Bilder från Grönan igår

Gud, förlåt för JÄTTEDÅLIG uppdatering. Idag har jag vart hemma från skolan för jag mådde inte så bra. Hade ont i magen (vilket jag fortfarande har nu, och nu har jag ont i halsen också :( ) Men ja..  Ehmm.. ja som sagt så var vi på Grönan igår, och vi trodde ju att Johan Pam skulle komma men nej det gjorde han tyvärr inte. Men han kommer nästa helg, men det e tyvärr i Göteborg. Så Sara ha inte fått sätt honom än. Men självklart tog jag ju bilder som ni ska få nu.

(Först ska ni få bilder från: hemma hos Sara)


Haha Sara vid Matbordet. - Talk to the hand biatch :)


Min cola, skulle egentligen bara vara den på bilden, men tsatsikin kom med


Sara står i badrummet och sminkar sig.


Haha och Sra e ju så klumpig så hon fastande i stolen med hennes byxor.


Haha!! Sara plattade mitt hår, och kolla hur hon höll i tången. Heheh, dplig humor jag har. Jag vet :)


Sådär blev håret :P


Sara tog kort och jag står i bakgrunden och sjunger;P


Me playing fjortis :)

(Och nu på väg till Grönan)


I väntan på att denise skulle komma så åt vi på McDonald's
Haha det blev bara en bild :P

(Nu från grönan)


En kille som var jätte duktig på skatesurfing (tror stt det hette så)



Molly Sandén


Amy Diamond. (E inte ett stort fan av henne men, tog kort till bloggen. Det kanske finns någon annan där ute som gillar henne)


Den alltid lika glada, roliga och spralliga Markoolio


Nanne blir upplyft


Alice


Alexander Rybak♥


Han kollade på oss typ hela tiden :P


Alexander sjunger


Han åkte Tilt :)


Han kom ner och jag rörde honom. LÄNGE :D Ni ser min hand. Det e den med fult vitt nagellack.


E.M.D


Erik♥


Mattias♥


Danny♥

Hade fler bilder på de men orkar inte ladda upp de.
(Nu på sakerna jag fick)


Svampebob som de säger i Norge :)


Svampebobduk (tycker att svampebob låter bättre än svampbob), ballongracket och nickelodeon slime som faktiskt e rolig att leka med :)


Slimen

Det var typ de bilderna. Men efter alla uppträdande och det så hade de en singnering. Man var tvungen att köpa album eller singlar för att få autografer, de fick inte singera på block men det gjorde de ändå :P. När jag gick fram till Erik så sa han såhär:

Erik: Hej sötnos, vad heter du?
Jag: Danni
(Och Danny gav mig värsta blicken :P)
Erik: Vad söt du är Danni. Det känns lite konstigt att säga det. :)
Danny lutar sig till Erik och säger: Tack :)


Orkar verkligen inte ladda upp bilderna på autograferna. Men gör dedt kanske sen. Nu ska jag nog rensa mina bilder, sen ska jag nog duscha..

Danni




Grönan

Nu e jag hos Sara och vi sitter ju vid datorn. (Som ni märker) Men idag så var vi ju på grönan och allt var perkfekt tills de säger att Johan inte kommer! Så honom såg vi inte. Och jag rörde Alexander Rybak :) LÄNGE! Men sen efter att alla hade uppträtt så signerade de. Man var tvungen att köpa en singel/ett album för att kunna stå i kön och man fick inte krama, pussa eller ta kort med de vilket jag tycker var asdåligt. Men jaja, berättar mer sen när jag har usb-sladd och e hemma. Kommer troligtvis inte blogga mer idag/ikväll. Men bloggar imorn.

Danni

Grönan nu

Hejsan bloggen! Haha skoja. Nej men nu står sara och pratar med denise och sminkar sig samtidigt. Och jag har nyss målat klart mina naglar. Målade bara ena handen igår, var för trött för att göra den andra. Men som sagt idag ska ju vi till Grönan, för Johan Palm kommer. Vi tar nog tåget som går 10:13... För Sara hann nte ta det tidigare tåget som vi hade planera. Men nu måste jag gå och platta Sara's hår.
Bloggar när jag kmr hem. Då kmr lite bilder också

Katrin Schulman

Hej igen! Tänkte bara skriva ett inlägg om Katrin Schulman. Alla typ hatar henne, men jag förstår inte varför. Det käns som om jag e den enda som gillar henne. Jag tycker om henne för hon säger liksom vad hon tycker och tänker. Hon spelar inte någon annan och ljuger om vad hon tycker. Hon gillar ju inte Kissie typ. Och det e något vi har gemensamt. Ska lägga in några videoklipp med henne när hon pratar om Blondinbella och så..

 
Mitt favvo klipp med henne.
 
Och det e samma sak med Carolina Gyning. Jga har sett på några bloggar att typ jättemånga e emot henne
Och alla typ tycker att hon och Katrin bara skriver om bantning. Som katrin säger. Iaf ville bara säga att jag e inte som alla andra. Jag har ingenting emot Katrin eller Carolina. Gillar de båda.

Kommentar - Again

Hej! Fick ännu en kommentar om att min blogg suger. Ni ska få se den.


 
LOL om Långt inlägg?:
Den här bloggen suger!!! fixa den bättre eller gör en ny

IP: 80.217.77.224

SV: Om du nu än tycker att min blogg suger så frågar jag: Varför läser du den då. Eller ja du får ju läsa den om du vill men det e ju onödigt att läsa den om du tycker att den e dålig. Skulle gärna vela veta om du har en blogg. Och om du har det s skulle jag gärna vilja se den och se om din blogg e så himla mkt bättre.

Men iaf, idag kanske jag ska hem till Sara, men hon sover tydligen. Iaf senast jag ringde, men ska ringa henne snart igen. Annars kanske jag gör något annat... Men vi får se. Nu ska jag iaf in på lite bloggar. Men vi hörs


Danni

 

Långt inlägg?

Hejhej! Nu sitter jag här och nyser förfullt. Jag e på riktigt skriv humör så jag antar att det kmr bli ett långt inlägg. Just nu ser jag på slutet av Old School Som e på 5:an nu, nej nu tog den visst slut. Ja, sitter här och chattar med Sara om lite grejer och jag frågar henne om vi ska hem till henne imorn men det svarar hon inte på haha. Juste har tagit lite bilder som ni får se senare i inlägget. Men nu ser jag på MTV World Stage: Slipknot, De e bra faktiskt.. Hahahah funderade just på om jag gillar Johan Palm för att han e snygg eller om det e för att han sjunger bra. Men det e nog både och. WOW fick Deja Vú nyss. Men ja.. som sagt. Imorn kanske jag ska hem till Sara. Och på söndag e det ju Johan Palm på grönan. Någon annan som kanske ska dit? Men nu finns det nog inget mer att säga.. Ni ska få bilder snart också.


Dagens Outfit:

Jeansleggins - Bikbok

T-Shirt - Stdium (tror jag)

Tjocktröja - BikBok (Tror jag)



Chips och dipp som vi åt hos Miichi


Min cola som jag dricker just nu, haha


Haha vet inte vf jag tog den här men.. Lite fler bilder e väl kul :P


Jag var så smart så jag spillde cola på hela armen.


Seriöst! Sådär lite skulle jag och Denise dela på. Vi fick inte ta mer av min brorson. Fan, det kan väl inte han bestämma. Sen har de andra fått en hel påse liksom. Dela med er!


Fick post igår om att jag kunde dela ut tidningar och man får 1000 kr + dricks. Vet ej om jag ska gra det. Men behöver ju pengarna P:


Haha kolla in "Stifler" (Från American Pie) i hockey frilla

Ja nu fanns det inte mer bilder, och nu måste jag chatta lite med Sara för vi ska prata om söndagen lite

Danni


I'm Home!

Hallo! Nu e jag hemma från Miichi. Vi bakade muffins. De blev skitgoda. Tog massa bilder men de finns på Miichi's kamera. Så ni får de när hon har laddat upp de. Men sen efter att ha vart hos Michelle och ätit massa onyttigheter, så drog jag och Denise hem till Sara för vi trodde att vi kunde vara där eftersom att Miichi skulle dansa, men sara skulle ut med sin morsa.. Så vi drog hem och nu sitter jag här & chattar..Ska snart lösa ett korsord... Nej men nu ska jag göra det. Sen kanske jag ska duscha eller om jag tar mitt torrschampoo. Vi får se, men nu ska jag gå.

Love yah!// Danni

DET E INTE SANT!!!!!

Det kan det inte vara! Gud, Det sägs att Bill Kaulitz från Tokio Hotel har piercat börstvårtan!! NOOOO!!! Det kan inte vara sant. Vad har jag någonsin gjort honom? Precis ingenting!! OH GOD! 

