar... Men det är faktiskt sant. Haha. Fast nu återstår det jobbigaste, Packningen:(
Fast ni ska få bilder från dagen också.


Det där var gårdagens outfit. Somm jag berättade om...


Hade tråkigt på bussen så tog kort på en text som stog på sätet framför mig :P


Köpte: Fransk manikyrs nagellack (Bra för att man fick med mallar för bara 89.50 kr. Och jag behövde mallarna. Man kunde tyvärr inte köpa lösa mallar :( )

Och en fråga till er läsare:

Vilken plånbok tycker ni är finast?


Den vita?
Eller

Den svarta?

Ni väljer. Det är helt upp till er.
Men nu måste jag gå och packa. Jag bloggar senare. Lovar

Later// Danni




Städning

Egentligen kan jag inte blogga nu för jag måste städa mitt rum.. Ni får bilder sen när jag är klar.

New Moon + handen c

Hej! Asså OMG!!!! Jag såg nyss två klipp av New Moon. Asbra. Jag orkar inte vänta tills November. Iaf har inte tid att blogga. Ska till Handen nu.. Det kommer bli bilder. Lovar. Men nu måste jag gå.

Bye//Danni

bloggar mer imorn...

Hej! Jag kan inte blogga mer ikväll eftersom att jag måste städa och att min syrra tydligen måste ha datorn, bloggar mer imorn

Bye// Danni

Hade ju tråkigt :)

DU HAR..
[X] mamma
[X] pappa
[X] styvmamma
[  ] styvpappa
[X] styvsyskon
[X] bror
[X] syster
[X] brorson
[  ] systerdotter
[X] mobiltelefon (En som jag hatar)
[X] eget badrum (Jag och Denise delar hos Pappa)
[X] eget rum (Hos mamma)
[  ] swimmingpool
[  ] hot tub
[  ] gästrum
[X] dator
[X] TV 
TOTAL: 12

[/] säng större än normalt    (vet inte, kanske)
[X] mer än 4 par skor
[] solglasögon
[X] klocka på mobilen
[X] mp3spelare/ipod
[  ] en fungerande PS2
[X] nitendo wii (Inte mitt)
[X] Xbox som funkar (Inte heller mitt, eller ja.. Alla delar)
[  ] nitendo 64 som funkar
[  ] gamboy/advance
[  ] gamecube
[X] nitendo ds (Haha inte heller mitt, typ allt sånt där X-Box och det är inte mitt :P)
TOTAL: 6.5

[  ] pokerbord
[  ] basketkorg
[  ] hockeyspel
[  ] biljardbord
[  ] pingisbord
 Är tyvärr inte så intresserad av sport
TOTAL:0

[X] nattduksbord
[X] stereo på rummet
[X] Cd-spelare
[  ] har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/AE
[  ] dina föräldrar har gett dej ett kreditkort/atmkort
TOTAL:  3

[  ] Jobb/sommarjobb
[  ] shoppar minst en gång i veckan 
[X] har dyr parfym       
[X] Msn
[] Kamera/videokamera
[X] telefon
TOTAL: 3

[  ] Scooter, 4hjuling, moppe
[ ] Gitarr, trummor, keyboard
[ ] Något annat instrument
[ ] varit på en kryssning
[X] rest utomlands
[  ] haft en personlig tränare
[  ] dyra smycken
[X] träffat en kändis    
TOTAL: 2

[X] plattång/locktång
[X] rest i Europa
[  ] varit på hawaii
[X] varit i Asien
[  ] varit i USA
[  ] varit i Australien
TOTAL: 3

[/] hemmagjord mat nästan varje dag
[  ] suttit i en limmo
[  ] suttit i en helikopter
[  ] äger en videokamera
[X] egen laptop
[  ]egen dator
TOTAL: 1.5

TOTALT: 31

1-25= Ghettokid
25-35= Vanlig
36-40 = Bortskämd brat   
41+ = Överklassens snobb

 Yeah! Alla ni som säger att jag är bortskämmd kan ju läsa det här. Haha.

// Danni

Hemma från Västerås

Hejhej. Jag har inte kunnat blogga idag eftersom att jag har haft fullt upp och sen så åkte jag till Västerås och hälsade på min syrra och hennes familj... Men nu är jag hemma och har absolut ingenting att göra. Vet inte vad jag ska göra. Kanske städa rummet. Vilket som verkligen behövs. Iaf jag tog en bild på min outfit men orkar inte lägga ut den nu... Jag hade iaf

 - Tajta Jeans
 - En lång grå tröja
 - En svart kavaj med upprullade ärmar.

Nu ska jag gå, är jätte seg.

Bye// Danni

Michael Jackson

Hej! Idag var jag i handen. Skulle köpa mallar. Inte vanliga mallar men såna som han har är man gör Fransk manikyr. Fast tänkte inte ha vitt och genomskinligt. Tänkte prova på svart och vitt. Ni vet så där som Bill Kaulitz har.
Iaf. Idag så hörde jag att det sägs att Michae Jackson har en 20-årig son med en norska. Det sgs att sonen var där på hans begravning. Vad tror ni? Tror ni att det är sant? Jag vet inte om jag ska tro på det eller inte... Men på något sät så tror jag på det mer än jag inte tror på det.

