Handen C

Hallo! Nu är jag hemma från skolan och handen C. Först i skolan var det bara långtråkigt. Hela tiden faktiskt. Utom en stund. När vi skulle städa. Precis innan vi skulle göra det, så skulle vi "dammsuga" Johannas hår. Haha Och hon hade uppsatt så hennes tofs åkte in i damsugaren! Hahaha gissa om vi skrattade!? Hahaha det var sjukt kul. Men sen efter första och sista lektionen så gick vi ut och där "mötte" vi (Jag, Johanna och Josefin) Helena, Frida och Steffi. Josefin skulle till Handen och det skulle Frida och Steffi också göra så Helna, Johanna och jag åkte med. Där så gick vi runt lite och vi "hamnade" på lite olika ställen hahaha. Jag tänkte köpa lösnaglar, för det är såååå himla obekvämt med korta. Men alla lösnaglar var typ lika långa som de jag har nu, och jag har INTE långa naglar! Så jag kunde inte köpa några. När jag kom hem så står Lina, Michelle och Denise utanför och pratar med så säger lina: Denise har gjort en överraskning till dig, den ligger på din säng.
Så jag typ springer upp för trapporna (VILKET JAG GJORDE HELT I ONÖDAN!!!! :@) Går in på mitt rum ser teckningen och jag tänker inte säga vad det var för något, för den var Hemsk! Och helt osann!
Men nu är jag iaf hemma och är skittrött. Jag har ju deltagit i en tävling hos Foki igen, men hon har inte utsett vinnare. Det ska hon göra idag iaf.. Men nu ska jag in på lite olika bloggar och läsa lite. Vet inte vad jag ska göra sen men vi får se..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0