Look at this!!

 
It just can't be true!!!!?? Det e någon som har gjort så att det ska se ut som om han har gjort det. Det e inte sant! Det  får det inte va! Ok, var bara tvungen att visa er denna tragiska, sorliga, video! God, can somebody just shoot me???
Please!
(Jag gillar inte Bill mindre nu, älskar honom fortfarande lika mycket, även det misstag han har gjort!)

Morgondagen

Nu e jag äntligen klar med allt skrivande. Har nyss skrivit av några recept från "Leila Bakar" som verkar jättegoda. Ska nog baka imorn, om jag får. Men för en stund sen så fick jag reda på att Denise ska sova hos Sara och hon har min bok! Så jag kan inte läsa :( Får hitta en reservbok. Imorn börjar jag iaf kl:08.00! Vilket jag tycker e jätte tidigt. Ska möta min kompis vid evertsbergsvägen kl:07.50. Just, jag kanske har gympa också. PÅ EN FREDAG!! sinnessjukt. Haha. Fast jag e inte säker, men måste ju ta med kläder för säkerhetsskull. Och jag kommer bli irriterad om jag tar med kläder men så ska vi inte ha någon gympa. Har jag bärt i onödan. Imorn ska det ju vara 21 grader. Lite mon men ändå sol. Tror att jag ska ha mina jeansleggins och någon t-shirt. Ni kan få en outfit bild imorn. Och jag tycker att jag faktiskt har varit dålig på att uppdatera men ska faktiskt börja göra det oftare från och med imorn. Lovar. När jag får lite fler läsare ska jag nog göra en frågestund. *Dananana* Iaf nu ska jag nog gå och... Ja.. Någonting blir det nog.

Loveee// Danni

Dagen

Hej! Nu e jag hemma från skolan och Handen C. I skolan så fick vi ett nytt schema. Det e jättekomlicerat. Jag vet inte ens när jag börjar imorn :S Men iaf efter skolan så satt jag och Josefin vid skaterampen och kollade när alla åkte. Sen så mötte jag Miichi & Denise och vi åkte till Ö&B för Miichi skulle handla. Efter det så drog jag till Handen C för jag skulle köpa ett skrivhäfte till skolan. Typ ett sånt som man kan anteckna i.. Efter handen, så åkte jag till Pappa för att hämta mina grejer. Och nu sitter jag här. Så nu har jag gjort en lång historia kort. Haha skoja. Men nu ska jag nog in på lite bloggar och läsa.. Juste detta e till Miichi!: Jag har inte fått den där kommentaren som du sa att du skrev..
Men nu orkar jag inte blogga mer för stunden, men bloggar nog om en stund.

Peace/ Danni

Schemat imorn..

Hallo all die wunderbaren Leser! Nu har jag nyss kommit hem från Handen C. Jag åkte dit med min brorsa och hans kompis, för Devin skulle köpa fotbollsskor. Mötte mamma vid Stadium. Sen när det var klart så käkade vi lite på McDonald's. Och nu e jag hemma. Imorn så börjar skolan kl: 08.45. Och då har vi musik.. Äh istället för att skriva alla lektioner så gör jag såhär:

Morrgondagens schema:

08:45-09:45 - Musik
09:45-09:55 - rast
09:55-10.35 - Svenska
10.35-11.55 - står inget. Kanske lunch, vad vet jag..
11.55-12.55 - Matte
12.55-13.00 - rast
13.00-14.00 - Tyska (språk)
14.00-14.10 - rast
14.10-15.15 - SO
15.15: Hem till Pappa och hämta mina grejer.?

Ja det e min dag det.. Finns inte så mycket mer att säga.. Men bloggar kanske sen. Juste! Tänkte fråga er om vad ni tycker om att jag kanske ska göra en kategori om "skolan". Så vad tycker ni? Ska jag göra det? Eller inte göra det?
Alternativ nr.1? Eller Alternativ nr.2?

Küss// Danni


HITTADE DEN!

Hittade usb:n så här kmr bilderna,


Jag och min klasskompis Josefin


Ser ni hur kort jag e???


Där går jag och stressar :P


Salladen till några grillade hamburgare som vi åt hos Pappa


Sen så åt vi lite glass och chokladsås till efterrätt


Haha, ja jag hade tråkigt


Tog en liten bild när jag skratta hehe


Hade lite olika grejer på datorn som gjorde att man kunde se dubbel ut och allt möjligt..


Visste ni att jag har en tvilling? Hihi skoja


Haha visst var jag fin??


Huvudlösa Danni


Ett wienerbröd som jag var tvungen att tjata på Kicki innan jag fick det :P

Och nu från dagen:



Josefin i en bil från typ.. ja nån gång i tiden ;)


Massor av gamla bilar


En jättedålig bild på någon gammal apparat typ..


Det där ar toan i rymden. Om nii ser det där hålet så e det där man ska bajsa. Och man får inte missa för då flyger korven runt, haha. Och man skulle kissa i en tratt :S


Me in da space, hehe


Haha


Japp, så ser jag ut idag :)

Ja det blev mörka bilder, men det var såå himla mörkt överallt. Ja, det blev ganska många bilder ändå. Men det e jag ju skyldig er. Nej men hu ska jag surfa vidare. Sen så ska jag nog hitta på något annat


Hemma

Hejhej! Nu har jg kommit hem från Tekniskamuséet. Det var faktiskt kul. Utan när min "kompis" kastade en jättestor legobit i ansiktet på mig. Så nu e jag ganska förbannad på henne. Hon sa bara: Ojdå, förlåt. Sen så gick hon bara. Försökte kasta tillbaka men missa henne. Hamnade på hennes arm. Fan. Men iaf när jag var påväg hem så kollade jag igenom alla ina bilder som jag har på mobilen. Och hittade några kort som jag lömt att ladda upp! Opps. Ni ska få de så fort jag hittar usbsladden. Nej men nu måste jag gå. Bloggar sen

Danni

Fel på förra inlägget

Hej förlåt. Såg nyss att jag fick en kommentar där det stog att jag inte bloggade ofta. Men jag såg att jag hade glömt att publicera. Så förra inlägget är från kl: 15:00

Utkast: Hej! Nu ...

Hej! Nu e jag hemma från skolan. Vi lekte bara hela dagen. Från kl 09:00 - 13:30. Lekte allt möjligt. Juste! vi fick våra skåp idag, men jag som har glömt mitt hänglås fick dela med min kompis. Fick överskåp:( Ville ha underskåp för sen i åttan så kmr jag få underskåp. Imorn så ska vi till Tekniskamuséet. Och min lärare e så snäll så när jag frågade honom om jag fick hoppa på tåget i skogås i stället för att åka till skolan, så fick jag det :) Om jag hade mina gamla lärare så skulle jag inte ha fått det. Det kan jag iaf garantera. Nu sitter jag och chattar med min kompis Yasmin. Hon e i Danmark och jag har inte sett henne på hela sommarn :(  Ja.. Eganska hungrig så jag tror att jag ska äta något snart.

Prison Break

Nu e det bara ca en kvart kvar tills sisa avsnittet av Prison Break kmr. Det kittlas i hela magen just nu. Jag kollar på klockan ungefär var 3:e minut.Hehe. Imorn sp börjar vi ju runt 09:00. Och vi ska få våra lås då. Men gissa vad som hände? Jo jag glömde mitt lås och nyckel hemma hos mamma tror jag. Jag letade i väskan men det var inte där. Så måste springa ner till Pappa och fråga om han har några.. Måste vakna runt 06:30, för jag ska duscha :S Men nu ska jag vänta i tio minuter på att PB ska börja.

Bye

Hemma

Ja nu e jag som sagt hemma. Var ju första dan i skolan idag men vi fick bara en bunt papper och veta vad vi skulle göra denna vecka. Imorn så börjar vi 09:00, sköönt. Hade ju inte sovmorgon någon dag i 6:an. Ja.. nu har jag inte mer att säga.. Bloggar senare

Danni 

Skolan

Hej! Nu e det ju skolan snart. :( Måste gå om 15 minuter. Väskan e packad, Håret e klart, jag e klar & Michelle e här. Ja.. Blir säkert lite bilder senare om dagen. Juste jag sa att det var Prison Break igår men det e ju idag. Ni förstår jag var lite trött igår. Sorry! Men igen får missa det! (om ni ser på det).   Nu ska jag kolla lite på tv.. Sen dra till tåget. Min klasskompis ska möta mig på busstationen. :D Men nu ska jag dra
Bloggar när jag kommer hem!

Danni

Tävling

Hej igen! Såg nyss på en blogg att man kan vara med och tävla om ett illustrationsportrett. Om ni vill vara med att tävla så klickar ni bara HÄR! Tänkte bara säga det. *Hoppas jag vinner ;P*


Orsaken..