M.J


asdfghjklöä

Hej! Jag vaknade för typ en halvtimma. Vet inte varför det blev så sent. Jag ställde faktiskt väckarklockan på 10-11. Men den hjälpte ju tudligen inte :P. Idag ska jag inte göra något. Men imorn så åker jag till Västerås till min syrra över dagen. Och på Lördag så åker jag till Gotland. Och ska vara där i en hel vecka. Men vi ska ta med våran bärbara dator för de kan tydligen koppla upp oss på internet. Så då kan jag blogga :D Men nu ska jag gå och fixa mig..

Bye// Danni

Louise Vuitton

Hej! asså gud vad jag vill ha två väskor av Louise Vuitton. En vanlig bag och en rullbag.


Kan den bli snyggare?


The greatest of greatest!

 Är det någon annan som tycker att de är jättesnygga? Det gör i alla fall jag. Ni kanske har märkt att jag gillar LV, kolla bara in designen på ipoden :P Jag såg ju en hel affär med bara Louise Vuitton i Thailand men fick inte någon väska :( Ska nog köpa de här i Sverige eller i något annat land om de finns där. Och om jag hittar de såklart.
Iaf nu har Jag,Denise, Devin och Mamma sett på två filmer som vi hyrde uppe på Ica. Vi hade i alla fall tur med vädret - igen.  Och Björn Gustafsson - Ett mästerverk tror jag att den heter. Båda är asbra. Jag hade sett Vi hade iaf tur med vädret - igen förut men inte björn gustafsson. Haha det var olika klipp från melodifestivalen, Morgonsoffan, Sverige pussas & kramas, Parlamentet med mer.. Kanske bloggar senare, beroende hur trött jag är och om jag får datorn. För snart ska denise ha den.
 
Have a great time// Danni

The Proposal

Hallo alle lieber leser = Hej alla kära läsare!=) Idag så var ju jag, Denise och Michelle på bio och såg The Proposal.
Tyckte att den var jättebra och jätte rolig. Den var romantisk mot slutet också.. Innan vi gick till bion så gick vi till någonting.  Jag tror att det hette Kungshallen eller något.. Iaf, där så käkade vi pizza för jag var såå hungrig. Sen kollade vi lite i affärer.. Men när vi satt i biosalongen så satte jag mig ner i ett säte och så skulle jag ställa min Bonaqua i den där mugghållaren. Men själva mugghållaren var sönder, där nere. Asså den som håller drickan uppe, så att den inte ramlar ner, så att det bara inte är ett "rör". Men så var det på min. Så när jag ställde drickan så ramlade ju den ner. Och jag började asgarva jätte mycket. Och så berättade jag för Denise och Michelle vad som hände så började de också skratta. Iaf nu så har vi kommit hem från stan och ätit lite. Jag hinner inte blogga mer nu, för jag måste gå till Centrum nu.

Bye// Danni

nya saker:)

Hej! Nu har min klasskompis fixat designen och fixat en header. Vad tycker ni om den? Så har jag fixat en ipod. och det bästa med ipoden är att den inte spelas upp automatiskt. För jag hatar själv när man läser en blogg så kommer det värsta musiken. Jobbigt. Men på min ipod så måste man trycka på play. Älskar designen på den :) Louis Vuitton. Nu har jag och Denise bakat kladdkaka. Vet inte om den kommer bli så bra för den var ganska så stel. Men vi får se. Jag sa ju att jag skulle blogga mycket hos mamma, men så blev det inte. Imorn så ska Jag, Denise och Michelle se på bio. Vi ska se The Proposal.
Tror att den är rolig och bra. Är det någon som har sett den? Vad tyckte ni om den? Juste! Idag så fick jag min månadspeng :):) och typ över 50 böcker. Någons dotter på mammas jobb skulle slänga de så jag fick de. Men nu ska jag se hur Kladdkakan blev. Juste, först ska ni få bilder:


Vi stannade på vägen och köpte tidningar..


..Och Red Bull såklart


Självklart var Tokio Hotel tidningen tvungen att följa med.


Ett armband som jag fick av OKEJ tidningen


Haha, tror ni att jag såg ut som en turist i framsätet?


Vi skulle åka förbi Mjölby, där Johan Palm bor. Kolla hur långt det är från Mjölby till Sthlm..


Där är en drömfångare som jag köpte. Sen köpte jag ett halsband med en hajtand på men har tyvärr ingen bild på den.

Det var typ de bilderna jag har tagit. I närsta inlägg så ska jag berätta mer om vad vi gjorde där.
Nu ska jag se på Prison Break. Har missat 10 minuter redan!

Tschüss// Danni

Fixa mig, åka till Mamma

Hello, nu måste jag fixa mig i ordning och sen så åker jag hem till Mamma och ska vara där i 2 veckor.  Jag har inte så mycket att säga eftersom att dagen typ inte har börjat... Har typ bara hunnit äta och blogga lite. Men hemma hos mamma så kommer jag blogga mycket! Men nu måste jag gå och fixa mig så att jag får datorn först hemma hos mamma, och då kommer ni få bilderna också


Hemma igen!!

hej! nu är jag hemma igen och är irriterad på en sak: Jag hittar inte min datorladdare så jag var tvungen att ta pappas dator och darför kan jag inte ladda upp några bilder :( Iaf det var jätte kul i Göteborg. Vi åkte typ till något ställe som hette Marstrand och där så solade vi och badade.. Fast jag badade inte för det var för kallt i vattnet. Vi gick in i en rolig affär och där så köpte jag ett halsband med en hajtand på och en drömfångare sen gjorde vi massor mer men om jag skulle berätta allt så skulle det bo´li ett jättelångt inlägg. Det var iaf kul. Nu sitter jag och Denise och kollar på en film om
Anna Nicole Smith. den är faktiskt bra.. Nej nu ska jag se klart på filmen. Juste! Jag har två frågor till er.