Förlåt för att jag inte har bloggat sen imorse men jag har inte vart hemma. Först så åkte Jag, Pappa, Kicki, Devin och Devin's kompis till devin's kompis. Där så hoppade Devin och devin's kompis av. Sedan åkte jag, pappa och kicki vidare till pappas kompis. De har et stall och två hundar ;) Jag som älskar djur. Där så skulle pappa fixa något med datorn och jag och kicki stog vid stallet och pratade och kollade på hästarna.. Sen så fick vi se när hästarna skulle byta hovar. Och nu e jag hemma och har ätit korv med bröd.runt halv nio. Vi kom hem hehe, annars brukar vi inte äta så sent :P Nu sitter jag i rummet och ser på Tribute. Verkar bra faktiskt. Nej men nu ska jag nog se vidare på filmen men samtidigt läsa bloggar.


Danni

Rubrik?

Idag så väckte Kicki mig runt 10 och jag var astrött! Vet inte vad jag ska göra idag. Men vi får se... Juste!!! Sista avsnittet av Prison Break kommer ju idag!! får inte missa, men det kommer jag inte göra heller ;) Det här får bli ett kort inlägg, för jag har inget att skriva. Men nu ska jag läsa lite bloggar

The green mile

Hejhej! Nu sitter jag här efer att ha väntatpå Denise som skulle bli klar med datorn, och nu e hon äntligen det. Till middag så hade vi kräftskiva. Bara familjen. Var asgott. Jag t upp typ hälften av alla kräftor ;) Man måste ju ta för sig eller hur? haha. Nej men sen såg vi på världens sorligaste film. The green mile.





Filmen handlar om Paul Edgecomb som på 30-talet var vaktchef vid en avdelning för dödsdömda på Cold Mountain. En dag anländer en man som är dömd för mord på två flickor. Paul tar särskilt intresse för denna fånge. Något mycket underligt händer en dag, något som liknar ett mirakel.

Jättebra film. Tycker att alla borde se den någon gång. Grinade jätte mycket till den. Ja.. Imorn händer det inte något speciellt tror jag. Men vi får se. Nu måste jag iaf gå och lägga mig. Måste ju vända p dygnen, skolan börjar ju på måndag plus att Kicki säger att jag & Denise inte får sova så länge imorn så hon ska tydligen väcka oss runt 09:00-10:00. Men bloggar imorn. Nu ska jag iaf gå och dricka vatten. Är jätte törstig.

Godnatt/ Danni

Farsta bilder

Hallo!!! Nu sitter jag här oich ser på en film som går på tv3. Den heter What if God where the Sun. Den e faktiskt bra. E ju bara typ 20-15 minuter kvar. Idag ska jag inte göra något speciellt tror jag.. Ja eftersom att det inte har hänt något hittills så har jag inte mer att säga men ni ska få lite bilder från Farsta nu.:



Sara med sin Äppelpaj.


Denise med sitt vatten


Haha, jag knyter skorna.


Sen när vi kom hem och jag skulle sätta på mig min pyjamas så tog jag av mig strumporna och ni vet när strumporna har suttit lite hårt så kan det kan börja klia. Och det gjorde det på mig. Det kliades så mycket att jag råkade klia upp mitt skinn. Började blöda lite tillslut men så här såg det ut iaf.

Ja det var de bilderna. Ni ska få bilder på vad jag köpte sen men det har jag glömt att fota. Men nu ska jag äta något tror jag.

Danni


Poolpartyt

Hej! Nu e jag hemma efter att ha vart på det där poolpartyt. När jag och denise stog på perrongen så ringer michelle och säger att hon redan har dansat!! Så vi missade henne :( Men vi stog mest och bara pratade.. Såg en massa som jag kände igen :P... Nu har jag inte så mycket mer att berätta men.. Ja tror att jag ska in på FB nu

Farsta

Nu e jag hemma från Farsta. Jag fick åka fårån Skogås till Jordbro för att hämta sara för hon hade inget busskort eller nåt. Men så glömde jag det som hon skulle låna! Men hon tog mitt för jag skulle planka. Men i Skogås så mötte vi Denise och hon kom exakt när bussen kom. Som vanligt.. Men så åkte vi till Farsta hon där så gick vi in på någon affär kommer inte ihåg vilken men.. Aa sen så blev jag och denise hundgriga så denise tog bara en glass och vatten på McDonald's och jag och Sara käkade på Burger King. Sen gick vi in på H&M för där skulle jag köpa ansiktsmasker och någon torr schampoo. Sen så köpte jag mina skor men har lite ångest över det. Asså jag tycker att de var snygga men typ alla andra säger att de ser konstiga ut :/ Vissa säger att de ser stora ut. Det e 38 och jag kan hålla med er om att de e liiiiite förstora men vissa tror att det e strl 40 :S. Andra säger att de ser ut att vara från 80-talet. Så jag tror att jag ska lämna tillbaka de och då får jag ju mina pengar tillbaka men det finns ju få skor som kostar 200.. Det var rea just nu men skulle behöva lite mer pengar och jag har kanske 250 kr kvar av min månadspeng.. Så ska nog köpta nya skor.. Hittade ett par andra ascoola skor för fyra hundra men ska köpa pengar till mobilen också så där gick ju en hundrig. alltså har jag bara 350 kr. Sen har jag lite småmynt men skulle behöva en 50-lapp :) Nej nu ska jag inte tråka ut er med lite matte haha. Skolan börjar ju inte förrän Måndag. Hehe.. Men sen efter Farsta så åkte vi hem till Michelle för hon skulle låna lite grejer från denise..Sen så ska man ju på ett poolparty i Jordbro där michelle ska dansa. Men nu ska jag nog gå och.. Sova. Hahah Önskar att jag kunde det men, nej ska nog vila lite..

Danni

Ingen rubrik..

Hej! Nu har jag slutat chatta med Denise och Sara. Gud vad Jag och Sara gnällde på denise. Haha hon blev så stressad att hon började svettas, haha. Har inte så mycket att säga förutom att nu har vi bestämmt en tid när vi ska träffas m.m.. Men nu ska jag nog gå och läsa lite om jag orkar. Måste börja vända på dygnen snart.. ;) Godnatt!

Danni

Test

Nu har jag kommit hem från Mamma och har ätit lite.. Nu ser jag på Unga Mödrar och har ganska så tråkigt så jag tänkte köra ett litet test igen. Gjorde ju ett igår men gör det igen :P. Handlar om jag e lycklig eller inte :D


[ ] Du har en pojkvän.
[X] Du har ett eget rum.
[X] Du har en mobil.
[ ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[ ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[X] Du klär dig som du vill.
[ ] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[X] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[X] Du har aldrig blivit nedslagen.
[X] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[X] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[X] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[X] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt. (Samlar inte på något)
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport. (men ska börja :P)
[ ] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[/] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG. (Har inte fått betyg än)
[/] Du vet vad som händer i världen.
[X] Du bryr dig om folk.
[X] Du är nöjd med ditt liv.
[X] Du kan mer än ett språk.
[X] Du har ett smeknamn.
[X] Du har ett husdjur.
[X] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[X] Du är en ganska snäll person. (ganska! Haha skoja)

Total: 16
-----------
Total : 16

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

Stämmer ej tycker jag. Nej men nu ska jag se klart på Du är vad Du äter  

Money, Money

Vaknade för en stund sen av att Michelle ringde Denise. Så nu sitter hon bredvid mig och snackar med Denise om New Moon. Idag ska jag åka till Mamma och hämta min månadspeng för jag ska till Farsta och köpa skor på Fredag. Juste, den 30 Augusti så e det ju Nickelodeon dagen. Jag ska gå för Johan Palm kommer.  Ja.. Nu finns inge mer att säga.. Har klätt på mig och nu ska jag äta tror jag... Sen drar jag till Mamma.

Bloggar sen.

Danni

bilder från datorn

Nu tänkte jag lägga in mina och denise's skämtbilder:


Min min blev askonstig, vet ej varför :).






Jag var inte direkt berädd


Kolla in min tröja ;)


Me shooting Denise Haha

62 roliga frågor

Hittade en kul lista på Denise o saras blogg. Tänkte att vi kör den.