1:a. Jag måste börja på någon aktivitet men jag vet inte vilken jag ska börja på och jag har inte något speciellt som jag vill börja på och min fråga till er är: Går ni på någon aktivitet? I så fall, vilken? Är det kul?

2:a. Vad har ni gjort/ska göra i sommar?

FÖRLÅT!!!!!

Hej! förlåt att jag inte har bloggat idag, men Kicki sa att ingen fick ha datorn och jag kan säga er: Hon menade det. Jag har haft lust att blogga hela dagen men har ju som sagt inte kunnat göra det. Kolla på tv fick man inte heller göra. Iaf innan vi åkte till åkersberga för att lämna Alexandra så åkte vi till någon sjö/bad. Och där badade vi.. Det var kallt från början men sen när man hade doppat hela kroppen så blev det varmt. Sen efter det så åkte vi hem till Kickis kompis och fikade lite och hade trevligt. Nu sitter jag och denise här för vi bloggar liksom i smyg, för vi får egentligen inte ju.. Så nu har jag duschat, måste bara packa klart. Har inte packat klart fast jag skulle ha gjort det :P Jag kommer inte kunna blogga förrän på sön/mån   :(:(:(:(:(:(:(:((:(:(:(. Don't miss me to much, haha skoja. Men glöm inte att kika in då och då, kanske mobilbloggar.. Men nu måste jag ge denise datorn så att hon också kan blogga för nu har Kicki slutat duscha.
Ha det sååå bra, kommer sakna bloggen jätte mycket. Haha, det låter som om jag ska resa bort ända till november fyfan.
Haha nej men nu måste jag gå..
Ha det underbart

kommer sakna er!♥ //Danni
♥♥♥

Guitar Hero

Hej! Nu är jag helt utmattad. Jag, Denise och Devin har kört GH typ hela dagen, fast jag och devin var ute och åkte lite med sparkcyklarna... Jag körde GH för jag ville komma till den leveln där Tokio Hotels låt Monsoon finns. Och vi har kämpat heeela dagen och alla svettas som små grisar. Haha. Men nyss så kom vi till den låten, tror ni att jag blev glad?
Iaf så sjöng jag, denise spelade trummor och devin spelade gitarr. Haha det roliga var att när vi hade sjungt och spelat klart låten så fick jag något med 300 dollar och devin och denise fick något med 100 dollar. Haha.. Juste!!! När vi körde Beat it av Michael Jackson så spelade jag gitarr, och när det kom sånt där solo där bara jag skulle spela så stog jag där och böjde på benen och la mig ner på sängen och typ "rockade loss" Haha devin började asgarva! Haha det var skitroligt. Och när vi körde en annan låt kom det också ett solo men då så var det Devin som hade gitarren och då skulle han göra samma sak som jag gjorde på Beat it. Haha men istället så ramlade han framåt och gled ner från sängen med huvudet före. Jag och Denise började asgarva för vi trodde att han också garvade så vi satt ju bara där och garva medans han grina, hehe. Men sen gick vi fram till honom för han kom ladrig upp och då såg vi att han grina så vi slutade garva men helt plötsligt så börjar han också asgarva. Det var skitkul. Snart kommer Kicki, Maria och Alexandra hem. Jag och denise ska sova på soffan. Sköönt. Jag älskar att sova på soffan. Brukar oftast sova bekvämt där. Imorn så ska kanske densie och jag på bio. Tror att det blir Brüno i såna fall.
Men nu måste jag gå, och jag lovar, jag ska bli bättre på att ta bilder och ladda upp bilder. Men skulle vara tacksam om ni kunde kommentera om vad ni skulle vilja att jag ska blogga om. Nu ska jag bädda i soffan och gå upp och hämta min specialkudde/ CP-kudde som Kicki säger, och min bok så ska jag läsa lite. Är snart klar med den boken. Men jag måste snart köpa Så länge vi båda andas. Sen ska jag köpa lite nadra böcker som jag kan skriva om sen.

Ha det bäst// Danni

Grannen som jag är så j*vla förbannad på jsut nu!

Hej! nu sitter jag här och lyssnar på våran granne till helvete. klockan 7:00 så började han hammra så högt att det känndes som om det var exakt bredvid mig men nej tydligen var det nere i vardagsrummet. Men nu borrar han bara. HELA TIDEN!!! Egentligen ska man gå till hans dörr och plinga på hos honom 12 gånger i rad och bah:
*pling plong* *pling plong* *pling plong* *pling plong* *pling plong* *pling plong* *pling plong* *pling plong* *pling plong* *pling plong* *pling plong* *pling plong* och sen bara gå hem till sig igen och njuta. Haha ska jag fan göra. Någon gång :P. Man hör ju förfan inte ens när man spelar GH - Guitar Hero. Haha juste! han slutade ett tag och vet ni vad Maria sa då?
Maria: Nämen! hör man sina egna andetag, kors i taket!

Haha nej men nu ska jag in och läsa några bloggar.
Har ni haft några störande grannar någon gång?
Nej nu ska han både hammra och borra, samtidigt!   ÅÅÅÅHHHH!!!!! Snart går jag upp till honom och gör det ja sa :)
Nu ska jag gå.
Tschüss// Danni

Ingen rubrik.