1. Hur gammal är du om fem år?
     17

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
     Datorn, haha om det räknas. ;)

3. Hur lång är du?
     1,54 , måste bli längre!

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
     Kommer tyvärr inte ihåg

5. Vem ringde du senast?
     Denise

6. Vem ringde dig senast?
     Dolt nummer.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
    Öpnna //Denise

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
    Messa

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
    De är skilda

10. När såg du senast din mamma? 
      För 4 dagar sen

11. Vilken ögonfärg har du?
       blå/gröna, men mest gröna

12. När vaknade du i dag?
      Runt 12:00

13. Vilken är din favoritjulsång? 
        Jingle Bell rock
             
14. Vilken är din favoritplats?
       In the Mall ;)

15. Vilken plats föredrar du minst? 
       Skolan!!!!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
       Om tio år är jag 22 och då har jag ett jobb. Kanske mitt drömjobb. (bli en känd sångerska hehe). Eller så sitter jag i kassan på Ica om skolbetygen inte blev bra haha.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
      Det vet jag inte

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
       När jag och Denise lekte med webbkameran.

19. Hur stor är din säng?
      120 cm. Jätteskön! Då får man plats att röra sig, vilket jag behöver

20. Har du stationär eller bärbar dator?
      Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
       Ibland en stor tröja och boxershort eller i min pyjamas

22. Hur många kuddar har du i sängen?
       2

23. Hur många landskap har du bott i?
       Ett, södermanland


24. Vilka städer har du bott i?
       Jag har bott i Stockholm hela mitt liv

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
      Asså jag har strumpor eller så e jag barfota när jag e hemma, men när jag e ute så har jag ju skor. Om det e varmt ute så tar jag flipp-floppen/gladiatorskorna och då har jag ej strumpor men om jag har jumpaskor så har jag strumpor.

26. Är du social?
      Nja.. Inte i början.. Men om jag har något att prata om så pratar jag ju :P

27. Vilken är din favoritglass?
        Alla isglassar, Ben & Jerry och Magnum

28. Vilken är din favoritefterrätt?
       Have lots of them ;)

29. Tycker du om kinamat?
      ÄLSKAR DET!

30. Tycker du om kaffe?
       Kaffe med mjölk i e väl helt ok, Har aldrig smakat Kaffe Latte eller Cappucino (eller hur det än stavas) men det kanske också e gott..

31. Vad dricker du till frukost?
       Juice

32. Sover du på någon särskild sida?
        Jag rör mig mycket i sömnen så det kan vara höger och det kan vara vänster
       
33. Kan du spela poker?
       Nej, men jag vill kunna det

34. Tycker du om att mysa/kela?
       Gör jag väl..

35. Är du en beroendemänniska?
      Vad är en beroende människa? Haha


36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
       Nej

37. Vill du ha barn?
       Ja, senare i framtiden kanske, hehe, Max 2

38. Kan du några andra språk än svenska?
        Ja! Föutom Svenska så kan jag: Engelska, Tyska, liite Franska, Sen liite småord på kinesiska :)

39. Har du någonsin åkt ambulans?
       Nein, men skulle vela. Det skulle vara coolt.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
      Havet.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
       Kläder och skor!!

42. Äger du dyrbara smycken?
      nja.. Vet inte, brukar inte andvända smycken så mycket men det händer väl. Tror inte att jag har sååååå dyra smycken fast något finns det ju!

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
       Vänner, Gossip Girl, Desperate Housewifes, Grey's Anatomy 2½ Men, The O.C (Fast det har ju slutat), One Tree Hill och Scrubs.

44. Kan du rulla med tungan?
       Aa

45. Vem är den roligaste människan du känner?
       Hehe vet inte... Pappa kanske? Haha

46. Sover du med gosedjur?
       Nej

47. Vad har du för ringsignal?
        Tokio Hotel - Durch den Monsun

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
        Nja.. inte sen jag var jätteliten men har en pyjamas som e från när jag var ungefär 5 år..

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
        Haha ett sudd :P

50. Flirtar du mycket?
       Nej

51. Kan du byta olja på bilen?
      Nej

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
       Har inget körkort, men ska skaffa det så fort jag kan köra :P

53. Vilken var den senaste boken du läste?
       Nu håller jag på att läsa "När vi båda andas".

54. Läser du dagstidningen?
       Nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
       Ja jag prenumenerar på JULIA, vilket som e världens tråkigaste tidning enligt mig. Men ska börja på OKEJ! snart

56. Dansar du i bilen?
      Nja    

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
       The voice

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
       Ett recept :P

59. När var du i kyrkan senast?
       det var nog i vintrs

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

     Har ju inte gått i Högstadiet men ska börja så det kan jag inte svara på än


61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
       Har aldrig campat. Och tror inte att jag vill göra det heller.!

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
        Kommer inte ihåg


program...

Hej! Nu har jag nyss sett på 2½ Men. Men nu väntar jag på att Leila på landet ska börja.. Fast det börjar ju kl 20:00 så ska se på Dr.Phil i en halvtimma sen sätter jag på 3:an och ser på 2½ Men. Leila gör jämt så god mat. Älskar hennes recept. Ikväll på första programmet ska hon göra så här:

Del 6 av 10. I dagens program bjuder Leila Lindholm på beduinparty. På menyn står helgrillad lammstek, lammburgare med baba ganoush och mynta, ugnsbakad potatis samt chokladpudding på orientaliskt vis. Leila får även en rundtur i fårhagen hos grannen Patrik.

Första programmet verkar inte vara sååå himla god men god verkar den vara i alla fall. I andra programmet ska hon göra såhär:

Del 7 av 10. Leila Lindholm bjuder på fisk- och skaldjursfest. Hon börjar med att ge sig ut och fiska kräftor som hon sedan kokar på traditionellt vis med krondill och öl. Resten av menyn består av grillad regnbågsforell, rotfrukter och heta chiliräkor. Till efterrätt blir det cheescake med mascarpone och färska bär.


 Låter inte allt det där underbart? Om ni också tycker att recepten låter goda så e det på tv4+. Kl: 20.00-21.00.  
Nej men nu ska jag se på Dr.Phil. Handlar om en 24 års gammal tjej som e beroende av knark. Heroin, marijuana, crack, ja you name it. Hon åkte in på Rehab och en dag så bestämmde hon sig för att åka hem och försöka vara utan droger men hon började knarka igen :(. Men nu har hon kommit till Dr. Phil igen och nú ska hon få en chans till och om hon säger nej när hon får hjälp så ska de inte hjälpa henne mer.  Snart börjar ju 2½men så det e dax att byta kanal om några minuter. Ojdå nu e det en annan tjej som började dricka och knarka när hennes pojkvän lämnade henne. Hon har knarkat så mycket att hennes näsa har lagt av, och hennes röst låter jämt hes. Hon slösade $300-500 per vecka för droger.  Nej men nu börjar 2½ men. Bloggar senare. 

Danni
 


Hittade bilden

Jag hittade bilden som jag klippte mig efter.


Snygga, underbara Bill.

Ja det var den bilden iaf. Men nu ska jag gå. Bloggar sen

Danni

Ehh ok???

Var nyss inne på Kissies blogg. Alla vet väl vem hon e. Den där blonda tjejen som tror att hon e nån. Jag brukar gå in på hennes blogg ibland meninte för att jag gillar hennes blogg (hatar den egentligen) men jag måste bara se hur dummare hon blir för varje dag som går.



Här är den vanliga bilden, utan markering ringar som jag hade gjort för att ni skulle se..
Ser ni hur det blir som små hack i hennes ben?
Det e för att hon har gjort något på typ Paint/Photoshop så att hon får smalare ben. Ser inte ens bra ut. Hon tror verkligen att hennes läsare e lika dumma som hon e. Det här e ett tecken på att hon inte har bra självförtroende. Det hon skriver i sin blogg om att "she's the one and only" e falskt. Ni ser ju själva. Hon sitter framför datorn och skriver att hon har så himla bra självförtroende och att hon tycker att hon e den snyggaste i världen. Men det e en sak som som jag inte tror på och det e att hon verkligen har så bra självförtroende. Hon redigerar ju sin kropp på photoshop eller något liknande. Och om man har bra självförtroende så ändrar man inte sin kropp via datorn. I alla fall den där grejen som jag hade tänkt att göra, det får bli någon annan gång, för det var visst svårare än jag trodde :P. Nej men nu ska jag läsa lite bloggar.. Var bara tvungen att blogga om denna skandal.

New Moon Cast

Hej! Nu sitter jag i sängen efter ha hört en bit av Tokio Hotels nya låt. Tror att den kommer bli grym. Ska försöka hitta den på Youtube.. Nej, jag hittar inte den. Sara vet säkert vart den finns. Kan ge er en video med New Moon istället.


Haha älskar när Kristen pekar på Robert och så säger han: What!?

Hehe. Nej men nu ska jag nog fixa en grej till nästa inlägg..