Hej! Igår kväll så kom ju Maria hem till oss från London. Hon bor och jobbar där. Iaf en stund efter hon kom hem så gick jag ner och sa hej. Jag hade ju bakat muffins och då såg jag ju att de hade ätit några stycken. äh det fanns ju kvar till mig iaf :P Igår så skulle jag ha bloggat innan jag gick och la mg men det blev tyvärr inte så... Precis när jag hade loggat in och tänke börja skriva så dog datorn, den behövde laddas. Iaf, Idag tror jag inte att jag ska göra något. Kanske, kanske åker till Handen. Jag behöver en nagelfil, nagellack, mallar till fransk manikyr, och ja det var typ det
Eller så åker jag kanske till Stan imorgon. Juste! Veckans glas på McDonald's är min favorit. Lila. Den ska just komma när man åker bort. Äh någon annan får väl köpa det åt mig om d går och äter på McDonald's :) Men nu har jag inte tid att skriva för jag måste hjälpa Devin för han ska koppla in sitt nya Guitar Hero. Han har det där med trummor och mick och allt. Det är skitkul :)

Bye. //Danni

Vad tycker ni?

Tycker ni att Bill Kaulitz ska ha:


Sitt stora snygga hår
Eller

Kanske dreads?

Själv tycker jag att han ska ha sitt stora hår, eller ja.. utsläppt. Vanligt,Inte dreads

Vad ska Tom Kaulitz ha?


Dreads
eller

Sean Paul håret?

Jag tycker att han ska ha dreads. Jag vet inte vad det andra heter men han ska INTE ha det håret. Han måste ha sina dreads :(

Nu har Maria, Kickis dotter kommit hem från London så nu ska jag ner och säga hej.

5 saker

5 saker ni säkert inte visste om mig:

  • Jag har läsglasögon
  • Jag älskar att laga mat/baka
  • Jag har aldrig fått månadspeng men ska få det nästa vecka
  • Jag var rädd för bilar när jag var liten
  • jag äälskar djur


Bye //Danni

bilder m.m

Hej! nu är jag skitförbannad på Denise. Hon kommenterar på min blogg men hon vet inte ens vad hon snackar om. I det inlägget där jag skrev att jag jämt hade tråkigt och inte hade några pengar och det så kommenterade hon: Hitta på nåt då.
Gör hon det? nej. Hon gör precis samma sak som jag gör när hon ee hemma på helgerna eller på loven. Bara för att hon får åka till Stadium och hjälpa Kicki och har något att göra. Egentligen ska hon inte säga något. Vet ni hur ett samtal blev nyss?

Donny: Du kan ju inte bara ta din dator ifrån denise när hon har den..
Jag: Jo för jag har rätt att ha min egna dator, det är ju inte hennes iaf.
Donny: Men hon hade ju den.
Jag: Kicki sa t.o.m att jag hade rätt att ha min egna dator
Kicki: Nej det sa jag inte. Jag sa att du skulle fråga Denise om hon kunde byta till våran dator.
Jag: Nej det gjorde du inte! Jag sa att jag hade rätt att ha min egna dator och då sa du "Aa"
efter en stund så sa devin något och då sa:
Kicki: Devin, lägg dig  inte i det där.
Jag "mumlade": Han får göra det om han vill.
Denise: Devin gå ut
Jag: Han får vara här om han vill, eller nej men om jag vill att han ska vara här så får han det.
Denise: Nej, det är inte hans rum..
Jag: Det är inte bara ditt heller. Om jag vill att han ska vara här och säger att han får det så får han det. Du kan inte bara bestämma hela tiden.
Kicki: Kom ihåg de orden Danni!!!! Kom ihåg de. Varje gång du vill att han ska ut så ska jag inte göra något. kom ihåg de orden
Jag: Aa ska jag fan göra!

Asså jag fattar inte varför alla jämt ska lyssna på Denise hela tiden. Vafan lyssna på mig också någon gång. Iaf nu vet ni det. Tydligen så ska vi inte till Norrland längre utan kanske ner till Göteborg till Kickis syrra. Och om vi åker till Göteborg så ska vi inte till Liseberg. Vad gör man i Göteborg när man inte åker till Liseberg.? Jag tänker inte åka ut i någon sjö med någon båt om de tror det. Och det  värsta är att där de bor så är det ett getingbo. Och jag hatar getingar. Jag verkligen hatar de!. Jag tror inte att jag vill åka dit upp till 100% men kanske 70-75%, bilresan kanske blir kul... Egentligen kan jag inte skriva så eftersom att Denise säkert kommer skvallra men jag skriver ändå. Idag har jag iaf bara vart hemma, som vanligt. Men jag har bakat muffins :) tog lite bilder. Hittade usb-sladden också. Men nu ska ni få lite bilder från grönan och från idag.
(Klickbara bilder)

Sådär såg det ut när jag väntade på Pappa, Kicki och Alexandra när de skulle köpa biljetter för häftet tog slut.


Där är Pappa och Kicki i Fritt fall


Mitt åkband

och nu från dagen:


 Muffinsen innan de åkte in i ugnen


 I ugnen


Tiden gick långsamt :P


Ritade under tiden.


Sen blev det muffins med mjölk.

Det här blev ett ganska långt inlägg.
Juste! Britney hade ju sin konsert ikväll. Här får ni lite bilder på henne också





Nu ska jag se klart på Prison Break.
Haha det här inlägget har typ tagit en halvtimma.  Har kollat lite på 2½ men ibland, så det ee ju inte så konstigt.

Bye //Danni

Orättvist!!!!!!

Hej! nu ser jag på "7th heaven - Sjunde himmlen". Jag tycker livet är sååå orättvist. Alla har något att göra utan jag. Och alla har pengar och kan göra saker. Te.x gå på bio, shoppa och ha kul men jag, jag kan inte göra någonting. När alla springer och jobbar och har kul så måste jag sitte i sängen med datorn eller  kolla på tv. Och har ni testat att kolla på tv hela dagen?
Tråkigare än det finns det inte. Och när man frågar om man får följa med någon så ska man ju självklart inte få göra det. Och då blir dagen precis lika tråkig som alla anadra dagar. Och när man får något att göra så ska vädret förstöra allt. :(:(  Men nu så ser jag på Ellen DeGeneres show men ska snart se på New York Minute på datorn.
Nu ska jag gå.

Küss// Danni

Hemma

Halo!! För en stund sen så kom jag hem från Åkersberga. När vi kom hem så kollade jag lite på en film som är på 3:an. Den är faktiskt ganska så bra. Jag torr den heter Dragonfly. Alltså vet ni hur många filmer det är på bio som jag vill se just nu? Det är:

* The Hangover
* Brüno
* Harry Potter and the half-blood prince
* Ice Age 3
* My bloody valentine - 3D
* The Proposal
* Transformers
* Night at the museum

Det är ju fan 8 filmer. Måste prata med Mamma och Pappa och se om jag kan få lite pengar :P
Men nu ska jag se klart på Dragonfly filmen.. Och se i min kalender vilken dag jag kan gå på bio :P

Tschüss// Danni

Åkersberga

Hej! har egentligen inte tid att skriva nu för jag ska med och lämna alexanra i Åkersberga.
Imorn kommer Kickis andra dotter Maria. (hon bloggar för veckorevyn och hennes blogg finns bland länkarna) iaf, hon bor i London så jag har inte sett henne på jättelänge så det kommer nog bli kul. Men nu måste jag gå.

See yah// Danni.

Twilight + popcorn

hej! Nu har jag och Alexandra nyss sett på Twilight och ätit lite popcorn. Alexandra tyckte att den var så bra så hon vill se den igen. :). Men nu ska jag fylla på mitt glas med läsk.
Har ni sett Twilight förut? Vad tyckte ni? Tycker själv att den ee asbra.
Var inte första gången jag såg den om man säger så. Har typ sett den 8 gånger :P

Bye.// Danni

,,..--¨¨¨*'^

Hej! jag vaknade av att Denise låg och pratade med Pappa i telefon. Så då gick jag, Alexandra och Denise upp och åt frukost. Så nu sitter jag här efter att ha ätit, klätt på mig och fixat lite med diskmaskinen med Alexandra.
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jagg och Alexandra kanske kommer hitta på något snart eftersom att denise drog till Länna. Vad ska ni göra idag? Nu ska jag gå.

Küss // Danni

Ska snart sova..

Hej! Jag har inte kunnat blogga idag för jag har typ inte vart hemma och när jag har vart hemma så har jag gjort något annat eller så har datorn varit upptagen. Men nu bloggar jag iaf. Idag så fixade Alexandra mina naglar, valde blå färg. Blev faktiskt snyggt enligt moi. Sen när vi var klara så åkte vi till Länna och väntade på att Kicki skulle sluta så vi gick runt där och kolla. Sen gick vi in på Skopunkten och kollade lite också. Och vi blev så hiiimla hungriga allihop så alla sant och tänkte på mat. Jag tänkte mest på kycklingburgare :)
men sen när Kicki slutade så gick vi från Länna till Skogås. Det var ganska så jobbigt. När vi kom hem så gjorde Alexandra mat. Spagetti och köttfärssås, det var jätte gott. Sen så såg vi på P.S I love you. Har sett den förut. Tycker den ee bra. Sen såg jag slutet på King Kong som var på 6:an. Men nu ska jag sova. Är ganska så trött. Juste! Jag var tvungen att ta äckligt vätskeersättning som jag kanske kmr få ta varje dag :(:(

Ikea

nu har jag duschat och fixat naglarna. Blev blå färg. Men snart så ska vi ta bussen till Kickis jobb och åka  till Ikea efter det.