Danni

The O.C

Hej. Nu e jag jätte irriterad på min dator för när jag ska göra utropstecken eller frågetecken eller något annat tecken, så kan jag inte trycka in en knapp. Den här knappen med en pil som pekar uppåt. Och ibland när jag ska göra punkter så blir det : så istället. Jätte irriterande. Och det låter ashögt när jag trycker in knapparna också.  Men iaf nu sitter jag i sängen och kollar på The O.C. Denise ska ta hem min box från sara idag annars ska hon få massera mig i en kvart. hihi. Nej men nu ska jag in på lite bloggar och sen ska jag se lite mer på O.C

Frisyren

Hej. Tänkte lägga upp lite bilder på frisyren nu..


Där hade fluffningen åkt ner lite menmen..


Sådär ska det egentligen vara. Eller ja när jag har vax och hårspray i. Vilket jag kommer ha för att fluffa upp det lite..


Sådär kort är det när jag sätter upp det..

Ja det var de  bilderna. Nu vet ni i alla fall hur det blev..  Vad tycker ni?Juste! fick såklart inte följa med Denise och Sara till Handen. Eller jag fick det av Sara men självklart inte av Denise. Har ju inte sett Sara på typ 1-2 månader..  Men hon kommmer hem till oss iaf och då får jag ju se henne. Nu sitter jag och lyssnar på lite musik. Bara så att ni vet så klippte jag mig som Bill Kaulitz.. :) Har inte bilden på denna dator, men har den på en annan så ni får den bilden sen. Men nu ska jag in på några Twilight/Tokio Hotel sidor

See yah!

Lista

Hejhej! Kunde inte blogga direkt efter klippningen för jag somnade. Så trött var jag. Men nu e jag vaken igen och jag e sååå jävla nöjd med mitt hår. Klippte det så kort att det typ blev till axlarna. Snyggt blev det iaf. Tycker jag. Har inte kunnat ta kort för jag har en svart tröja och håret syns inte. Men det får bli imorn. Sara och Denise ska kanske till handen och jag har frågat om jag får följa med men denise säger samma svar som alltid (med dyster röst också): Venne. Men vi får se, nu tänkte jag köra en lista. Det var väl ganska länge sen. Eller?

Om just dig
Namn:
Daniella
Född: 3 November 1996
Bor: Skogås & Vendelsö.
Smeknamn: Danni
Familj: Mamma, pappa, 3 bröder, 3 systrar
Skola: Vendelsömalm

Har du under denna månad:
Saknat någon:
Ja
Ångrat något: tror det
Ljugit: Ja..
Svikit någon: Nej, Liksom hello jag e faktiskt en vän man kan lita på. Haha 
Känt dig sämst: Nej
Gråtit: Ja, till Prison Break
Skrattat: JA
Varit sjuk: Nej
Varit utomlands: Nej
Träffat någon som du chattat med på datorn: Ja

KÄNSLOR
Gråter du ofta: 
nja..
Skrattar du ofta: aa
Hur känner du dig just nu: lite arg
Hur har du mått den senaste tiden: Bra
Har du funderat på självmord: NEJ

ÖVRIGT
Har du några hemligheter för dina föräldrar:
Nu fick ni något att klura på :) hehe
Blir du lätt förälskad: Nej
Är du kär i kärleken: Nej
Tror du på ett föralltid: Maybe..
Är du förälskad just nu: Nej
Om ja, vem: --
Hur många har du varit tillsammans med unider denna månad:
Ingen.. I'm single and living the dream whoohoo. Haha
Har du blivit sårad av kärleken: kanske
Har du blivit lycklig av kärleken: kanske
Vilken sorts killar gillar du: Snygga, de ska ha humor, va sig själva
Ska en kille vara söt eller het : Het
Ska en kille vara lång eller kort: längre än mig iaf
Ska en kille vara blond eller brunett: oj.. brunetter e snygga men typ alla kändis killar som jag tkr e snygga e blondiner.. Så får säga båda.
Får du många killar? En till sak ni kan klura på :)

UTSEENDET PÅ DIG
Brunett eller blondin:
Brunett
Ögon färg: Blå/grön
Långt eller kort hår: kort
Snygg eller ful: I'm hot you're not. Haha skoja
Nöjd över dej och ditt utseende: nja.
Brukar folk säga att du är snygg,söt,vacker: Det händer väl
Brukar folk säga till dej att du borde bli modell? Nja
Har du långa naglar: Ja
Sminkar du dig: Ja, ibland
Varför, är du inte vacker utan?: Är jag väl, men e snyggare med :P

Ja det var det.. Nu måste jag gå. Bloggar sen.

Danni

frisyr

Hejhej! OMG!!! Såg ni Prison Break??  Gud. Tycker så synd om Sara. Någon annan som kanske gör det? Imorn är det ju tisdag och då ska jag klippa mig. Jag har inte bestämmt mig om hur men vi får se. Har två alternativ. Har tyvärr ingen bild på det men ja, ni får se imorn. Det står iaf mellan Hayley Williams hår vs. Bill Kaulitz vanliga hår. (Ska inte ha uppsprättat om ni tror det :P) Egentligen borde jag gå och lägga mig nu eftersom att jag ska upp kl:0900. Ja.. På fredag så ska jag, Sara och denise (Kanske?) till Farsta C för jag ska köpa jumpaskor. Det finns inte så mycket mer att skriva nu och jag tror att jag ska gå upp och lägga mig i sängen och läsa lite.. Men först ska jag in på lite andra bloggar.  Bloggar imorn på morgonen, om jag hinner annars blir det efter klippningen. Ni ska få före och efter bild sen. Juste det skulle ni ju få av rummet också men det e inte klart än.. Hehe hann aldrig.

Danni

Bloggar sen

Bloggar sen när jag får datorn igen. För min brorsa e så jobbig att han MÅSTE ha datorn. Måste kopiera ut en bild nu.

Danni

Bild på Bill - Osminkad?

Igår somnade jag runt 4:30 alltså halv fem.. Nu har jag packat men håller fortfarande på med rummet. Jag måste leta efter en bild på Bill Kaulitz när han är osminkad för jag kanske ska klippa mig likadant som han. Hans hår e så jävla snyggt. Och Sara har jätte många bilder på honom när han e osminkad men precis när jag behöver henne så loggar hon ut ur MSN. :( Äh får leta lite till sen. Efter städningen så ska jag iaf hemtill Pappa, och jag hoppas verkligen att han är i närheten då för jag orkar ite åka tåg och buss. Men nu måste jag fortsätta med städningen. Ni får före och efter bilder sen. Bloggar mer när jag e hos Pappa 

Danni 

Var bara tvungen!

E bara tvungen att lägga ut denna video.


God He's soooooooo cute!!!

Vem håller med mig?
ej men nu måste jag sova. Godnatt, eller ja kaske ska säga god morgon snart..

Bella Swan

Hejhej. Eller ja.. Stdade aldrig, det får bli imorn istället.. Men för en stund sen så ritade jag av Bella Swan (Kristen Stewart.) Blev kanska nöjd faktiskt. Ni ska få lite bilder sen också. Men imorn så ska jag göra många saker känns det som:

- Städa
- Packa
- Handen? (om jag hinner)

Ok det var inte så mycket men det känns som det.. Men nu ska ni få lite bilder.


Kom på att ni inte har sett mig i glasgon, men så ser jag ut.


Jag


Framför datorn


Haha, min pyjamas. Vet ej varför jag tog den menmen.


Och sist men inte minst: Bella Swan.

Nå vad tyckte ni om bilden? Fin/Ful?

Nu ska jag läsa lite tror jag men o ni har några frågor så e det bara att fråga på :P.
Bloggar mer imorn.

Danni

Rubrik?

Hej! Såg på film för en stund sen. Fan mi mobil e död, ska bara ladda den... Så. Asså gud vad jag vill ha en ny mobil. Nokia N97. Ska fan börja spara pengar. kommer ju ta ett tag ;). Läste att det var någon som hade kastat en tårgas-bomb. Det var typ 26 unga som skadades. Men idag ska jag nog städa rummet. Jo det ska jag. Måste vara klart innan jag åker till Pappa imorn. Det är nästan bara en vecka kvar tills skolan börjar. På något sätt så vill jag att skolan ska börja men ändå inte. Men när väl skolan börjar så kommer jag vilja ha lov igen. Har inte mer att blogga om just nu. Men bloggar antagligen efter städningen.


Danni

sova?

Hejhej! Nu sitter jag vid datorn och har astråkigt.. Chattar med Denise o Sara. De har tydligen askul. men kanske ska leta upp en lista så har jag någonting att göra.. Hittade en nu. Från Denise & Sara. Nej jag orkar inte göra det.. Tror att jag ska sova nu.

Godnatt


Chokladbollar

Hejhej! Ska inte till Thevoice09. Orkar inte. Idag har jag vart skit seg. Har inte ens orkat borsta håret. Inte duscha för den delen heller.. Men det ska jag göra snart. Bakade chokladbollar idag :P Har inte smakat på någon än men vi får hoppas på att de blir goda :D. Vi hade inget vaniljsocker hemma så jag messade Lina och frågade om hon hade, och det hade hon så hon kom över och lämnade lite. Ja.. Nu finns det inte så mycket mer att säga.. Juste!!! Sara kom hem idag. Välkommen hem Sara. Nu ska ni få bilder.