Bloggar sen
Bye/Danni

Gröna Lund igår

Hej! Jag kunde inte blogga igår efter grönan för jag var för trött. vi kom typ hem 12 - 01... Så när vi kom hem så gick alla och la sig. Jag, Denise och Alexandra sov i samma rum. Jag hade tänkt att läsa men jag orkade inte. Vi pratade istället och såg lite på tv men jag somna :P. Igår så var jag ju på Grönan. Det var kul. Hela familjen skulle åka flygande mattan men när den började så ångrade jag mig. Jag hade aldrig åkt den och det känndes verkligen som om man skulle ha flygit ur den hela tiden. Jag blev jätterädd så jag började smågrina. Och Denise skrek: SLÄPP AV MIG, SLÄPP AV MIG!!!!!! Haha :)
och Vilda Musen hade stängt, precis när jag ville åka den :(. Den hade stängt bara för att det blåste för mycket. Men sen mot kvällen så öppnade de. Men typ runt halv elva så kom jag ut ur Lustiga Huset. Jag och en tjej som jag känner sprang igenom hela lustiga huset och sprang igenom alla "banor". Och det var ju sååå varmt där inne så när jag kom ut var jag knallröd om ansiktet. Men då så gick vi till pappa och köpte läsk. Ja... Juste! Jag, Sofie (den här tjejen) och Denise gick och skulle tävla på ett choklad hjul. Jag tog bricka nr. 9 och denise tog bricka nr 3. Jag vet inte vilken bricka sofie tog.. Jo 15.
Gissa vilken som vann? Jo 3:an! Så denise fick välja en marabou choklad. hon tog en med nötter i.
Och det roliga var att sa:
 Pappa: A, kom inte tillbaka utan vinst.
Vi: Nejdå...
och vi vann ju så när vi kom till baren som de satt i så såg jag och sofie ledsna ut för att de skulle tro att vi inte vann något. Men sen kom ju denise in med den stora. Sen efter en stund fick Jag, Alexandra och Denise pengar av pappa och Kicki till dumle/geisha hjulet. Så då gick vi dit och tog 5 brickor. Då vann Alexandra, så när vi kom tillbaka så sa pappa att när vi ändå hade turen med oss så skulle vi gå till centerhjulet. Så å gick vi dit . Och där stog typ 6-7 utlänningar och bara stog och skrek, och hoppade upp på bänken och tröck på alla knappar bakom disken och var som ett par vilda gorillor. Jag tyckte bara synd om killen som jobbade där. För de höll på heeeeeela tiden.
Killen: Ni får inte trycka på knapparna annars måste jag hämta vakterna  
utlänningarna: eru rasist eller? eru rasist?
Killen: Nej, e du?

A iaf när det bara var vi vid hjulet så tog vi exakt samma brickor som vi gjorde på geishan. Och min bricka vann så jag blev ju jätteglad och bah typ yes!!! yeaaah! Men Alexandra och Denise fattade inte att vi vann för de där killarna bah: VI VANN VI VANN!! Men sen så sa killen: bricka nr 5! Och alexandra bara sträckte upp handen och skrek typ: det ee vi det ee vi. tjejen där borta. Så jag fick ju välja center eller sport men jag tog center. Och det roliga var att innan vi kom fram till centerhjulet så sa jag: nu ee det fan min tur att vinna, jag som jämt brukar vinna.
För de hade ju vunnit geisha och choklad. och då vann jag ju :)
Ja så vi åkte hem dmed en stor choklad, en stor geisha oc en stor center.
Och när vi satt på tåget så tog vi upp en sån där hel chokladkaka och delade på den. och när den var slut så sa några tjejer bakom oss: Har ni choklad?
Då tänkte jag: Om vi har... haha
Men då så var ju den slut men Kicki gav de två stcken hela stycken som de kunde dela på eftersom de var 6 styckna. Och de blev jätteglada. Ja sen kom vi hem. Jag tog några bilder men inte så många men min mobil är utladdat och jag har ingen usb-sladd. Men nu ska jag äta frukost, göra ansiktsmask och fixa naglarna. Sen drar jag, Alexandra och denise till Kicki, sen vet jag inte vad vi gör.
fIck bli ett långt inlägg idag. Bloggar säkert sen.

Bye// Danni
P.S: Nu har jag skrivkramp :)

Grönan

Hej! Nu har jag jättebråttom... Ska snart gå till tåget och åka iväg till Grönan. Tar bilder, har redan tagit fram min mobil :). Nej nu måste jag fixa mig klar.

Bye// Danni

BR-B-Q

Hej! idag har jag ju inte bloggat så mycket. Och jag kan ju inte blogga mer imorn (kanske). För jag kanske ska till Grönan... Men då blir det nog bilder. Nu står iaf Pappa och grillar lax till mig, Devin, Kicki och Alexandra. MUMS!!! Jaja nu ska Denise hjälpa mig med den där ipod grejen.

Ipod

Hej! Nu har jag gått in på någon hemsida och försökt att fixa en ipod med låtar som ni kan lyssna på (om ni vill). För det är en såndär som man måste trycka på play om ma vill lyssna på den för det värsta jag vet är när man sitter upp på kvällen och så börjar värsta musiken... Men jag har inte lyckats än men ska fråga min syrra sen när hon inte är sur på mig vilket hon är nu =). Men nu ska jag gå och kanske spela guitar hero (trummor) med Devin, eller så kollar jag på när Alexandra fixar Kickis naglar :)

Tschüß// Danni

Ö.B

Hej! Nu har jag ätit frukost och klätt på mig. kicki's dotter Alexandra kommer snart så då åker vi till Ö&B. hon skulle vara här vid 11:00 så då har jag egentligen bråttom :/. Fast jag borstar tänderna och borstar håret om en stund. På fredag kanske vi ska till Gröna Lund, om det blir fint väder (Hoppas). Kanske har sagt det men men... Nu måste jag gå och fixa mig klar.

Bye //Danni

Dagen.

Hej! Idag så åkte jag och Denise till min Mamma för jag skulle hämta min bikini eftersom att vi ska till Norrland nästa vecka och jag hade inget annat för mig. Sen när vi kom hem så var Pappa och Kicki hemma. Och jag och Denise har vart helt sega i kroppen idag. De säger att det bara är för att vi aldrig är ute på dagarna. Men iaf så då fick vi ta vätskeersättning. Och det smakar inte gott kan jag söga er. Inte gott. Och det var med svartvinbärssmak :/. Jag blev ju tvungen att dricka det förra sommaren på Liseberg, för jag kunde ju inte dricka någonting. Glömde typ bort att dricka, och det var ju jättevarmt förra sommaren. Men då var det ju iaf apelsinsmak, fast det smakade lika äckligt. Iaf för att ta bort smaken lite så tog jag och denise en jordgubbe till :). Det blev faktiskt liiiiiiiite godare. Iaf som sagt så var jag hos mamma men glömde bort att ta bilder :( Sorry! Men på Fredag så ska vi till Gröna Lund och då blir det nog bilder.
Nu ska jag gå och fixa lite med garderober och blablabla... Min storebrorsa har ju flyttat så då flyttar min lillebrorsa ner till andra rummet. Och nu så måste jag rensa garderoben och ja flytta över saker...