Alla ingredienser


Och där är de klara. Mums :)

Men nu ska jag gå Bloggar sen

Danni

New Moon bilderna..

Hejhej. Vaknade runt 11.20 av att Mihelle kittlade mig med ett kvitto i ansiktet :) Så vi gick upp och sulle väcka denise. Fast hon var redan vaken men ite helt och sen så åt vi frukost. Iaf, igår tänkte ju jag lägga upp bilder från New Moon men det funkade ju inte. Men denise och michelle kunde ta de så jag tog de från deras bloggar :P Så här kommer de:


God!

Gud Jake ee sååå snygg.



Ja det var de.. Idag vet jag inte vad jag ska göra men ska duscha snart iaf. Sen kanske jag drar till Handen..
Men nu ska Miichi ha datorn.. Bloggar senare.

Danni

OMG!!!

OMG! Såg nyss på en hemsida som denise och Michelle var inne på och det var en grym trailer på New Moon. Och bilder som jag tänkte ladda upp. Nehe nej bara för det så ska det inte funka så får skriva lite annat istället.. Idag gjorde jag ingenting speciellt utom på kvälen när Miichi kom till oss. Denise och hon kom typ runt kvart över åtta och så åt de. Och när de var klara så gick vi till centrum och köpte isglass :P Sen så kom Lina över och Michelle hade ont i magen så vi skulle hem till henne och hämta Samarin. Någon skit som hjälper mot magont. Men iaf efter det så gick vi ut. Det var Jag, Denise,Michelle, Lina, Hennes brorsa, och hans kompis... De ville spela fotboll vilket jag och denise inte ville så jag och denise satt och kollade på... Ja och nu är vi hemma och jag tror att jag ska se på en film men vet inte vilken. Juste The Voice09 är ju imorn men jag får inte gå själv :( Och om jag gick med mina kompisar så skulle jag vilja gå själv med de, nej men då skulle någon vuxen vara tvungen att följa med. Tror jag...  Nej men nu ska ni få lite bilder..


Där e Denise och Michelle när vi e påväg till brb centrum


Haha och där dricker Michelle samarin

Ok det blev bara två bilder menmen.. Bloggar kanske senare eller imorn

Danni


New Moon posters

Hej, det blev inget handen. Så idag har jag typ inte gjort något. Ska inte skriva så mycket mer tänkte bara fråga er en sak.


Det där är den japanska postern på New Moon


Och det här är den orginala.

Så min fråga till er är: Vilken tycker ni mest om? Den blåa eller dev svarta? Själv tycker jag mest om orginala, dvs. den bruna.

Handen?

Hejhej! vaknade för typ tio minuter sen och nu ee jag astrött. Vet inte vad jag ska göra idag, men känner för att åka till Handen... Dett här inlägget kommer inte att bli långt för jag har inget att skriva. Nej men nu ska jag in på Miichis blogg och läsa lite :P Bloggar senare

Danni

Åhh jag vill ha!!

Nu har jag en massa som jag vill ha. Ni ska få bilder på sakerna.


Samsung ES15 digitalkamera - Elgiganten 799 kr 



.iear DJ - 886 VIT - TeknikMagasinet 199 kr


Louise Vuitton bag


LV rullbag


Och en söt underbar nakenhund. Skulle antingen heta Tingeling (från sommaren med Göran :P) eller Roxy

Och sist men absolut inte minst:


Tokio Hotel vill jag j också ha.
Haha skoja, eller ja jag vill ju ha de här men det går ju inte

Stan

Hej nu är jag hemma från stan. Först så åkte vi till Gamla stan och väntade där för vi skulle tydligen träffa någon, fast vi visste inte vem det var. Men det var min syrra Maria som jag inte träffar ofta. Så vi stog där och pratade och så började det regna så vi gick förbi massa affärer och sen så gick vi till Mammas kompis butik som hette C.U.M som typ låg på Drottninggatan... Hon designar och syr kläder.. Men sen så gick vi till Pizza Hut och där så tog jag en Hawaii (Mums!) Sen när vi satt där inne så öste det bara ner. Asså det regnade så himla mycket! Men så sprang vi till tunnelbanan och åkte till Gullmarsplan och där ifrån tog vi bussen.. Läste på bussen och jag säger bara: Boken är grym! (Breaking dawn).
Nej men nu ska ni få lite bilder..


Dagens outfit:
Tokio Hotel tröja - Punktshop
"Stentvättade" jeansleggins - BikBok


Denise provar rosa "fjortis brillor" med diamanter på.


Och jag med svarta. ;)


Oh min goda Hawaii

Ja det var det, men bloggar senare

Danni

Bilder från Ung08

Nu ska ni få bilderna från Ung08:


AFC



Pauline


Inte en sån bra bild på mig men ja, det var när alla tröck bakåt så jag höll på att ramla.. ;)


Kat DeLuna






Den där bleka armen med långa naglar (visste inte hur jag skulle beskriva den :P) är min...


KOLLA HUR NÄRA HON VAR!!!

Ja det var de. Bilderna är tagna av: Miichi. Min mobilkamera suger.

Men nu ska jag gå, vi ska in till stan men jag vet inte vad vi ska göra..
bloggar när jag kommer hem

Danni

Ica Maxi


 Hejhej! Nu har jag vart i Ica Maxi men Lina o Denise. Gick till Brandbergen innan men de hade stängt.. Idag var jag ju i Farsta med Denise o Miichi, köpte ett par assnygga jeansleggins. Assköna ni ska få bild på de snart. Jag sa ju att ni skulle få bilder på Kat DeLuna men ni får denån annan gång.


Nå, vad tycker ni?
 men nu ska jag gå

Danni


Kat DeLuna

Igår var jag ju på Ung08. först stog jag längs bak (framför ett galler) sen så trängde jag mig fram och stog plötsligt i mitten. Men sen så pratade jag med denise i telefon och frågade om jag fick stå med de istället (Denise, Michelle, Lina & Sofia). De stog bakom gallret fast vi gick fram och när vi stog i mitten så skulle alla bilda små ringar som folk skulle  dansa i och då så tryckte de folk åt sidan så alla kastades åt sidan och det blev kaos så Denise och Lina gick och ställde sig där bak. Och efter en stund så stog jag Michelle och Sofia typ längst fram på sidan  (vid ett så¨nt där staket) och så kom Kat ner. Och alla bara pushade på där bak men det sket jag i och alla sträckte fram händerna och så sträckte hon fram sin hand. Och jag kan säga er och jag ljuger inte hennes hand var typ 7 millimete ifrån min sen ringde denise hela tiden och sa att vi var tvugna att gå. Bilder får komma i nästa inlägg för nu måste jag fixa mig, jag och denise ska till Farsta. Juste! Miichi skulle med också :) Kolla in hennes blogg för hon tog grymma foton från igår. Men nu måste jag gå.

Danni

Teen Choice Awards

Såg just lite bilder som jag måste lägga upp efter som att jag typ aldrig har bloggat om Twilight/New Moon, men det kommer bli fler gånger från och med nu.


Kellan (Emmett), Jackson (Jasper), Nikki (Rosalie), & Kristen (Bella) backstage på Teen Choice


Robert (Edward), Ashley (Alice) & Taylor (Jacob Black) backstage


Kellan, Robert and Jackson.


Kristen Stewart


Taylor Lautner


Robert Pattinson


Britney Spears


Jonas Brothers



Robert Pattinson and Megan Fox


New Moon cast


Visst är Rob snygg? Vilka håller med mig?


Taylor and the new moon cast. Taylor är precis lika snygg som Rob♥


Gossip Girl crew

Ja, det var det... Men nu måste jag gå och fixa mig, bloggar när jag kommer hem

Danni


Ung08

Hejhej! idag ska jag till Ung08, ska typ bara se konserten även om det inte är några bra artister. Ok utom Kat DeLuna då.. För en liten stund sen så spelade vi ett spel, eller ja, dansade. På en dansmatta, fast de var astråkig så vi gjorde bara en låt var... Nej men nu ska jag i på andra bloggar=)

Chocolate cupcakes, och Prison Break

Idag kom ju Miichi och hon gjorde värsta makeovern... Sen bakade vi lite chocolate cupcakes och såg på prison break. Sen så satt vi på balkongen och drack te och åt muffins.. Tända ljus hade vi också ;)  Vi tar det bästa sista så här kommer bilder ifrån dagen.
Bakverken:


Här är muffinsarna i ungnen.


Färdiga och svullna.