Bye// Danni

städa

Hej! nu ska jag städa min hylla i mitt rum. Så jag kan inte skriva nu, tänkte bara skriva lite snabbt så att ni kan få något litet att läsa :)

Bye//Danni

Trött + Huvudvärk :(

Hej! Jag vaknade för typ 45 minuter sen. Och nu ser jag på "7th heaven - Sjunde himlen" Det här inlägget blir typ bara 2 rader. Jag är jättetrött, och har huvudvärk. Nu ska jag gå ner och ta en Ipren.

Bye //Danni


Michael Jackson.

Nu sitter jag i mitt sovrum och kollar på Michael Jacksons minnesstund. Just nu är det Lionel Richie som sjunger.  Jag är nästan helt säker på vem som mördade Michael. Jag tror att det var hans läkare som gav honom medicin som gjorde att han dog. Hans sköterska sa att han inte fick ta de bara för att man kan dö dagen efter men jag tror att läkaren gav de iaf. Men nu ska jag se klart på Michael Jacksons minnesstund.

Bye. //Danni


Michaels Thriller album.


Coolt...


Min favorit


.....................................................................................................................................

Design...

Hej igen. För en stund sen så duschade jag och nu sitter jag och kollar på Tyra Banks show men mixar med lite film som ska föreställa Michael Jacksons liv. Idag tror jag inte att vi ska göra något... Men kmr såklart att blogga iaf. Men det jag egentligen fråga er är Är det någon som vet/känner någon som kan fixa en design? Skulle bli jätteglad om någon av er visste för jag är såå trött på  den designen som jag har nu. Men nu ska jag se klart på Tyra Bank's show.

Hejdå// Danni

;:_-

Halo! För drygt en timme sen så vaknade jag, fast jag låg kvar i sängen och försökte somna om :P. Men det gick inte för det var så obekvämt. Inatt så har jag inte sovit bekvämt. Jag har vaknat typ hela tiden (känns som varannan kvart) och sett att min kudde har ramlat ner så då var jag tvunden att dra upp den. Men jag orkade inte typ för ni vet när man är så trött och när man inte har några krafter, så fick jag. Så när jag tog upp kudden så kändes det som om den vägde 5 kg. Haha. Iaf, när jag hade gått upp, så kollade jag på tv i typ 5 minuter men jag kunde inte ligga kvar för då skulle jag ha somnat om. :). Så jag gick upp och åt lite frukost. Jaa... Det är typ allt som har hänt. Nu ska jag sluta skriva och börja läsa bloggar.

Tschüss// Danni


snabbt inlägg

Hej, nu sitter jag i sängen och kollar på NCIS (Navy CIS). Nej nu slutade det. Får bli "2½ men" istället. Men nu ska jag gå, ha det så bra så länge. Kanske bloggar sen.

Tschüß //Danni

Snabbt inlägg


Hej! Den här kvällen kommer bara att fortsätta med TV :( Tråkigt nog...  Här är min TV tablå:

Momma's boys (skippar The simpsons)
Criminal Minds
Prison Break (Måste ses)

Sen Kanske jag läser lite, + bloggar, vem vet..
Men nu ska jag se på tv.
Bloggar senare.
Bye// Danni









TV programmen :P

Hos Pappa

Hej! Nu har Pappa och Kicki hämtat mig och mina syskon från mamma. Sen åkte vi till Handens närsjukhus. Och efter det så åkte vi till Ö.B för Pappa och Kicki skulle kolla om det fanns någon grill. Så de köpte en grill. Och nu sitter jag här och skriver. Idag har jag som sagt bara packat, kollat på tv m.m. Det här blev inte ett långt inlägg menmen.
Ni kan få en låt som jag tycker är jättebra.

Michael Jacskon - They don't care about us (Prison version)

Nu ska jag gå.
Later// Danni

Trött.

Hej! Jag ska inte skriva så mycket nu, tänkte bara skriva lite eftersom att jag sa att jag skulle göra det. För drygt en timma sen så såg jag en jättebra film på 5:an. Det här är handlingen:

Amerikanskt drama från 2008. Baserad på en verklig händelse. En kvinna trodde att hennes lilla dotter hade omkommit i en brand, men sex år senare hittar hon dottern som då lever med en annan familj.

Tyckte den var jättebra. Men när man tänker efter så var den ju lite sorlig också eftersom att det var en verklig historia.
Men nu måste jag gå
Bye// ´Danni

,,,---...

Hej! Jag har försökt att blogga idag men det har jag inte kunnat göra eftersom att min syrra har haft dator HELA dagen. Men nu har jag den och nu bloggar jag. Jag är såååååå himla arg på min syrra. Iaf idag har det inte hänt något speciellt... Och jag har ingenting att skriva om. Till skillnad från min syrra för allt hon bloggar om är kändisar. kändisar, kändisar och ännu mer kändisar. Jaja slutpratat om henne. Hoppas Sara kommer hem snart. Nej nu ska jag gå. bloggar säkert senare.

Bye //Danni

A Camp...

Hej, nu sitter jag och lyssnar på A Camp - Stronger than Jesus. Ni kan få den låten:

A Camp - Stronger Than Jesus:


A Camp - I can buy you:


http://www.youtube.com/v/qMwO7t7dHgo
Tycker de låtarna är jättebra. Vad tycker ni? Fast jag gillar Stronger than Jesus är bättre än I can buy you. Jag önskar att man kunde ladda ner låtar. :( Just när de förbjöd det så ska alla bra låtar komma. Eller ja det var ju inte lagligt förut heller men a ni fattar typ vad jag menar. Eller? Haha nu måste jag nu för Denise ska ha datorn nu, hennes blogg finns bland länkarna.
Küss// Danni


Sommarkrysset.

För en stund sen så kollade jag lite på Sommarkrysset, men det var inga bra artister. Men nästa vecka kmr E.M.D och Johan Palm. Tror ni att jag ska gå? Alla ni som trodde ja hade rätt :P.
Johan Palm kommer och jag ska gå.
 Nu vet jag inte vad jag ska göra, tror inte att det kmr något bra på TV heller.
Men nu ska jag gå.
Bye //Danni

P.S: Vad ska ni göra i sommar?


...

Hej! Idag vaknade jag runt 12:30 för att min brorsa satt och dunkade in kåp dörren i min dörr. är jag vaknade så åt jag frukost sen så kollae jag på film. tänkte först se på O.C- boxen men jag kom på att Denise har glömt MIN box hemma hos Sara och den kmr jag få tillbaka i Augusti eftersom att Sara är i Iran. Men sen tänkte jag kolla på One Tree Hill-boxen men den funkade inte i min DVD. Tyvärr. Så jag bara tog någon film och det blev Mean Girls.
Idag ska jag typ inte göra något speciellt. Nu sitter jag bara vid datorn och skriver samtidigt som jag lysnar på en intervju med Tokio Hotel. Jag har inte hunnit tagit några bilder. Sen har det tyvärr inte funnits något att ta kort på. Men igår tog jag kort på en sak iaf. Den bilden får ni senare i inlägget. Och min syrra säger att jag aldrig frågar frågor, men varje gång jag gör det så läser hon typ inte de nlägger så jag kanske ska fråga mer frågor och så kan det stå på rubriken att det är en fråga så att hon ser :P. Nu kommer bilderna från igår och lite mer.


Mean Girls - som jag såg på


Tokio Hotel.


Johan Palm


Jordgubbar doppade i vit choklad och Fanta - Åt/drack igår. (MUMS!)

Nu ska jag gå.

Küss/Danni

Bilder.

Hej, min syrra sa att jag aldrig bloggar och att jag aldrig lägger ut bilder. Men hon gör det inte heller så egentligen ska hon inte säga nåt. Men så nu så ska jag lägga upp bilder, så det kan vara allt möjligt.


"Snygga" jag i bilen


Vid Saras dator. - orkade inte rotera den.


Insane.


Gråa var min syrras och den grå vita var min.


Sara som inte ville vara med på kort.


Denise på tågstationen i Skogås.

Nu ska jag sova
Bye //Danni

Har ingen rubrik :-)

Hej, Idag var jag i Stan men Denise för hon skulle hämta sitt legg. Efter det så tog vi bussen till gullmarsplan och åkte hem. Sen när jag kom hem så var jag skittrött så jag la mig framför tv:n och kollade på The simpsons och Family Guy. Det blev inga bilder. Och jag vet inte vad jag ska göra imorn. Juste, min syrra Donna fick sitt barn idag. Blev en kille. Nu ska jag äta tror jag, bloggar mer sen.
Bye// Danni

Wild Child

Hej igen! Nu har jag nyss kollat på Wild Child på internet men när jag hade tittat i 72 minuter så kom det upp en skylt och stog något konstigt. Ska fråga vad det var för något för det var min syrra som sa hemsidan, så hon borde veta det.
Jag som ville se slutet :(. Iaf Imorn så ska jag nog åka till Handen. Tror jag. Nu ska jag in på H&M:s hemsida och kolla om de har några snygga kläder.

Bye// Danni

Tråk-dag

Hej, nu har jag läst tre kapitel i "Ljudet av ditt hjärta". Idag har jag som sagt inte gjort något ochg imorn får jag det säkert ännu tråkigare eftersom att det står att det ska regna :( + åska och blixtra. Haha hoppas att det blir strömavbrott. Då får jag lite kul iaf. Haha,skoja. Men jag hoppas att det blir det. (I hope :P) Nej nu ska jag se vad det är på tv och om det inte är något bra så vet jag inte vad jag gör.
Bye //Danni


SORRY!!!

Förlåt att jag inte har bloggat något på länge. Men nu så är jag ensam hemma och har tråkigt. Kankse åker till Haninge C
Fast jag har inga pengar :P Ska bara kolla lite på vad de har... Ja.. det har inte hänt något speciellt så jag har ingenting att skriva om. Och jag lovar att jag ska blogga mer idag.

Bye// Danni

Varmt

Hej! Nu sitter jag hemma hos mamma och har tråkigt. Tydligen så var The Cardigans och A camp inte samma band, men det var denise som sa det, men sen så kommenterade min andra syrra att det inte var samma band. Jaja det var de iaf :P Jag har ingenting att5 skriva utom att det ee sjukt varmt hos mig och jag orkar knappt sitta upp. Nej nu ska jag gå.

Bye// Danni

RSS 2.0