Och här är de med glasyr..


Disk vart det såklart också :(   ;)


Michelle gjorde glasyr fast där i är det bara kaffe och smör

Makeovern:
Före bilderna:


Ugly

Ännu fulare.

Och efter foton:



Skillnad va? Vad tycker ni?

Och nu från fikat:


Michelle dricker sitt te.


Denise tar en tugga av en muffins

Men fråga mig inte vad hon gör här ;)


Där sitter jag och dricker mitt te.

Juste, sen var vi ute med Lina (Dense & Miichis kompis) och hennes hund Kiro. Och när vi var på väg upp så såg vi en igelkott som var jättesöt.


Den vart så himla rädd när Kiro morrade åt den, stackarn.

Ok det var nog allt, men om jag hittar fler bilder så laddar jag upp dom imorn. Det här inlägget har tagit hundra år att skriva och lägga upp bilder men gör inget. Och det är fortfarande inte slut :P Ok, Nu kommer vi till den bästa delen och den sorligaste. Prison Break. Ni som såg det kan kolla men ni som inte har sett det och vill se det på datorn ska inte läsa mer av detta inlägg! Iaf asså OMG, Han dog. Michael Scofield dog. Jag visste det innan det kom för Jag fick fram det ur Michelle, men jag visste inte att det var denna gång. Och jag grina. Och jag kan säga er att jag ee inte den typen som gråter till filmer. Men jag kunde inte hålla de inne. Och jag grinade så mycket att jag blev täppt i näsan och fick andas genom munnen. Och han fick inte ens träffa sin son :'( Efter som att han dog 2005 och det är 2009 nu. Och det var 4 år senare och då var alltså ungen 4 år. Aja som sagt när vi fikade så tände vi ju ett ljus och jag sa att ena var till Michael.


Där är alla ljus


Och där är bara Michaels ljus.


Michael Scofield




Gosh! Is he hot or is he hot? - He's HOT!


R.I.P Michael J. Scofield. 1974 - 2005 ♥

Nej men nu måste jag sova. klockan är nästan halv fyra på natten :o

Bloggar imorn.
Danni

Packning - Klar

Hej! Nu har jag packat för jag ska till Mamma idag. Vet inte när.. Michelle kommer hit snart... ja... Vad ska jag säga mer? nej men nu ska jag in på olika bloggar

grannen

Hej! vaknade av att Grannen spelade GreenDay - 21 Guns. Det  var iaf någon bra låt och inte typ "just dina guld bruna ögon"  :). Nej men nu ska en annan granne börja hammra. Kan det bli bättre? - Ja. Idag ska jag kanske till Haninge C. Men kommer inte ihåg vad det var jag skulle köpa :) Men nu ska jag nog gå och äta frukost. Klockan 12.20. hehe, men bloggar sen.

Danni


Money...

Har astråkigt nu. Åt grillade hamburgare för en stund sen... Mums. nej men nu har min kusin kommit. Juste har fått mina hundra spänn nu. så nu har jag 160 kr. Räcker gott och väl till slingor.


;)

danni

biltvättning

hejhej! För en stund sen så tvättade jag Pappas bil, ska snart få 100 kr. ;) Behöver ju verkligen dom pengarna, för ska typ slinga håret imorn... Nej men nuska jag gå ner och hitta på något...

Film

Tror jag ska se på film på datorn nu, men bloggar efter det..

Danni

hitta.se

tänkte kolla på Hitta.se om man kunde hitta han/hon där men det kunde man visst inte så jag skiter i en där kommentaren och den är helt bortglömd.

Men ha en trevlig sömn.

Danni

ip-nr

Juste! tog bort kommentaren för okar inte ens kolla på den där patetiska kommenatren. Men ska kolla vems ip-nr det var. Så då jävlar

kommentar

Hej! har inte haft någon speciell blogglust idag och det har inte funnits så mycket att blogga om men nu när jag loggade in så såg jag en kommentar som jag fick som jag bara måste svara på.

Namn:  urban blogg om lite om igår och idag:
Fyfan vilken urban blogg. Har läst den lite då och då och nu när jag läser de senaste inläggen så säger jag bara så här: Vem fan bryr sig om vad du har gjort på dagarna. vi vill inte veta vad du gör, vafan vi skiter väll i om du går på bio. eller om du schoppar eller ligger på stranden och solar.? Och jag vill inte veta om du får fler läsare någon dag. Ville bara säga att du är en usel "bloggerska" (om man ens ska kalla dig det) och att du har en usel blogg. Och du kanske borde sluta.

Svar: Om du nu än inte bryr dig om vad jag gör om dagarna så tycker jag att du inte borde läsa min blogg. Om du ändå bara ska sitta där framför datorskärmen och skriva det du skrev så kan du lika bra gå in på någon annan sida, eller så behöver du inte ens sitta vid den där datorn. Om du skulle säga det fejs mot fejs på skulle du aldrig ha sagt det där. Och du kan sluta läsa min blogg, för det är inte som om någon sitter med en pistol riktad mot ditt huvud och skriker:
- GÅ IN PÅ DANNIIIS.BLOGG.SE, ANNARS SKJUTER JAG!!!
Men om du vill sitta där vid datorskärmen och tro att du är så himla tuff och  trakassera folk via nätet så kan du trakassera mig. Så att andra oskyldiga folk slipper få de kommentarerna du ger mig på min blogg. Ha ett j*vligt bra liv för jag tänker inte svara mer på dina trakasserar-kommentarer.

Förlåt alla ni andra läsare men behövde bara göra en sak tydlig för en j*vel. Nej, nu ska jag se klart på en film som är asbra. Går på 4:an nu. Tror att den heter typ The Glass house.


Nej men bloggar mer imorn. Godnatt

Danni


lite om igår och idag

Hej! nu har jag nyss sett på filmoc nu ser jag på My super sweet 16 - UK. Tycker att det är så överdrivet. Och folk säger att jag är bortskämd. Nästa gång någon säger det till ig så ska jag säga: sätt på MTV någon dag och se på my super sweet 16.
Hehe. Juste! glömde säga att jag har fått två myggbett på foten. Det ena syns inte men det andra är stor som en hel pinginsboll. ;) Och kliar gör det också. Fast jag har ett tips när man har myggbett. Man ska ta tvål (helst flytande) på fingret och smörja på myggbettet. Det hjälper faktiskt. Jag orkade inte blogga igår efter bion. Var så himla trött. Filmen var iaf bra. det var en del där man inte kunde hålla sig för garv. Fast tänker inte avslöja något ifall någon ska se den. Visst ee jag snäll? hehe skoja bara. iaf nu ska jag ladda upp en bild på mitt stora myggbett..


Ser nu myggbettet?

Nu ska jag gå och fixa mig tror jag...

Danni

Trailer.

Hej, ni kan få Trailern på Sommaren med Göran. De flesta har säker redan sett den på reklam, men men..

Haha

nej nu ska jahg gå och fixa mig

Ny länk + ny kategori

hej! har äntligen blogglust. Somnade om till kl.10.25. Nu har jag fixat en ny kategori: filmer/videoklipp.Och den nya länken är miichi.blogg.se. Nej, nu har jag inget mer att säga. bloggar senare

danni

Ja, vad ska man säga?

Är inte på något bra blogghumör. Är trött som f*n. Ser knappt vad jag skriver och orkar knappt trycka ner knapparna. Nej nu tror jag att jag ska försöka somna om.
bloggar sen

danni

Måste ses!

Asså ärligt talat. Denna video måste ses. Men jag varnar er för en psykad jävel! men måste ändå ses!


Seriöst!


GUD!!! Hon tror verkligen att hon sjunger bra. Hon måste förfam vara tondöv. Håller någon med mig?


Jag säger bara en sak: Disturbed

Ok var bara tvungen att visa er de videorna. Men nu ska jag sova

Danni

Lite Bilder

Hej! nu sitter jag i mitt rum och ska snart ladda upp bilder. Idag så var ju jag på bio med mina kompisar. Såg "the Hangover". Trodde att den skulle vara bättre än den var. Vi fick en hel salong för oss själva :P. Så vi lkunde skratta hur högt som helst. Iaf innan bion så åt vi på McDonald's och gissa vilken färg jag fick på mitt glas? Jo lila :D.
Och efter bion så ville min kompis till Gamla Stan, så vi gick runt över hela gamla stan. Sen så åkte vi hem, och jag såg på 2½ men. Har inte så mkt mer att säga, men nu ska ni få lite bilder.

Först: bilder från igår:


Hehe, hade tråkigt.


Hehe Happy Birthday (Lite för tidigt :P)


Ok, Munnen blev lite konstig menmen....


Sen blev jag trött :P

Från idag:


Min outfit.
TokioHotel-tröja - Punktshop
Korta byxor - vet inte


Biobiljetten


Det underbara lila glaset :D

Nej nu måste jag gå!
bloggar senare...

Danni

Baksmällan

Hej, nu sitter jag i soffan och ska sminka mig så fort som möjligt. Ska ju på bio med mina kompisar. Ska se Baksmällan. Verkar vara asrolig. iaf detta är till michelle:    Michelle du sa att du kunde klippa mig på söndag, men det beror på om du kan klippa såhär: 


Hayley Williams.

Nej nu måste jag fixa mig klar.

Danni

Sova

Nu ska jag sova
ska upp 9 imorn. Ig´nget mer att säga än det här:

 Till Michelle:

Jag vill slinga håret men jag har inga pengar, men kan fråga mamma/pappa. Söndag går nog bra..

Godnatt// Danni

Chatt

Hej! kom hem för typ 2 timmar sen. Iaf det blev inga bilder för hade inget att ta kort på. Skulle testa en tröja som finns på H&M men Divided finns inte i Farsta. Men ska ju ändå till Stan imorn. Har inte så mycket mer att blogga om. Ska snart chatta med min kompis Yasmin som är i Danmark. Har inte sett henne på typ 2 månader. Och hon kommer hem den 30 Augusti. Aslänge kvar ju! :( Hon ska logga in när som helst. Ehmm.... ja.. Vad ska man säga? Forsätt att läsa min blogg och kommentera! hehe

Bye//Danni

Farsta C

Hello!! Idag ska Jag och Denise till farsta. Har hittat en ascool tröja på H&M... Fanns inte i Handen C. Så ska kolla i Farsta. Men nu ska jag låta Denise blogga lite, sen så ska vi fixa oss och åka.

Bloggar när jag kommer hem. Och då blir det bilder också.

Danni

trött

Nu ee jag jätte trött, tror att jag ska sova snart. Hela den här veckan är fullspäckad. Ni kan få se vad jag ska göra:

Onsdag - Farsta C
Torsdag - Ska nog på bio med mina kompisar
Fredag - På bio med familjen (Sommare med Göran)
Lördag - Inlines på Djurgården med familjen (Kanske)
Söndag - Inget planerat

Det går uppåt med läsarna! Love yah all! Fortsätt så! Men tycker att ni kanske borde kommentera lite mer. ;) Nej nu ska jag gå och läsa

Godnatt alla läsare!
Danni

MTV/GH?

Hej! Nu ser jag på My super sweet 16 på MTV. Men tror att jag ska köra Guitar Hero. Hinner inte blogga mer för Kicki ska ha datorn.

Danni

Tidigare hem från Rudan

Halo!! Åkte hem extra tidigt från Rudan av tre anledningar.
1: Jag hatar insekter och det var "flygmyror" överallt.
2: Jag var astrött
3: Det var iskallt i vattnet och det fanns typ inget att göra.

Hoppas att de andra stannar där ett tag till, det ee såå himla skönt att vara hemma själv och få slappna av lite. Iaf nu sitter jag och bläddrar igenom alla möjliga kanaler och letar efter ett bra program..
Åh, The Simpsons är på.
Det får det bli.
Iaf det här kommer inte heller bli ett jättelång inlägg fast ett längre än de sista jag har skrivit... Snart ska jag nog in på några bloggar.. Juste! Om ni vill att jag ska lägga till några låtar på min Ipod så får ni bara säga till.
Nej nu ska jag se klart på Simpsons och gå in på några bloggar.
Bloggar senare

Danni

Rudan

Hej! Snart ska Jag, Kicki, Alexandra och Denise till Rudan. Så jag hinner inte blogga så mkt mer. Fast kommer ju blogga senare idag. Förlåt om jag bara har skrivit korta inlägg men i nästa inlägg så ska det nog bli ett långt inlägg..
Men nu måste jag gå om jag ska hinna med tåget..

Ha det bra!// Danni

...

Orkar inte blogga mer idag men bloggar mer imorn..


Inte Farsta C

denise och Jag bestämmde ss för att inte åka till Farsta idag. Åker imorn istället. Har inte så mycket mer att säga.
Bloggar senare

Bye// Danni


Farsta C

Hej! Nu sitter jag och väntar på att denise ska komma. Vi ska till Farstaför jag ville kolla påå en tröja som finns på H&M. Iaf det här kmr typ bli ett kort inlägg men ni kan få lite bilder först:


Så där såg mitt hår ut när jag färgade utväxten och lite mer där uppe...


Sådär blev det. Det ser mörkare ut än vad det är...


Och där är mina naglar som Michelle målade klart

Det var det och nu ska jag gå

Bye// Danni

Vid slaget tolv

Hej! För typ1-2 timmar så såg jag på Vid slaget tolv som var på Kanal5. Var faktiskt ganska bra. Iaf ni ska snart få en bild på mitt nya hår. Det jag egentligen tänkte säga var att jag vill ha en ny mobil! Jag hatar min. Jag tror att jag har en W880i. Men jag vill ha en Nokia N97 Finns på Elgiganten för 500 kr.



 

Nu ska jag iaf gå ock sova. Ni får bild på håret imorn. Promise

Färgat håret.

Hej! För typ en timma å färgade Michelle håret på mig. Eftersom att jag hade typ svart hår och jag ville ha brunt så tog vi ljusbrunt... På något sätt så väntar jag på att skolan ska börja. Och det är väldigt ovanligt av mig efter som att jag njuter varje dag jag är ledig. Jag skulle nog klara av skolan perkfekt om det inte vore för gympan. Och förra halvåret så hade vi en vikarie som är bättre än min riktiga lärare. Fast nu kommer han tyvärr tillbaka och Han som var bra ska sluta och börja i Brandbergsskolan tror jag att det var... Aja, juste! Michelle målade klart mina naglar också. Hinner inte lägga ut några bilder för jag har as ycket att göra på datorn nu men jag bloggar senare..

Lovar// Danni

ingen rubrik

Hejhej! Igår kväll så såg Jag,Denise, Devin och Michelle på Transformers. Fast såmnade en liten stund och jag orkade inte se klart på slutet för jag var såå trött. Jag hade liksom inte sovit sen 7:00 och klockan var typ 01:00-01:30 så jag var astrött. Men har redan sett den förut, den äger. Tycker att Shia LeBouf är ganska så snygg. Måste se tvåan. Iaf nu har Michelle fixat klart mina naglar så där Som Bils Kaulitz har. Typ som fransk manikyr fast det ska vara svart där nere och vitt där uppe. Har tyvärr ingen bild. Snart så ska vi typ ut och sola. Efter att Michelle har noppat Denises ögonbryn och efter att vi har fixat oss lite.
Sa gå nu tror jag.

Bloggar senare// Danni

HEMMA!!!

Förlåt, förlåt, förlåt, och ännu mer förlåt. Jag sa ju att jag kunde blogga där men tydligen så kunde inte inernet funka så jag har alltså inte kunnat blogga. Men försätt att läsa min blogg för nu är jag ju hemma igen :P Iaf det blev bilder som ni ska få se sen men först måste jag bara berätta:
 En dag när vi var vid en pool som låg nära huset där vi bodde så skulle jag gå på toa och byta om. Men jag fick typ stå och vänta i typ en kvart för tjejen innan mig hade diarré. Asså hon sket i 10-15 min sen så ryckte jag i handtaget för att hon skulle fatta att det var kö. Så öppnade hon efter en stund. Och när jag gick in så höll jag på att kvävas. Asså det stank så mycket. Asså det kändes som om 5000 hästar hade bajsat på den där toan. Usch! Asså det är obeskrivligt hur äckligt det luktade. Och jag kan säga er hon var inte färdig. Hon gick in på Killarnas toa och avslutade allt. Men det värsta kmr nu: När jag kom ut så skulle personalen städa toaletterna och då trodde de ju att det var jag som hade gjort att det luktade så där äckligt.  Pinsamt!!! Iaf nu ska jag ladda upp bilderna.
(är klickbara bilder.)


Tropicana till frukost dricka. MUMS!


Denise och Devin efter att vi hade badat vid poolen.


Någon slags mur i Gotland. Syns inte så bra men men...


En annan del av muren.


Kolla vad jag hittade och köpte (självklart)


Köpte en belgisk våffla när jag var hungrig. Asgod var den. Bill åt ju en sån förut och jag tyckte att den såg så god ut så jag tog en


Där är bill med hans goda underbara våffla :P


Gjorde hennatatuering också. En stjärna på höften.


Två blommor


Gräs


Denise och Devin vid en strand


Devin och Denise på en resturang igår


Min goda pasta med Köttfärssås


Och cola på hemvägen såklart.

Det var alla bilder jag hade, men nu måste jag gå. Bloggar senare.

// Danni


RSS 2.0